Slik får du de beste innstillingene for UHD-spill på TV-en din

Videospill blir stadig mer realistiske. De tilbyr høykvalitets spillscener som får deg til å føle at du virkelig er midt i spillet. For den beste spillopplevelsen må du justere noen innstillinger. Finn ut hvordan du setter opp alt i det følgende.

Slå på inngangssignal pluss (Input Signal Plus)

Din Samsung TV har allerede god bildekvalitet, men inngangssignal pluss gjør det enda bedre. Det forlenger inngangssignalrekkevidden for HDMI-tilkoblinger. Du vil kunne se grafikken mye klarere så det føles som du virkelig er i spillet.

Trinn 1. Gå til Innstillinger på TV-en din.

Slå på inngangssignal pluss 1.

Trinn 2. Velg Generelt, og velg deretter Ekstern enhetsadministrasjon.

Slå på inngangssignal pluss 2.

Trinn 3. Velg inngangssignal pluss (Input Signal Plus).

Slå på inngangssignal pluss 3.

Trinn 4. Velg HDMI-porten som din Xbox skal kobles til.

Slå på inngangssignal pluss 4.

Merknad: Denne innstillingen kalles HDMI UHD farge i 2018 og eldre modeller.

Slå på Spillmodus

Spillmodus reduserer inngangslag, noe som signifikant forbedrer reaksjonsfølsomheten når man spiller spill. På Hjem-skjermen til din Samsung TV kan du lett slå spillmodus på og av.

Hurtigspillmodus.

Du kan også komme til spillmodusalternativene ved å gå til Innstillinger > Generelt > Ekstern enhetsadministrasjon > Spillmodus-innstillinger.

Spillmodus alternativ.

I Game Motion Plus-innstillingene finner du enda flere innstillinger som kan gjøre spillopplevelsen din mer personlig. (Reduksjon av uskarphet / reduksjon av skaking / LED-klar bevegelse)

Juster bildeinnstillingene

Folk har forskjellig synsevne, fargefølsomhet og lysfølsomhet. Dine egne øyne vil fortelle deg hva som ser best ut. Sørg for å justere de tilgjengelige bildeinnstillingene.

I bildemenyen i innstillingene kan du også endre bildemodusen, bildestørrelsesinnstillingene og ekspertinnstillingene, som omfatter innstillinger som lysstyrke, kontrast, skarphet og bakgrunnslys.

Merknad: Enhetens skjermbilder og meny er bare et eksempel på engelsk. De er også tilgjengelige på ditt lands språk.