Slik kobler du PlayStation 4 og 5 til Smart-TV-en din

Samsung TV vil gi deg mest mulig glede av PlayStation 4 og 5. Opplevelsen kan bli mer spennende med de riktige innstillingene som forbedrer bildet, fargen og lydkvaliteten på din Samsung TV og dine nye spill. Følg trinnene nedenfor for å koble til og sette opp din PlayStation og Samsung TV.

Koble din PlayStation til din Samsung TV

Når spillkonsollen er koblet til TV-en, vil spillmodus og inngangssignal pluss bli slått på av automatisk oppdagelse.

Trinn 1. Sett inn en ende av HDMI-kabelen i HDMI OUT-porten på baksiden av din PlayStation, og sett deretter den andre enden inn i en hvilken som helst HDMI IN-port på din Samsung TV. Du kan få den beste 4K 120 Hz spillopplevelsen når HDMI-kabelen er koblet til HDMI IN 4-porten med et spillikon.

Playstation tilkoble 1.

Merknad: Støtte til 4K 120 Hz kan variere avhengig av modellen.

Trinn 2. Sett strømkabelen inn i AC IN-kontakten på baksiden av din PlayStation, og sett deretter strømkontakten inn i en strømuttak.

Playstation tilkoble 2.

Trinn 3. Slå på din TV og PlayStation. Trykk på Hjem-knappen på TV-ens fjernkontroll, og velg deretter din PlayStation (spillkonsoll) på Kilde-menyen.

Playstation tilkoble 3.

Merknad: Visse modeller kan ha ulike tilkoblingsmetoder mellom spillkonsollen og TV-en.

PlayStation støtter HDR-video for en enda mer forbedret spill- og strømmeopplevelse. For dette, følg trinnene nedenfor.

Playstation HDR innstillinger.

Trinn 1. På din PlayStation, gå til Innstillinger.

Trinn 2. Velg Lyd og skjerm, og velg deretter Videoutgangsinnstillinger.

Trinn 3. Angi HDR og Deep Colour Output-innstillingene til automatisk.

Trinn 4. Velg Juster HDR, og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis TV-en din ikke aktiverer Input Signal Plus-innstillingene automatisk når den er koblet til spillkonsollen, kan du slå på innstillingene manuelt med følgende trinn.

Trinn 1. Gå til Innstillinger på TV-en din.

Inngangssignal innstillinger 1.

Trinn 2. Velg Generelt, og velg deretter Ekstern enhetsadministrasjon.

Inngangssignal innstillinger 2.

Trinn 3. Velg inngangssignal pluss (Input Signal Plus).

Inngangssignal innstillinger 3.

Trinn 4. Velg HDMI-porten som din PlayStation er koblet til.

Inngangssignal innstillinger 4.

Merknad: HDMI UHD farge betyr Input Signal Plus-innstilling for modeller før 2018.

Merknad: Enhetens skjermbilder og meny er bare et eksempel på engelsk. De er også tilgjengelige på ditt lands språk.