Så kollar och uppdaterar du din Samsung Health-version

Samsung Health är en app som övervakar dig medan du motionerar och sportar, och som hjälper dig att ta kontroll över din hälsa med kostinformation och tips som hjälper dig att komma i form. Läs mer om hur du håller Samsung Health uppdaterad till den senaste versionen nedan.

Vy över huvudskärmen i Samsung Health-appen.

Du kan kolla din Samsung Health-version på två sätt:

• Öppna inställningarna, gå till alternativet Apps (appar) och sök Samsung Health. Här kan du kolla din app-version längst ner på skärmen. Du kan även trycka på appens info i butiken för att kolla vilken version du har.
  • Gå till huvudskärmen för Samsung Health, tryck på ikonen More (mer) och klicka på ”Settings” (inställningar). Därefter väljer du ”About Samsung Health”.

Obs! Stegen för att komma till inställningarna kan variera beroende på enheten eller Samsung Health-versionen.

Om du vill uppdatera din Samsung Health-app söker du upp den i Galaxy Store eller Google™ Play Store och trycker på ”Update” (uppdatera).