Så här registrerar du din produkt i Samsung Members-appen

Ta reda på hur du registrerar din produkt med hjälp av Samsung Members-appen på din mobila enhet. Du har flera alternativ för att registrera din produkt: med en QR-kod, via Wi-Fi, med ett serienummer eller en streckkod som innehåller ett IMEI-nummer.

Så här registrerar du din produkt Så här registrerar du din produkt

Gå till

• Samsung Members-appen
  • Support
  • Registrera

Du har tre alternativ

1. QR-kod

2. Wi-Fi

3. Manuell inmatning eller streckkod

1.  QR-kod

• Skanna

Observera: För att kunna använda den här funktionen måste du bevilja behörigheter i menyn Inställningar.

• Skanna QR-koden på klistermärket, som vanligtvis finns på sidan eller baksidan av produkten eller förpackningen.
  • Välj produkttyp
  • Registrera

Observera: I vissa fall måste du lägga till vissa produktuppgifter för att slutföra registreringen.

2. Wi-Fi

• Skanna

Observera: För att kunna använda den här funktionen måste du bevilja behörigheter i menyn Inställningar.

• Din produkt visas på skärmen
  • Välj produkttyp

3. Manuell inmatning eller streckkod

• Ange information
  • Välj produkttyp
  • Ange dina produktuppgifter manuellt
  • Eller tryck på streckkodsikonen för att skanna produktens streckkod.

Observera: För att kunna använda den här funktionen måste du bevilja behörigheter i menyn Inställningar.

• Registrera

Du kan se dina registrerade produkter i appen

• Support
  • Mina produkter

SAMSUNG