Hur du använder örondetektering med dina Galaxy Buds

Med Galaxy Buds örondetektering kan du automatiskt pausa musikuppspelningen när du tar dem ur öronen och återuppta uppspelningen när du sätter in dem igen. Du kan också använda örondetekteringen när du ringer och tar emot telefonsamtal så att du kan föra över samtalet till telefonens högtalare istället för att manuellt behöva stänga av och på Bluetooth. Läs mer om hur du aktiverar och använder denna funktion.

Obs: Örondetektering är tillgänglig för Galaxy Buds+, Buds Live, Buds Pro och Buds2.

Hur du aktiverar örondetektering

Om du vill fortsätta röstsamtal via din telefon när du tar bort båda öronsnäckorna kan du aktivera örondetektering genom att följa dessa steg:

Obs: Örondetektering är aktiveradsom standard. Om du har stängt av denna funktion kommer dina samtal att fortsätta via dina öronsnäckor även om de inte sitter i dina öron (t.ex om hörsnäckorna ligger på ett skrivbord eller bord).

1 Öppna Galaxy Wearable-appen
Galaxy wearable-appikon
2 Tryck på Hörlursinställningar

Obs: Dina Budsmåste tas ut ur sitt fodral för att kunna välja det här alternativet.

Hörlursinställningar väljs
3 Tryck på I öronen-identifiering

Obs: Om du inte ser det här alternativet bör du säkerställaatt dina Budsär uppdaterade genom att gå till Galaxy Wearable appen > Hörlursinställningar > Programvaruuppdat. för hörlurar

Örondetektering väljs
4 Svep reglaget för att aktivera I öronen-identifiering
i öronen-identifiering väljs

ljudväg

Beroende på om i öronen-identifiering är aktiverad eller inaktiverad och hur många Buds du bärkommer ljudvägen att skilja sig åt. Se tabellen nedan för att kontrollera ljudvägen, beroende på vilken typ av ljud som spelas

Örondetektering

Örondetektering

Örondetektering

Örondetektering

Örondetektering

Örondetektering

Media ljud

Samtals ljud

App för samtal från tredje part

Media ljud

Samtals ljud

App för samtal från tredje part

Båda hörlurar på

Buds

Buds

Buds

Buds

Buds

Buds

Bara en hörlur på

Buds

Buds

Buds

Buds

Buds

Buds

Inga hörlurar på

Ej aktiv

Telefon

Telefon

Ej aktiv

Buds

Buds

Obs:

• För att fortsätta lyssna på medialjud när du bär dina hörlurar igen (efter att de har tagits bort), måste du trycka på uppspelningsknappen i din telefon eller trycka en gång på dina hörlurar (Om du har aktiverat tryckkontroller).
  • Ljud för samtal via appar från tredje part (t.ex. WhatsApp) kommer att fortsätta viadin smartphone när du bär dina Budsigen (efter att de har tagits bort).