Hur du använder powershare på din galaxytelefon

Note10/Note10+ låter dig dela batteri mellan olika enheter utan en laddare. Du kan även ladda din Note10/Note10+ och en annan enhet på samma gång.

Funktionen Wireless PowerSharing Note10 till Galaxy Watch

Batteridelning

Om batteriet på en enhet börjar ta slut, kan du automatiskt överföra ström från din Note10/Note10+. Aktivera helt enkelt ”Wireless PowerShare” i aviseringspanelen, och lägg sedan den andra enheten mitt på din Note10/Note10+ med baksidorna mot varandra. Separera enheterna när tillräckligt mycket ström har överförts, eller vänta tills den andra enheten är fulladdad.

Stöder WPC Qi-certifierade smartphoneprodukter och Samsungs wearable enheter.

• Telefoner : Samsung eller smartphones från andra tillverkare som stöder trådlös laddning (WPC Qi-certifierade enheter.). Olika enheter kan ladda med olika hastigheter. ※ Enheter från andra tillverkare kan ha variantioner beroende på inställningar eller design, även för WPC Qi-certifierade enheter
  • Gällande kroppsnära produkter,  begränsat till Samsungs Wearableenheter (Gear S3/Sport, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Buds)

Obs: Laddningsspolens placering kan skilja sig åt mellan olika modeller. Du kan behöva justera enheternas position innan de kan ansluta till varandra.

Titta på vår video nedan som visar hur det fungerar.

How to use wireless powershare in Galaxy S10 How to use wireless powershare in Galaxy S10

Medan din Note10/Note10+ laddas med en kabel kan du passa på att ladda en annan enhet samtidigt.

Följ stegen nedan för att aktivera dubbel laddning:

1 Dra ner aviseringspanelen på din Note10/Note10+ och tryck på ikonen Wireless PowerShare för att aktivera funktionen
2 Håll mitten av din Note10/Note10+ med baksidan mot baksidan av den andra enheten.
3 Skärmen kommer att bekräfta att enheterna är anslutna. Tryck på ”OK”.
4 Om du drar ner aviseringspanelen igen kommer du se ett meddelande om att den anslutna enheten laddas. Ikonen Wireless PowerShare kommer också att visas i statusfältet eller på Always On Displayen.

Hur effektiv den trådlösa laddningen är beror på avståndet mellan laddningsspolarna i de olika enheterna. Du kan behöva justera enheternas position innan de kan ansluta till varandra.

Vissa enheter eller skal kan förhindra att funktionen Wireless PowerShare fungerar. Vi rekommenderar att du tar av alla tillbehör och skyddsskal innan du använder denna funktion.

Kontrollera också att baksidan på enheterna är fria från damm, smuts och fukt innan du använder Wireless Powershare.

Obs: Vissa enheter eller skal kan förhindra att funktionen Wireless PowerShare fungerar. Vi rekommenderar att du tar av alla tillbehör och skal innan du använder Wireless Powershare. Endast enheter som stödjer trådlös laddning kan använda denna funktion. Laddningshastigheten kan variera beroendes på enhetens tillstånd och omgivningen.