Hur du förbättrar Galaxy S23:s spelprestanda

Galaxy S23 Serien är utrustad med andra generationens chipset av Qualcomms Snapdragon 8, en ny AP och CPU/GPU-prestanda har uppgraderats jämfört med föregående modeller. Dessutom är den utrustad med en vapor chamber-kylsystem för att ge en optimerad spelmiljö med effektiv värmefördelning.

Vy av Galaxy-användare som spelar ett spel.

När du spelar avancerade spel, aktivera funktionen för speloptimering för att få en mer optimerad spelupplevelse.

Observera: Aktivering av spelprestandaläget kan öka temperaturen eller batteriförbrukningen när spelet spelas.

Hur du ställer in spelprestandaläget

• Hur du ställer in det genom appen Game Launcher
Vy av Game Launchers appikon. Vy av Game Launchers appikon.

Steg 1. Öppna appen “Game Launcher”.

Vy av ikonen för fler alternativ. Vy av ikonen för fler alternativ.

Steg 2. Tryck på Fler alternativ-ikonen.

Vy av Game Booster-alternativet. Vy av Game Booster-alternativet.

Steg 3. Tryck på “Game Booster”.

Vy av Labbar-alternativet i Game Booster-inställningarna. Vy av Labbar-alternativet i Game Booster-inställningarna.

Steg 4. Tryck på “Labbar”.

Vy av alternativa speloptimeringsval. Vy av alternativa speloptimeringsval.

Steg 5. Tryck på ”Alternativ hantering av spelprestanda”.

• Hur du ställer in på spelskärmen
Vy av ett spel med ikonen för svep till vänster på skärmen. Vy av ett spel med ikonen för svep till vänster på skärmen.

Steg 1. Starta spelet och Svep till vänster på skärmen.

Vy av ikonen för Game Launcher markerad. Vy av ikonen för Game Launcher markerad.

Steg 2. Tryck på ikonen för Game Launcher.

Vy av Game Launchers ikon för inställningar. Vy av Game Launchers ikon för inställningar.

Steg 3. Tryck på Inställningar-ikonen.

Vy av Labbar-alternativet i Game Booster-inställningarna. Vy av Labbar-alternativet i Game Booster-inställningarna.

Steg 4. Tryck på “Labbar”.

Vy av alternativa speloptimeringsval. Vy av alternativa speloptimeringsval.

Steg 5. Tryck på ”Alternativ hantering av spelprestanda”.

Expertsupport – certifierad av Samsung

Expertsupport – certifierad av Samsung