Hur kan jag ändra visningsnamn för på mina Galaxy Buds?

När du har anslutit dina Galaxy Buds till din enhet kan du ställa in öronsnäckorna som du vill från Galaxy Wearable-appen. En av funktionerna som denna app erbjuder är att ändra visningsnamnet för dina Galaxy Buds på din enhet.

Vy över olika uppsättningar Galaxy Buds i sina laddningsetuier.

Innan du vet hur du ändrar namnet på dina Galaxy Buds måste du veta hur du laddar ner Galaxy Wearable, applikationen som låter dig använda, anpassa och konfigurera dina Buds. Följ dessa steg för att ladda ner appen:

Vy över appskärmen med ett tryck på symbolen ”Galaxy Store”. Vy över appskärmen med ett tryck på symbolen ”Galaxy Store”.

Steg 1. Öppna din Galaxy Store-app.

Vy över Galaxy Stores huvudskärm med ett tryck på förstoringsglassymbolen. Vy över Galaxy Stores huvudskärm med ett tryck på förstoringsglassymbolen.

Steg 2. Tryck på förstoringsglassymbolen längst upp till höger på skärmen.

Vy över sökskärmen med alternativet "Galaxy Wearable" markerat. Vy över sökskärmen med alternativet "Galaxy Wearable" markerat.

Steg 3. Skriv namnet på appen i sökfältet och tryck på alternativet ”Galaxy Wearable”.

Vy över skärmen ”Appar” och ”Teman” med ett tryck på installationssymbolen.  Vy över skärmen ”Appar” och ”Teman” med ett tryck på installationssymbolen.

Steg 4. Tryck på installationssymbolen.

Bild med applikationen nerladdad och ett tryck på uppspelningssymbolen. Bild med applikationen nerladdad och ett tryck på uppspelningssymbolen.

Steg 5. När nerladdningen är klar trycker du på uppspelningsikonen för att öppna appen från Galaxy Store, eller gå till din appskärm och tryck på logotypen ”Galaxy Wearable”.

Så här ändrar du namnet på dina Galaxy Buds

När du har anslutit dina Galaxy Buds till din enhet kan du ändra öronsnäckornas visningsnamn med Galaxy Wearable-appen genom att följa kommande steg:

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och tryck på ”Inställning av öronsnäckor”. Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och tryck på ”Inställning av öronsnäckor”.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och tryck på ”Hörlursinställaingar”.

Vy över skärmen ”Inställning av öronsnäckor” med alternativet ”Om hörlurar” markerat. Vy över skärmen ”Inställning av öronsnäckor” med alternativet ”Om hörlurar” markerat.

Steg 2. Tryck på ”Om hörlurar”.

Vy över skärmen ”Om öronsnäckor” med alternativet ”Redigera” markerat. Vy över skärmen ”Om öronsnäckor” med alternativet ”Redigera” markerat.

Steg 3. Välj ”Redigera” och namnge dina Galaxy Buds som du vill.

Vy över popup-fönstret för enhetsnamn med alternativet ”Byt namn” markerat. Vy över popup-fönstret för enhetsnamn med alternativet ”Byt namn” markerat.

Steg 4. Tryck på ”Byt namn”.