Hur du ansluter en Galaxy Buds till en smartphone

Galaxy Buds är genuint trådlösa hörlurar som låter dig höra alla sorters ljud från din telefon, som musik, ljudfiler, aviseringar osv, enkelt och trådlöst. Du kan ansluta Galaxy Buds till din smartphone för att börja njuta av denna användbara enhet direkt.

Bild på en hand som håller Galaxy Buds i dess fodral.

Galaxy Buds stöds av Android™-enheter och vissa modeller som Galaxy Buds+ och Galaxy Buds Live stöds också av iOS™ om din iPhone är 7 eller senare. För att använda dem måste du parkoppla dina Buds med din enhet. När dina Galaxy Buds / Galaxy Buds+ / Galaxy Buds 2 / Galaxy Buds Live / Galaxy Buds Pro har ställts in och parkopplats är allt du behöver göra att öppna ditt laddningsfodral så kommer dina enheter automatiskt ansluta.

Obs: Om dina Galaxy Buds inte parkopplats inom tre minuter efter att laddningsfodralet har öppnats kommer de sluta aktivt parkoppla. Stäng och öppna åter fodralet för att börja parkoppla igen.

Med en Samsung-smartphone:

För att ansluta dina Galaxy Buds till din Samsung-smartphone måste du ladda ned SmartThings-appen och Wearable-appen, och sedan följa dessa steg:

1 Stoppa in Galaxy Buds i deras fodral, stäng det och öppna det sedan igen.
2 Starta SmartThings och tryck på alternativet "Anslut" i pop-up-fönstret.
Bild av en S22-telefonskärm med ett Galaxy Buds2 pop-up-fönster och alternativet "Anslut" markerat.

Nu är dina Galaxy Buds parkopplade med din smartphone. När dina Galaxy Buds har anslutits kommer de automatiskt försöka ansluta till din enhet varje gång du öppnar laddningsfodralet medan hörlurarna är inuti det.

Med en icke-Samsung Android™-smartphone:

För att ansluta dina Galaxy Buds till en icke-Samsung Android™-smartphone måste du ladda ner Galaxy Wearable-appen från Google™ Play Store och följa dessa steg:

1 Stoppa in Galaxy Buds i deras fodral, stäng det och öppna det sedan igen. Dina Buds kommer gå in i parkopplingsläget.
2 Öppna Galaxy Wearable-appen och sök efter dina Buds.
3 Följ instruktionerna på skärmen och installera Galaxy Buds Manager.
4 Nu är dina Galaxy Buds parkopplade med din icke-Samsung Android™-smartphone.

Med en iOS™-enhet:

1 Stoppa in Galaxy Buds i deras fodral, stäng det och öppna det sedan igen. Dina Buds kommer gå in i parkopplingsläget.
2 Gå till enhetsinställningar på din iOS™-enhet.
3 Tryck på "Bluetooth" och se till att funktionen är påslagen.
4 Dina Buds kommer finnas i sektionen "Andra enheter". Tryck på dem för att ansluta dina Buds till din iOS™-enhet.

Du kan också parkoppla dina Galaxy Buds manuellt med en TV eller PC:

1 Sätt dina Galaxy Buds i örat.
2 Tryck och håll båda hörlurarnas touchpads. Dina hörlurar kommer nu gå in i parkopplingsläge och du kommer höra ett ljud.
3 Gå till Bluetooth-inställningar på din enhet och sök efter Galaxy Buds.

Obs: Bluetooth måste vara påslaget på din icke-Android™-enhet för att parkoppla. Var Bluetooth-inställningarna hittas och stegen för att parkoppla med en ny enhet kommer variera beroende på din enhet. Se din enhets instruktioner för fler detaljer.

Gå in på Galaxy Buds-inställningarna för att ställa in dina hörlurar som du vill:

Bild av Galaxy Wearable-skärmen med menyikonen markerad. Bild av Galaxy Wearable-skärmen med menyikonen markerad.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable och klicka på menyikonen.

Bild av Galaxy Wearable-menyn med "Galaxy Buds2"-enheten markerad. Bild av Galaxy Wearable-menyn med "Galaxy Buds2"-enheten markerad.

Steg 2. Välj Galaxy Buds från listan av enheter.

Bild av Galaxy Wearable-skärmen med Galaxy Buds2 anslutna och alternativet "Hörlursinställningar" markerad. Bild av Galaxy Wearable-skärmen med Galaxy Buds2 anslutna och alternativet "Hörlursinställningar" markerad.

Steg 3. Tryck på "Hörlursinställningar".

skärmen hörlursinställningar kan du ställa in flera aspekter av dina Buds hur du vill:

• Equaliser: Välj ditt equaliser-läge mellan "Basförstärkning", "Mjukt", "Dynamiskt", "Klart" och "Diskantförstärkning".
  • Läs aviseringar högt: Sätt på den här funktionen för att höra aviseringar från din telefon i dina hörlurar.
  • Sömlös hörlursanslutning: Byt snabbt mellan olika enheter utan att koppla bort dina hörlurar eller sätta på parkopplingsläge.
  • In-ear-detektion: Aktivera denna funktion för att spela upp samtal genom dina hörlurar när de är i dina öron och genom din telefon när de inte är det.
  • Hörlurspassformstest: Du kan kontrollera dina hörlurars passform för att få ut så mycket som möjligt av dina Buds. Stoppa bara in dina hörlurar och tryck på "Start".
  • Använd omgivande ljud under samtal: Aktivera denna funktion för att höra din egen röst tydligt när du pratar i telefonen.
  • Labs: Här kan du välja mellan "Dubbeltryck hörlurskant" och "gamingläge".

Du kan kontrollera all din musik från dina Galaxy Buds tack vare funktionen "touch-kontroll". När du aktiverar denna funktion kan du använda dina fingrar för att hantera din musik och dina samtal genom att bara röra dina hörlurar. Du kan göra följande genom att använda dina Buds touchpads.

Lyssna på musik:

• Tryck: Spela eller pausa ett spår.
  • Dubbeltryck: Spela nästa spår.
  • Trippeltryck: Spela föregående spår.
  • Touch och håll: Du kan ställa in standard-touch-alternativet för varje hörlur inklusive "Bixby" och "Volym ner och upp".

Under ett samtal:

• Dubbeltryck: Svara på eller avsluta samtal.
  • Touch och håll: Avvisa samtal.