Hur man säkerhetskopierar och exporterar data på Galaxy Watch Active

Säkerhetskopiera datan i din Galaxy Watch Active med hjälp av Samsung Cloud. Registrera ditt Samsung-konto och logga in för att garantera att dina personuppgifter och inställningar är säkra på din Galaxy Watch Active. Du kan säkerhetskopiera känslig information och komma åt den senare.

1 Öppna appen “Galaxy Wearable” i din mobila enhet och tryck på “Hem” nere till vänster.
2 Bläddra ner och välj ”Konton och säkerhetskopiering” och därefter ”Säkerhetskopiera och återställ”.
Välj Konton och säkerhetskopiering
3 Tryck på ”Inställn. för säkerhetskopiering” och välj de poster du vill säkerhetskopiera.
4 Tryck på ”Säkerhetskopiera nu” för att spara datan i Samsung Cloud.
Tryck på Säkerhetskopiera nu

Importera bilder och album från din mobila enhet till din Galaxy Watch Active för att använda som urtavla eller för att ha dem säkert lagrade på handleden.

1 Öppna appen “Galaxy Wearable” i din mobila enhet och tryck på “Hem” nere till vänster.
2 Bläddra ner och välj ”Lägg till innehåll på klockan”.
Välj Lägg till innehåll på klockan
3 Tryck på ”Kopiera bilder”.
Tryck på Kopiera bilder
4 Välj de filer du vill kopiera och tryck på ”Klart”.
Välj de filer som ska kopieras och tryck på Klart

Du kan också synkronisera bilder på din mobila enhet med din Galaxy Watch Active för att automatiskt lägga till bilder från de valda albumen till din klocka.

1 Följ steg 1 och 2 ovan.
2 Dra reglaget ”Autosynk” åt höger för att aktivera.
Dra reglaget Autosynk för att aktivera
3 Tryck på ”Album att synkronisera” och välj de album som ska importeras automatiskt till din klocka.
Välj de album som ska importeras till klockan
4 Tryck på ”Klart”.

Observera: De valda albumen kommer att synkas automatiskt med din Galaxy Watch Active när den har mer än 15% batteri kvar.