Hur överför du data via Wi-Fi med Smart Swich

Smart Switch är det enklaste sättet att överföra all data till din nya Galaxy-smartphone. Behåll dina kontakter, foton, musik och mer. Se den här videon för att ta reda på hur du använder Smart Switch för att överföra data från en gammal mobiltelefon till en Samsung S7 trådlöst via Wi-Fi.

Hur överför du data via Wi-Fi med Smart Swich Hur överför du data via Wi-Fi med Smart Swich

Tryck på knappen skicka nedan för att lämna din feedback. Tack för din medverkan.