Hur överför jag information från min gamla enhet till min nya?

Om du precis köpte en ny Samsung telefon och vill få över din information från den gamla till den nya så kan du följa stegen här under.

1 På din gamla enhet navigera till ”Playbutiken” och sök efter "Smart Switch". (Beroende på vilken din gamla enhet är så finns det en möjlighet att den inte är kompatibel. Säkerhets kolla applikationens information beskrivning för en lista på kompatibel enhet.)
2 När programmet har installerats på din gamla enhet så vill du navigera in på Inställningar på din nya enhet. Skrolla ner tills du ser ”Moln och konton” och tryck på den. Då ska du se smart switch som du ska trycka på. Nu när programmet är öppna på båda enheterna så ska du välja din gamla enhet som ”Skicka” och din nya som ”Ta emot”.
3 Du ska få en lista på vilket innehåll du vill skicka över till din nya enhet.
4 Du kan höra en hög ton när innehållet börjar skickas. Detta är normalt så telefonerna skickar innehållet genom luften med en hög frekvent ljud.
5 När statusen är på 100% så är processen klar och du kan stänga ner programmet.

Om du har problem med detta och behöver hjälp vänligen kontakta din närma återförsäljare eller Samsung kundsupport för vidare hjälp.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.