Varför inkluderar inte Samsung hörlurar och en laddkontakt i förpackningen?

Galaxy S21+ 5G och förpackning

Eftersom Samsung vill minimera den påverkan som våra produkter har på miljön följer det inte med hörlurar och en laddkontakt i förpackningen med Galaxy S21-serien.

Fler och fler Galaxy-användare gör hållbara val i det dagliga livet för att främja bättre återvinningsvanor. För att stödja vår Galaxy-community på denna resa kommer vi att börja exkludera hörlurar och laddkontakter, med start från Galaxy S21-serien.

Samsung anser att problemet med e-avfall och onödig dubblering av dessa föremål går att belysa genom att ta bort hörlurar och laddarkontakter från enhetens förpackning.

Befintliga Galaxy-användare uppmanas att fortsätta använda sina nuvarande hörlurar och laddkontakter och nya användare måste köpa detta separat. Samsung-laddare finns nu tillgängliga till nya lägre priser.

Observera: Det är viktigt att använda högeffektiva laddare som också är officiella Samsung-produkter för bästa batteriprestanda och hållbarhet.

Galaxy S21 levereras med en USB-datakabel typ-C

En USB-datakabel typ-C, för att ansluta din smartphone till laddarkontakten, medföljer i förpackningen.

USB-C är den vanligaste typen av laddare för smartphones och andra mobila enheter, vilket möjliggör höghastighets dataöverföring och effektflöde med hög hastighet dessutom laddas telefon snabbare. USB-C-kabeln är också vändbar, går att kopplas in åt båda hållen och används för alla Samsung Galaxy-enheter, så att nya smartphone-modeller fortfarande är kompatibla med äldre laddare.

Kommer Samsung exkludera hörlurar och laddkontakt från smartphone-förpackning i framtiden?

Samsung arbetar för den globala övergången med att ta bort hörlurar och laddkontakter från alla Galaxy-smartphones från och med Galaxy S21-serien. För att se till att Galaxy-konsumenter har verktygen för att återanvända äldre laddkontakter kommer Galaxy S21 och andra Galaxy-smartphones fortfarande att inkludera en kabel (USB-C till USB-C-kabel) i förpackningen för att ansluta din smartphone till laddkontakten.