• SMARTPHONES & TABLET
  • SMART TV
  • VANLIGA FRÅGOR

SMARTPHONES & TABLET

Vad är fjärrsupport?

Samsungs fjärrsupporttjänst erbjuder personlig support från en specialutbildad tekniker som kan fjärransluta till din Samsung TV eller smartphone för att hjälpa dig med din produkt.

För att kunna använda fjärrsupport måste din smartphone eller tablet ha en snabb och stabil internetanslutning.
Vi rekommenderar starkt att du ansluter via WiFi eftersom användning av data via mobilnätet kan medföra extra kostnader.
Kontakta din mobiloperatör för mer information.

Så använder du fjärrsupport

Så använder du fjärrsupport

SMART TV

Vad är fjärrsupport?

Samsungs fjärrsupporttjänst erbjuder personlig support från en specialutbildad tekniker som kan fjärransluta till din Samsung TV eller smartphone för att hjälpa dig med din produkt.

För att kunna använda fjärrsupport måste din smartphone eller tablet ha en snabb och stabil internetanslutning.
Vi rekommenderar starkt att du ansluter via WiFi eftersom användning av data via mobilnätet kan medföra extra kostnader.
Kontakta din mobiloperatör för mer information.

Så använder du fjärrsupport

VANLIGA FRÅGOR