Main promo image
DESIGN

Telefonul care se
pliază

DESIGN img
DURABILITATE

Tehnologie
incredibilă,
design
indestructibil

DESIGN img
CAMERA FOTO

Nopțile tale
au devenit mai
flexibile

DESIGN img

Disponibil la partenerii comerciali:

*Toate specificațiile și descrierile furnizate aici pot fi diferite de specificațiile și descrierile reale ale produsului. Samsung își rezervă dreptul de a aduce modificări acestui document și produsului descris aici, în orice moment, fără obligația Samsung de a notifica o astfel de modificare. Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile, GUI și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capabilitățile produsului, pot fi modificate fără notificare sau obligație. Conținutul de pe ecran este format din imagini simulate și are doar scop demonstrativ.

1.Măsurată pe diagonală, dimensiunea ecranului extern al telefonului Galaxy Fold4 este de 6,2" dacă luăm în calcul dreptunghiul complet și de 6,1" dacă luăm în calcul colțurile rotunjite; suprafața reală de vizionare este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a deschizăturii camerei.
2.Măsurat pe diagonală, Ecranul principal al telefonului Galaxy Fold4 are 7,6" dacă luăm în calcul dreptunghiul complet și 7,4" dacă luăm în calcul colțurile rotunjite; suprafața reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite.
3.Modul Flex este acceptat la unghiuri cuprinse între 75° și 115°. Este posibil ca unele aplicații să nu fie acceptate în modul Flex. Se recomandă să păstrezi telefonul nemișcat în timp ce te afli în modul Flex.
4.Disponibilitatea opțiunilor de culoare poate varia în funcție de țară, regiune sau furnizor.
5.Bara de activități trebuie să fie activată în setări. Caracteristica Bară de activități este acceptată numai pe Ecranul principal.
6.Este posibil ca anumite aplicații să nu accepte Multi Active Window sau App Pair.
7.S Pen Fold Edition se vinde separat. Utilizează numai ediția Samsung S Pen Fold, concepută exclusiv pentru Galaxy Fold3 5G/Fold4 sau S Pen Pro. Toate celelalte S Pen sau stilouri care nu sunt concepute pentru Galaxy Fold4 (inclusiv cele de la alți producători) pot deteriora ecranul. Galaxy Fold4 nu are un slot încorporat pentru S Pen. Suportul S Pen este limitat pentru Main Screen.
8.Standing Cover cu Pen este vândut separat.
9.În comparație cu Galaxy Fold3 5G.
10.UDC (Camera Under Display ) acceptă până la 4MP.
11.Galaxy Buds2 Pro se vinde separat.
12.Performanța ratei adaptive de reîmprospătare poate varia, în funcție de aplicație și de condițiile de utilizare, precum setările.
13.Se referă la Galaxy Fold4, Flip4, Fold3 5G și Flip3 5G. Galaxy Fold4 este certificat IPX8. IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri de apă curgătoare, timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă sau în piscină. Nu este rezistent la praf.
14.Acoperirea Samsung Care+ poate varia în funcție de țară și se pot aplica taxe deductibile.
15.30X Space Zoom include 3x zoom optic și zoom digital 30x cu tehnologie AI Super Resolution. Mărirea imaginii mai mult de 3x poate cauza o deteriorare a imaginii. 16.Previzualizarea duală este acceptată pe dispozitivele care rulează One UI 2.1 și versiunile ulterioare.
17.Expert RAW trebuie descărcat separat din Galaxy Store, gratuit, înainte de utilizare.
18.Pentru a trimite sau a primi fișiere cu Quick Share, atât dispozitivele de expediere, cât și cele de primire trebuie să aibă Wi-Fi și funcția Quick Share activată. Quick Share este disponibil pe smartphone-urile și tabletele Samsung Galaxy cu Android OS versiunea 10.0(Q) și One UI 2.1 sau o versiune ulterioară, Galaxy Book Ion, Ion 2, Flex, Flex Alpha, Flex 2, Flex 2 Alpha și Galaxy Book S lansate în sau după mai 2021 și Samsung Notebook Odyssey, Plus și Plus2 lansat în sau după 2020. Dispozitivele Galaxy care primesc fișiere trebuie să accepte Wi-Fi Direct sau Wi-Fi Aware. Viteza de transfer poate varia, în funcție de specificațiile de conectivitate Wi-Fi ale dispozitivului, de disponibilitatea experienței cu mai multe dispozitive și de mediul de rețea.
19.Transferurile prin cablu necesită cel puțin Android™ 4.3, iOS 5 sau Windows Mobile OS 8.1 sau OS 10 pe vechiul dispozitiv. Dispozitivele cu un sistem de operare mai vechi trebuie să utilizeze opțiuni de transfer fără fir. Dacă nu ai cablul/conectorul USB necesar pentru un transfer prin cablu către Samsung Galaxy, poți utiliza și opțiunile de transfer fără fir. Deschide Smart Switch Mobile în „Setări” pe noul telefon Galaxy sau descarcă Smart Switch pentru PC/Mac. Datele și conținutul disponibile pentru transfer pot varia, în funcție de sistemul de operare. Pentru a transfera date de pe iCloud sau din alte servicii de stocare în cloud, este necesară o conexiune de date. Pentru a evita întreruperea mesajelor text la transferul de pe iOS, modifică în mod corespunzător setările iMessage.
20.În comparație cu dispozitivele pliabile Samsung Galaxy foldables anterioare.
21.Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și mediul utilizatorului.
22.Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală este de 4275 mAh.
23.Estimată în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic. Evaluat independent de Strategy Analytics, în perioada 2022.07.07-07.12, în SUA, cu versiuni pre-lansate ale SM-F936U, cu setare implicită, folosind rețele 5G Sub6 (NU au fost testate în rețeaua 5G mmWave). Durata reală de viață a bateriei variază, în funcție de mediul de rețea, funcțiile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.
24.Fast Wireless Charger este vândut separat.
25.Disponibilitatea reală a stocării poate varia în funcție de software-ul pre-instalat.
26.Disponibilitatea sincronizării Galeriei (Gallery) prin Microsoft OneDrive poate varia în funcție de țară sau regiune. Necesită configurarea sincronizării OneDrive pe dispozitivul Samsung Galaxy. Începe cu 5 GB de stocare gratuită în cloud sau treci la un abonament pentru mai multă stocare.
27.Versiunea de testare de șase luni a serviciului de stocare în cloud OneDrive de 100 GB este disponibilă doar pentru consumatorii care au achiziționat un Galaxy Fold4 și Galaxy Flip4. Disponibilitatea poate varia. Se aplică termenii și condițiile din Google Play. Consultă https://www.microsoft.com/onedrive-Samsung-offer pentru detalii.