LH85OHFPLBC/EN

Ekran i jashtëm seria OHF, 85"

Ngjyra I zi

Një gamë gjithëpërfshirëse e funksioneve të montuara paraprakisht, funksione gati për mjedise të jashtme

Seria OHF e ekraneve paraqet një përbërje të skicuar të hollë, të gjitha-në-një, e cila mundëson instalimin e leverdisshëm dhe të lehtë. Një paketë e plotë i pajis ekranet për rendiment afatgjatë dhe përfshin mbrojtjen e hyrjes, teknologjinë kundër pasqyrimit, mbrojtjen ndaj vandalizmit dhe një sistem ftohës shumë efikas mes të tjerave. Përveç kësaj, një kuti e integruar e energjisë kondenson elementët përbërë të funksionimit dhe vendos një kornizë ultra të hollë (85 mm.). Nyja e rrjetit e përfshirë dhe funksionaliteti Wi-Fi zvogëlojnë më tej TCO duke eliminuar nevojën për një router kur lidhen produktet dhe lejon lidhjen e rrjedhshme nëse ekrani duhet të ekspozohet ndaj nxehtësisë ose ujit.

Një gamë gjithëpërfshirëse e funksioneve të montuara paraprakisht, funksione gati për mjedise të jashtme

Qëndrueshmëri e fortë IK10

Xhami Magjik (5mm.) i temperuar i çertifikuar* IK10 u lejon ekraneve të Serisë OHF mbrojtje të qëndrueshme të përparuar ndaj një sërë faktorësh të jashtëm dhe të mjedisit. Nëse shkëputet xhami mbrojtës, një hendek i vendosur në mënyrë strategjike midis panelit Magic Glass dhe LCD, parandalon dëme të konsiderueshme dhe mundëson riparim efikas. *Vlerësimi i analizës së fuqisë IK Europian përdor një shkallë nga 0-10 (ku 10 tregon mbrojtjen më të lartë të mundshme) për të matur shkallën e qëndrueshmërisë ndaj ndikimit të jashtëm.

Qëndrueshmëri e fortë IK10

Performanca efikase për energjinë

Nëpërmjet funksionalitetit të përparuar të kontrollit termik dhe një dizajn pa filtër, Seria OHF e ekraneve funksiono me konsumin e pakësuar të energjisë. Një shkëmbyes i integruar i nxehtësisë modifikon burimet e shenjave në varësi të mjedisit dhe përfundimisht ul shpenzimet për përdoruesit.

Performanca efikase për energjinë

Shikueshmëri e shkëlqyer dhe magjepsëse

• Ekranet e Serisë OHF me Shikueshmëri te Lartë paraqesin inovacionin Magic Glass, cilësinë e imazhit të certifikuar TUV dhe një sensor Automatik të Ndriçimit për të përmirësuar cilësinë e imazhit dhe për të optimizuar dhënien e mesazheve për çdo shikues. Kur kombinohen, këto karakteristika prodhojnë shkëlqim të lartë prej 2,500nit dhe një raport kontrasti prej 5,000:1 që amplifikojnë çdo lloj përmbajtje*. Këta ekranë të fuqishë gjithashtu përfshijnë teknologjinë rrethore polarizuese që eliminon verbërinë e ekranit të shkaktuar nga syze dielli të polarizuara. *Cilësimet e raportit të ndriçimit 2,500nit dhe raporti i kontrastit 5,000:1 janë të disponueshme për të gjitha modelet e Serisë OHF më të mëdha se 24 inç.• Parandalimi i pasqyrimit Përtej funksionueshmërisë bazë të tij të përmirësimit të imazhit, Xhami Magjik i Serisë OHF minimizon pasqyrimin dhe mundëson prezantim të pasur, të qartë edhe kur jeni të ekspozuar ndaj dritës së drejtpërdrejtë të diellit. Së bashku me raportin e tyre të lartë të ndriçimit dhe kontrastit, pasqyrimi i ekraneve të Serisë OHF siguron shikueshmëri të vazhdueshme dhe integritet të përmbajtjes në çdo vendosje në mjedise të jashtme.

Shikueshmëri e shkëlqyer dhe magjepsëse

Funksionon me besueshmëri në çdo mjedis

Çdo ekran i Serisë OHF i nënshtrohet analizës rigoroze të mbrojtjes IP56 për të siguruar rezistencë ndaj pluhurit, nxehtësisë, lagështisë dhe ndryshimeve të tjera të mjedisit që mund të pengojnë operacionet. Kjo përfshin një sistem të integruar të vetë-ftohjes që bën që ekranet e Serisë OHF të funksionojnë në temperatura që variojnë nga -30C (-22F) në 50C (122F). Nga ana tjetër, përdoruesit mund të ndjehen të sigurtë në aftësinë e ekraneve për të funksionuar ditë e natë dhe pa kërkuar sisteme të shtrenjta të ftohjes së jashtme ose masa sigurie.

Funksionon me besueshmëri në çdo mjedis

I përputhshëm me VESA për vendosje të thjeshtuar

Për të qënë në përputhje me rregulloret VESA, përdoruesit mund të shtojnë kllapa opsionale* në paketën e tyre të Serisë OHF. Përtej sigurimit të përputhshmërisë, kllapat ofrojnë fleksibilitet më të madh për të vendosur ekranet në vendet e preferuara pa patur nevojë të blini pajisje të specializuara për vendosje në mur. * Kllapat janë të disponueshme vetëm për modelet 46- dhe 55-inç të ekranit të Serisë OHF.

I përputhshëm me VESA për vendosje të thjeshtuar
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 85"
  • Lloji i panelit S-VA / D-LED Local Dim.
  • Rezolucioni 3840 x 2160 (16:9)
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.488 x 0.488 mm
  • Madhësia e ekranit aktiv (HxV) 1872(H) x 1053(V) mm
  • Ngjyra e ekranit 8 bit - 16.7M
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Frekuenca e skanimit H 30 ~ 81kHZ
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 594Mhz
  • Frekuenca e skanimit V 48 ~ 75Hz
  • Ndriçimi 2500nit
  • Raport i kontrastit dinamik 100,000:1
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In N/A
  • DVI In N/A
  • Tuner In N/A
  • USB 1
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës D-Sub
  • IR In N/A
  • IR dalëse N/A
  • HDBaseT In LAN
  • Audio hyrëse N/A
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse N/A
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out Po
  • WiFi N/A
  • 3G Dongle Po (vetëm 3G)
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) Max:1600W, Typical:680W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 2004 x 1185 x 120 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 172 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura -30℃~50℃
  • Lagështia 10~80(Pa kondensim)
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA M8 dado auobllokuese x 12 vrima
  • Gjerësia e kornizës 62 mm
 • Veçori të përgjithshme
  • Speciale IP56 Çertifikuar për Kornizë të Thjeshtë të Jashtme, Mbrojtje Xhami ((Niveli IK-10, Kundër Grafiteve, Zvogëlim i Infrared), Syzet e Diellit të Polarizuara që shikojnë në çdo drejtim, Baza T DT për Instalimin në Distancave të Mëdha, Ndihmë për Instalimin e Modalitetit Portret/Peisazh, Llampa që Identifikon një Gabim, Kontroll Automatik i Ndriçimit me Sensor të Ndriçimit të Mjedisit, Sensori i Temperaturës, RJ45 MDC, FHD 4-PBP, Ndërrimi Automatik i Burimeve & Rimarrja e Burimeve Automatike, Bateria e Orës (Llogaritja e Orës për 80 orë)
 • Veçori opsionale
  • Xhami mbrojtës Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë D
 • Aksesor
  • Përfshirë Udhëzuesi i Konfigurimit të Shpejtë, Udhëzuesi i Rregullorve, Karta e Garancisë, Kablli i Energjisë, Telekomanda, Bateritë
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC CE : EN55022:2006+A1:2007, EN55024:1998+A1:2001+A2:2003 (EN), FCC : Pjesa 15, Nënpjesa B Kategoria A (GO)
  • Siguria CB : IEC60950-1/EN60950-1 (EN), UL : cUL60950-1 (GO)

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike