LH43PHFPMGC/EN

Ekran profesional, Premium signage seria PHF-P, 43"

Madhësi 43"

Aparati i përfshirë i medias i gjithë i ri i fuqizuar nga TIZEN™

Seria 2016 Shenjat SMART që lejon përdorimin e SSSP 4.0 lejon një rendiment më të fortë, të shpejtë dhe të sigurtë sesa modelet e mëparshme të saj. Duke kapërcyer rendimentin e pajisjeve harduer të mëparshme, SSSP 4.0 i ri u mundëson partnerëve të CMS të zhvillojnë dhe shpërndajnë aplikacione të përparuara të internetit të cilat mund të ndihmojnë në menaxhimin e efektëshëm të përmbajtjes dhe Shenjat SMART për klientët e tyre. ◆ Rendiment i Fuqishëm 1) Përmbajtja Dinamike e Përmirësuar e 3D Graphic EngineExperience duke përmirësuar rendimentin grafik 3D ndërsa shkrimi i tekstit të duket i këndshëm dhe ekrani ofron një nivel të fuqisë që mund të lejojë edhe 3 filma që të shihen njëkohësisht në një ekran. 2) Aplikacionet e Sigurisë së Përparuar, platforma dhe sistemi mbështeten të gjithë nga sistemi i funksionimit TIZEN dhe një arkitekturë holistike lejojnë për qëndrueshmëri dhe siguri të lartë përmes 3 shtresave të plotësimit. ◆ Krijimi i lehtë. Aftësia për të krijuar më tej zgjidhjen është lehtësuar, në sajë të mjeteve të ndryshme të krijimit si Takimi i Krijimit SW (SDK) ose Inspektori nga Larg i Internetit (RW). Përveç kësaj, meqë është një platformë e hapur standarte e internetit, është shumë e pajtueshme me HTML5. ◆ Përdorshmëria e Thjeshtë. Përdorshmëria arrihet për shkak të një ndërfaqeje miqësore me prekje, ndërsa shfletuesit e internetit janë në gjendje të shfaqin një faqe interneti pa patur nevojë që të zhvillojnë një aplikacion të internetit. Ekrani i përdoruesit SSSP 4.0 është përmirësuar gjithashtu (ndërfaqja miqësore e re fillestare) dhe hyrje e shpejtë për aplikacionet e internetit mbështetet përmes Hapësit URL.

Aparati i përfshirë i medias i gjithë i ri i fuqizuar nga TIZEN™

Ofrimi i opsioneve të fuqishme për krijimin e materialeve, caktimin dhe shpërndarjen e mjeteve

Një aspekt kyç i platformës SSSP 4.0 të bazuar në TIZEN, MagicInfo Player S4 i Samsung u mundëson përdoruesve të shfrytëzojnë plotësisht fuqinë e rrjetit të tyre të shfaqjes nga çdo vendndodhje përmes një serveri të centralizuar. Më e përdorshme se kurrë, MagicInfo Player S4 bashkon një Backup Player të dedikuar me aftësitë e transmetimit të përmbajtjes së të dhënave me DataLink për të zvogëluar përpjekjet e nevojshme për të shpërndarë informacione të rëndësishme. ◆ Rendimenti i Fuqishëm. Me MagicInfo Player S4, motorri i ri grafik i përdorur në Shenjat SMART të 2016 rrit rendimentin e përgjithshëm të ekranit, ndërsa siguron një tranzicion pa probleme të përmbajtjes dhe shkrimin këndshëm të tekstit. Ndërkohë, imazhet me rezolucion të lartë (maks. 5120 X 5120) mund të përdoren dhe më shumë se 100 kuti tekstesh janë në dispozicion. ◆ Përdorshmëria e Thjeshtë. Më shumë se vetëm një aparat i mediave, ai gjithashtu funksionon si një zgjidhje e përparuar e menaxhimit të përmbajtjes, e cila mund t'ju lejojë të shihni skedarë mediash, të cilësoni dhe redaktoni oraret e rishikimit të medias dhe t’a konfiguroni ekranin si një mur video dhe t’a kontrolloni pajisjen përmes përdorimit të lidhjes së tij WiFi, ndezësit/fikësit me orar dhe më shumë. Ndërfaqja grafike e krijuar rishtasi e përdoruesve lejon zgjerimin e lehtësisë së përdorimit dhe aftësinë e menaxhimit të përmbajtjes vendore. ◆ Zgjidhja e Plotë. Serveri Samsung MagicInfo gjithashtu është projektuar rishtasi dhe është azhornuar në versionin 4.0. Programi kompjuterik i serverit MagicInfo është një program kompjuterik i specializuar për menaxhimin e përmbajtjes, i cili u mundëson organizatave të mëdha që të menaxhojnë shumë shenja dixhitale përmes një serveri të vetëm të integruar. Organizatat gjithashtu mund të mbikqyrin dhe të menaxhojnë në largësi shenjat smart nga një vend i centralizuar.

Ofrimi i opsioneve të fuqishme për krijimin e materialeve, caktimin dhe shpërndarjen e mjeteve

Jepini fund llamburitjes së padëshirueshme dhe gjithmonë jini të sigurtë për shikueshmëri dhe lexueshmëri të lartë

E pajisur me një panel përpara pa llamburitje, ekranet e Serisë PHF dhe PMH pakësojnë ndërhyrjen e dritës natyrore dhe të mjedisit për të siguruar lexueshmëri të vazhdueshme në çdo vend. Shikueshmëria e imazhit dhe lexueshmëria e informacionit konsiderohen të jenë shumë ta larta, sepse është më pak pasqyrues në dritë ose në dritën e diellit, që nuk paraqet asnjë problem kur përdoret me tabelat e menusë QSR ose tabelat e orarit të fluturimeve të aeroportit me dritë natyrore të bollshme.* Specifikimi sipas modelit të tillë si madhësia, shkëlqimi dhe koha e përdorimi është i ndryshëm. Shikoni tabelën e specifikimeve për më shumë detaje.

Jepini fund llamburitjes së padëshirueshme dhe gjithmonë jini të sigurtë për shikueshmëri dhe lexueshmëri të lartë

Shkyçni kontrollin më të lehtë dhe më fleksibël për shkak të një marrësi infra të kuq të centralizuar

Marrësi qëndror me rreze infra të kuqe (IR) i integruar i ekraneve të veçantë siguron kontroll më të thjeshtë dhe më fleksibël nga përdoruesi. Të gjithë modelet mund të marrin sinjalin IR në panelë individualë përmes IR Qëndror. Përmes instalimit ose vendosjes sipas kërkesës, përdoruesit mund të kalojnë përmes funksionueshmërisë IR nga vende të ndryshme, duke rritur më tej rendimentin e pandërprerë.

Shkyçni kontrollin më të lehtë dhe më fleksibël për shkak të një marrësi infra të kuq të centralizuar

Mos u shqetësoni më duke ditur se ekrani juaj mbrohet nga një sferë e kushteve të mjedisit

Ekranet e veçantë PMH dhe PHF të rinj Samsung janë të çertifikuar IP5x, që nënkupton dizajnin e tyre të qëndrueshëm ndaj pluhurit dhe aftësinë për të përballuar një sferë të kushteve të mjedisit. Çertifikimi lehtëson shqetësimet rreth grumbullimit të pluhurit në ekrane të instaluar në trena të metrosë ose në platforma të jashtme. Klientët mund të përdorin me rehati këtë ekran të çertifikuar IP5x pa patur nevojë që të përgatisin një kornizë shtesë në vende me pluhur. Transmetimi i pandërprerë gjatë gjithë kohës i përmbajtjes është gjithnjë i siguruar pavarësisht nga kushtet rrethuese natyrore ose ndërvepruese.

Mos u shqetësoni më duke ditur se ekrani juaj mbrohet nga një sferë e kushteve të mjedisit

Rritni mundësitë e përmbajtjes me Samsung PIM

Seria PHF-P është e krijuar për të përdorur përmbajtje nga burime të ndryshme të jashtme duke përfshirë Samsung PIM. Samsung PIM përdorin lidhjen Intel® Specifikime të Hapura të Lidhshme (OPS) për të mundësuar shpërndarjen e energjisë dhe burimit të videos nëpërmjet një kablli të vetëm. Asnjë kabëll shtesë i energjisë nuk është i nevojshëm.

Rritni mundësitë e përmbajtjes me Samsung PIM
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 43"
  • Lloji i panelit Skaj i hollë
  • Rezolucioni 1,920 x 1,080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.49(H) x 0.49(V)mm
  • Ndriçimi (Tipik) 700
  • Shkalla e kontrastit 3,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8ms
  • Gama e ngjyrave 72%
  • Veshja e xhamit 44%
  • Frekuenca e skanimit H 30 ~ 81kHZ
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48 ~ 75HZ
  • Raport i kontrastit dinamik MECA DCR
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In Po
  • DVI In 1
  • Tuner In Jo
  • USB 2
  • Component In Jo
  • Kompozit Hyrës Jo
  • RGB hyrës DVI-I i Zakonshëm
  • IR In Jo
  • HDBaseT In Jo
  • Audio hyrëse Spina Mini Stereo, RGB/DVI/HDMI
  • Audio dalëse 1
  • Video dalëse Po
  • Energjia dalëse Jo
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out Brenda
  • WiFi Po, Po
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth Jo
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC100 - 240 V~ (+/- 10%), 50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) 0.00 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 154
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) 0.5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 959.7x550.1x29.9 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1037x132x628 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 9.5 kg
  • Pesha e paketimit 12.50 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0℃~ 40℃
  • Lagështia 10% ~ 80%, pa kondensim
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 200x200 mm
  • Gjerësia e kornizës 6.9mm(Sipër/Anash), 8.9mm(Poshtë)
  • Materiali i kornizës Pa-Shkëlqim
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme N/A
 • Veçori opsionale
  • Montimi WMN4070SD
  • Mbajtësja STN-L3240E
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë C
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC Kategoria A
  • Siguria 60950

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

Ekran profesional, Premium signage seria PHF-P, 43" (LH43PHFPMGC/EN)

Manualet

2019.01.29

Manuali i përdorimit versioni 04

(ANGLISHT)