SBB-SS08EL1/EN

Video wall box SBB-SS08EL

Ngjyra E zezë

Funksioni i kutisë të-gjitha-në-një transformon prezantimet në përvoja të fuqishme dhe të gjithanshme të shikimit

Ndërsa shumë mure standarte të videos, si UDE-B dhe UDE-C të Samsung, kërkojnë një shumëllojshmëri të pajisjeve dhe programeve shtesë, përfshirë një kompjuter dhe aparat të medias për përpunimin e informacionit, program kompjuterik për menaxhimin e përmbajtjes dhe një pajisje për ndërrimin e burimit, Kutia e Aparatit të Shenjave e Samsung i trajton të gjitha këto nevoja në një pajisje të vogël, por të fuqishme për të siguruar lidhshmëri dhe thjeshtësi pa probleme. Integrimi i kësaj pajisje pakëson koston dhe ndërlikueshmërinë e konfigurimit në krahasim me muret e videos që kërkojnë përdorimin e pajisjeve individuale dhe rregullime të ndërlikuara të kabllove për të arritur të njëjtin nivel të funksionalitetit. Ndërsa Kutia e Aparatit të Shenjave ofron një funksion të kompjuterik dhe aparatit të medias përmes qarkut të përfshirë në të, Platforma e Shenjave SMART e Samsung (SSSP), kutia të gjitha në një, e gjithanshme transformon muret e zakonshëm të videos duke përdorur CPU Quad Core të fuqishëm të tij për përpunimin më të shpejtë të informacionit dhe rendiment të menaxhimit të përmbajtjes të thjeshtë për t’u përdorur me MagicInfo S3. Rendimenti i përmirësuar, fleksibilitetit dhe rehatia e Kutisë së Aparatit të Shenjave të Samsung ju lejon të përmirësoni dhënien e informacionit tuaj dhe të rrisni të ardhurat me shenja dixhitale të shkëlqyeshme, me shkallë të lartë – të gjitha në një mënyrë me kosto të efektshme.

Funksioni i kutisë të-gjitha-në-një transformon prezantimet në përvoja të fuqishme dhe të gjithanshme të shikimit

Një zgjidhje e fuqishme plotësisht e integruar për menaxhimin e përmirësuar të përmbajtjes

Fuqizuar nga SSSP e Brezit të 3-të, Kutia e Aparatit të Shenjave e Samsung transformon muret e zakonshëm të videos në ekrane të fuqishëm pa kutia shtesë të kompjuterëve dhe të vendosura pas (SBB-të). Zgjidhja të-gjitha-në-një bën një menaxherët e përmbajtjes të mbikqyrin dhe kontrollojnë lehtësisht të gjitha ekranet thjesht duke lidhur fillimisht ekranin e parë me Kutinë e Aparatit të Shenjave dhe më pas duke lidhur të gjitha ekranet e tjera përmes Portës së Ekranit të lidhjes në rresht. Me muret e zakonshëm të videos, ky nivel i menaxhimit nuk është i mundur pa një lidhje të të paketës LAN (RJ45) dhe tarifës së liçensës së sërverit. Lidhja e pajisjes shtrihet anembanë konfigurimeve të ekranit deri në 10x10, duke rezultuar në një kosto të pakësuar gjithsej të pronësisë (TCO) duke eleminuar kostot e instalimit dhe nevojën për të blerë kabllo LAN dhe tarifa të liçensës. Po ashtu, pajisja lejon kalimin lehtësisht ndërmjet burimeve të ndryshme të përmbajtjes, si një set-top box (STB) e TV-së ose një aparat i DVD-së. Së bashku me kontrollin e optimizuar, integrimi i teknologjive të përparuara të pajisjes përmirësojnë menaxhimin e përmbajtjes. Ndryshe nga kufizimet e vendndodhjes dhe të madhësisë që vihen re me funksionin Imazhi-në-Imazh (PiP) të mureve të zakonshëm të videos, nuk ka asnjë kufizim në vendosjen ose madhësinë e ekraneve PiP me mure të videos që përdorin Kutinë e Aparatit të Shenjave, përfshirë ekranet PiP që shfaqen anembanë kornizës. Lidhshmëria e zgjeruar e pajisjes lejon që një shumëllojshmëri përmbajtje të shfaqet duke përdorur ekranin PiP, përfshirë TV dhe mesazhe promocionale, për rehati të shtuar. Për të siguruar se instalimi mbetet i thjeshtë, i pastër dhe i rregullt, Kutia e Aparatit të Shenjave gjithashtu paraqet një dizajn të modulit të rrëshqitjes brenda (SIM) që e bën të lehtë rrëshqitjen e pajisjes brenda ekranit të murit të videos.

Një zgjidhje e fuqishme plotësisht e integruar për menaxhimin e përmirësuar të përmbajtjes
Specifikimi
 • Lidhja
  • Video dalëse DVI Dalja
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) më pak se 0.5W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 19W(Maks) / 13W(Tipik) / 17W(Vlerësimi)
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0.5W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 321.6 x 203.4 x 35.1(me/pa dorezë, këmbëz: 312.4x194.2x32.4)
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 432 x 269 x 95 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 1.3 kg
  • Pesha e paketimit 2.1 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 10℃~ 40 ℃
  • Lagështia 10~80 %
 • Veçori të përgjithshme
  • Speciale Cortex-A9 1GHz Quad Core CPU, Motorri I Grafikëve 2D & 3D - Deri në 1920x1080. 32bpp -Lejon përdorimin e OpenGL ES GPU, 8GB(2.65GB të përdorur nga O/S, 5.35GB të disponueshëm) FDM/HDD/SSD, 1.5GB,48bit DDR3-933 (1866MHz) Memoria, 10/100Mbps (MDC) Ethernet, Porta USB 2.0 x 2, RJ-45, RS232 Hyrje/Dalje (Stereo), Hyrje IR, Hyrje Audio (HDMI1, HDMI2, AV/ELEMENT PËRBËRËS)
 • Aksesor
  • Përfshirë Manuali i Konfigurimit të Shpejtë, Karta e Garancisë, Kablli i Energjisë, Telekomanda, Bateritë, Manuali i Përdoruesit, Kablli DVI në HDMI(I Shkurtër, I Gjatë), KABLLI IR

Mbështetje teknike