HW-A650 3.1ch Soundbar (2021)

HW-A650 3.1ch Soundbar (2021)

HW-A650/EN

 • Poboljšajte svoje iskustvo sa 3D surround zvukom
 • Zvuk koji se obavija oko Vas
 • Dodatni bas, veća senzacija
 • Optimiziran zvuk za raznovrstan sadržaj

Odaberite boju

Boja :
 • Žena uživa u muzičkom koncertu na svom televizoru. Simulirana grafika zvučnog vala ilustruje zadivljujuće 3D zvučno iskustvo na Samsung A series soundbaru. Može se vidjeti dts virtualni X logotip.
  3D surround zvuk
 • Prstenovi za vibraciju proširuju se od Samsungovog subwoofera u ritmu uz muziku da bi pokazali snažni bas zvučne trake.
  Bass Boost
 • Simulated sound wave graphics leave the soundbar from its center, illustrating the location of the soundbar’s built-in center speaker. An infographic shows the location of the center speaker.
  Ugrađen centralni zvučnik
 • Kako se televizor prebacuje sa muzike na filmove, moto sport i vesti, zvučna traka prilagođava i optimizuje svoj zvuk tako da odgovara svakom sadržaju.
  Prilagodljiv zvuk Lite

Poboljšajte svoje iskustvo sa 3D surround zvukom i ugrađenim centralnim zvučnikom.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *TV uređaj se prodaje odvojeno.

Zvuk koji se obavija oko Vas

Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X

Moć da surround zvuk oživi. Samsung Soundbar podržava DTS Virtual:X koji ponovo kreira zvuk da ga podigne na nove visine i Vaš zvuk odvede u 3D.

Dodatni bas, veća senzacija

Bass Boost

Kada želite pojačati bas za maksimalno uranjanje, aktivirajte Bass Boost režim na Soundbaru. Uključeni subwoofer vodi snažni, dublji bas na novi nivo, okružujući Vas punim opsegom zvuka.

Prstenovi za vibraciju proširuju se od Samsungovog subwoofera u ritmu uz muziku da bi pokazali snažni bas zvučne trake. Prstenovi za vibraciju proširuju se od Samsungovog subwoofera u ritmu uz muziku da bi pokazali snažni bas zvučne trake.

Centralni kanal za jasan dijalog

Ugrađen centralni zvučnik

Iskusite kristalno jasan dijalog sa namjenskim centralnim kanalnim zvučnikom. Obezbjeđuje uravnotežen zvuk s jedne na drugu stranu i prekrasno ispunjava Vaš dom zabavnim iskustvom.

Optimiziran zvuk za raznovrstan sadržaj

Prilagodljiv zvuk Lite

Soundbar zvučnik automatski analizira Vaše izvore zvuka kako bi prilagodio zvuk Vašem specifičnom sadržaju. Bilo da se radi o glasnom sportskom meču ili drami sa tihim dijalogom, možete se osloniti na najbolji soundbar zvučnik koji će pružiti jasne zvukove za prilagođeno gledanje TV uređaja.

Optimiziran zvuk za igranje igrica

Režim igranja igrica

Uključite svoju konzolu i dobijte nevjerovatne zvučne efekte koje očekujete, odmah. Automatske postavke optimiziraju Vaš zvuk prema igrici koju igrate, a tehnologija poništavanja unakrsnog razgovora otklanja ometajuće zvukove, pa tako čujete čist zvuk iz pravog smjera kako biste stekli prednost.

*Važi samo za kompatibilne TV uređaje i konzole za igrice. (Xbox one, PS4, Nintendo Switch)* Konzole za igrice se prodaju odvojeno.

Otkrijte dublje iskustvo poput nijednog prije

Subwoofer uključen

Poboljšajte svoje iskustvo slušanja sa subwooferom koji dolazi uz Soundbar. On naglašava bas za nevjerovatan zvuk koji pogađa dublje i glatke note - pružajući pozorišni kvalitet zvuka uz Vaš Soundbar.

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

One Remote daljinski upravljač

Ne treba Vam nekoliko daljinskih upravljača. Kontrolišite glavne funkcije soundbara kao što su paljenje, podešavanja jačine zvuka, pa čak i zvučne efekte Samsung TV daljinskim upravljačem - direktno sa Vašeg TV uređaja.

*Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o TV modelu i regionu. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.

Više zvuka bez ijedne žice

Kompatibilan sa bežičnim surround zvukom

Bežični komplet Wireless Surround Kit* omogućava Vašem soundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Uz Vaš soundbar sa ovim kompletom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. **Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Specifikacije

 • Opšte karakteristike 430W
 • Broj kanala 3.1
 • Vrsta dubokotonca (aktivni / pasivni / bežični, ugrađeni) Bežični
 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1036.0 x 460.0 x 252.0 mm
 • Bruto težina (jedan paket) 11.4 kg
 • Snaga 0.5W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.