HW-Q900A 7.1.2ch Soundbar (2021)

HW-Q900A/EN

Odaberite boju

Sljedeće od imerzivnosti zvuka.

Logotip Samsung Global No.1 može se vidjeti zajedno sa Samsung Q900A Soundbar i subwooferom koji su smješteni pored QLED televizora. Logotip Samsung Global No.1 može se vidjeti zajedno sa Samsung Q900A Soundbar i subwooferom koji su smješteni pored QLED televizora.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije GUI (grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *TV uređaj se prodaje odvojeno. *Odnosi se na godine (2014 – 2020) ⓒ2021 Futuresource Consulting

Zvuk koji se prostire u gornjem dijelu prostorije u svim pravcima

Istražite dubine zvuka sa Doblby Atmos i DTS:X. Ove dvije karakteristike pružaju Vam mogućnost da čujete svaki zaseban zvuk koji se prostire oko i iznad Vas, baš kao u stvarnom životu.

Stvarni 7.1.2-kanalni zvuk

Sa 7 kanala, jednim subwoofer kanalom i 2 up-firing kanala dobijete zvuk koji Vas pokreće za zadivljujuću zabavu. Odlično se slaže s Vašim QLED TV uređajem, osjetite kao da ste jedno s pričom dok ste okruženi kompletnim zvučnim okruženjem sa istinskim zvukom od 7.1.2ch.

Čovjek je okružen grafikom zvučnih talasa, demonstrirajući zadivljujući surround zvuk Q900A. Detaljna infografija u nastavku prikazuje svaku lokaciju zvuka. Čovjek je okružen grafikom zvučnih talasa, demonstrirajući zadivljujući surround zvuk Q900A. Detaljna infografija u nastavku prikazuje svaku lokaciju zvuka.
*Dolby Atmos ikona *Dolby Atmos ikona

*Dolby Atmos i DTS:X se primjenjuje na sve 2021 Q Series Soundbar uređaje. *Dolby Atmos i DTS:X izvorni sadržaj je obavezan.

To je pravi spoj sa Samsung TV i Samsung soundbar uređajima

.

Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija

Q-Simfonija

Ovaj soundbar se sinhronizira sa Vašim Samsung TV uređajem i stvara zvuk koji Vas potpuno zaokuplja. On kombinira i poboljšava zvuk kroz prednje, bočne zvučnike i zvučnike koji su usmjereni prema gore, kao i zvučnike TV uređaja, pružajući novi nivo akustične uronjenosti kako biste mogli doživjeti sa

Sound wave graphiGrafika zvučnog vala iz TV zvučnika i sa zvučne trake pokazuje da Q Symphony omogućava zvuk da se istovremeno čuje iz TV zvučnika i sa zvučne trake.cs from TV speaker and soundbar show that Q Symphony allows sound to be heard simultaneously from TV speaker and soundbar. Sound wave graphiGrafika zvučnog vala iz TV zvučnika i sa zvučne trake pokazuje da Q Symphony omogućava zvuk da se istovremeno čuje iz TV zvučnika i sa zvučne trake.cs from TV speaker and soundbar show that Q Symphony allows sound to be heard simultaneously from TV speaker and soundbar.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna HDMI, optička ili Wi-Fi veza sa TV uređajem. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Grafika zvučnog talasa samo sa zvučne trake pokazuje konvencionalno zvučno iskustvo. Grafika zvučnog talasa samo sa zvučne trake pokazuje konvencionalno zvučno iskustvo.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna HDMI, optička ili Wi-Fi veza sa TV uređajem. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora. Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora.

Zvuk kalibriran do savršenstva za Vaš prostor

SpaceFit Sound+

Uživajte u zapanjujućem zvuku koji je podešen po uslovima Vašeg unutrašnjeg prostora. SpaceFit Sound+ kombinira jasan, imerzivni zvuk SpaceFit Sound i optimizirani bas efekat automatskog ekvilajzera.

*SpaceFit Sound+ je kompatibilan s modelom iz 2021. za Samsung QLED (Q70 ↑ i novijim).
Samsung Q Soundbar uparen je sa QLED TV-om. Tehnologija SpaceFit Sound koristi zvučne talase za analizu podataka o unutrašnjosti dnevne sobe, a zatim ih koristi za optimizaciju postavki zvuka televizora i zvučne trake. Samsung Q Soundbar uparen je sa QLED TV-om. Tehnologija SpaceFit Sound koristi zvučne talase za analizu podataka o unutrašnjosti dnevne sobe, a zatim ih koristi za optimizaciju postavki zvuka televizora i zvučne trake.

SpaceFit zvuk

Besprijekorna sinergija između Samsung TV i Samsung soundbar uređaja. Otpimiziran zvuk za jasnoću i uranjajuće iskustvo sa soundbar uređaja koje se zasniva na analizi koju obrađuje Vaš Samsung TV.

*SpaceFit Sound je kompatibilan s modelom iz 2021. za Samsung QLED (Q70 ↑ i novijim).
Prikazani su izbliza zvučna traka i subwoofer u dnevnoj sobi. Grafička mreža pokriva dnevnu sobu, a gusto nacrtane grafike zvučnog vala prikazane su ispod subwoofera da bi se pokazalo da Auto EQ automatski ispunjava sobu moćnim basovima. Prikazani su izbliza zvučna traka i subwoofer u dnevnoj sobi. Grafička mreža pokriva dnevnu sobu, a gusto nacrtane grafike zvučnog vala prikazane su ispod subwoofera da bi se pokazalo da Auto EQ automatski ispunjava sobu moćnim basovima.

Automatski ekvilajzer

Uključeni subwoofer automatski ispunjava prostoriju surround zvukom i moćnim basovima koji su kalibrirani za Vas.

*Ova funkcija nije ekskluzivna samo za Samsung TV modele i može se koristiti sa svim robnim markama TV modela.

.

Ilustracija značajke SpaceFit Sound prikazuje zidni Samsung Q Soundbar koji projicira zvučne valove kroz dnevnu sobu, analizirajući različito okruženje dnevne sobe, poput prozorskih zavjesa ili širokog prostora, i automatski optimizira postavke zvuka zvučne trake u skladu s postavljanjem ugaone sobe televizora i Soundbara. Ilustracija značajke SpaceFit Sound prikazuje zidni Samsung Q Soundbar koji projicira zvučne valove kroz dnevnu sobu, analizirajući različito okruženje dnevne sobe, poput prozorskih zavjesa ili širokog prostora, i automatski optimizira postavke zvuka zvučne trake u skladu s postavljanjem ugaone sobe televizora i Soundbara.

Jednostavno dodirnite i uživajte

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na višem nivou. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na svom soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk soundbara.

Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i ona trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku. Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i ona trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku.

*Kompatibilno samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth konekciju.

Čujte jasnije. Igrajte bolje.

Profesionalni režim igranja igrica

Opremite se za moćan, uranjajući doživljaj igranja igrica uz subwoofere koji poboljšavaju scenu i up-firing zvučnike koji šire nevjerovatan surround zvuk. Kada je spojen na Vaš Samsung TV uređaj, soundbar se automatski prebacuje na Režim igranja igrica pa se tako možete fokusirati na igru umjesto na podešavanja.

Dvoje prijatelja uživaju u impresivnom igračkom iskustvu sa Samsung Soundbar Game Mode Pro. Dvoje prijatelja uživaju u impresivnom igračkom iskustvu sa Samsung Soundbar Game Mode Pro.

*Važi samo za kompatibilne TV uređaje i konzole za igrice. (Xbox one, PS4, Nintendo Switch)* Konzole za igrice se prodaju odvojeno. *Kompatibilnost uređaja može varirati.

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

One Remote daljinski upravljač

Ne treba Vam nekoliko daljinskih upravljača. Kontrolišite glavne funkcije soundbara kao što su paljenje, podešavanja jačine zvuka, pa čak i zvučne efekte Samsung TV daljinskim upravljačem - direktno sa Vašeg TV uređaja.

*Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o TV modelu i regionu. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.
Korisnik kontrolira i zvučnu traku i funkcije televizora pomoću Samsung TV daljinskog upravljača. Korisnik kontrolira i zvučnu traku i funkcije televizora pomoću Samsung TV daljinskog upravljača.

Spreman da čuje Vaše komande

Ugrađen glasovni asistent (Dostupnost ove opcije može varirati ovisno o regiji. Provjerite prije upotrebe.)

S lakoćom kontrolišite muziku, primajte informacije i upravljajte Vašim danom bez upotrebe ruku. Ne možete se sjetiti naslova pjesme? Zatražite od Alexa glasovnog asistenta da pusti neku pjesmu izgovarajući njezin naziv ili prvih nekoliko stihova. Za koju god vrstu muzike i sadržaja ste raspoloženi spreman je da sasluša Vaše želje.

A woman uses Soundbar's built-in Alexa voice assistant and asks it to play her dinner party playlist. A woman uses Soundbar's built-in Alexa voice assistant and asks it to play her dinner party playlist.

*Dostupnost ove usluge može varirati ovisno o regiji/uređaju i operateru/jeziku. *Ova usluga koja ne utječe na performanse proizvoda podložna je promjenama bez prethodnog obavještenja. *Stvarna iskustva korisnika mogu varirati. *Amazon, Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znak kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica.

Slušajte muziku na Soundbar-u jednostavnim dodirom

AirPlay 2

Soundbar možete bez problema koristiti i sa svojim Apple uređajima. AirPlay 2 omogućava vam lako puštanje muzike i podcasta na Soundbar sa iPhonea, iPada i Maca. Samo dodirnite ili kliknite ikonu AirPlay i odaberite Soundbar za reprodukciju zvuka s vašeg Apple uređaja.

Ilustracija ugrađene funkcije Apple AirPlay 2 u Samsung Q Soundbar koja omogućava zvuk pametnog telefona da se reprodukuje kroz zvučnu traku bez potrebe za uparivanjem uređaja. Ilustracija ugrađene funkcije Apple AirPlay 2 u Samsung Q Soundbar koja omogućava zvuk pametnog telefona da se reprodukuje kroz zvučnu traku bez potrebe za uparivanjem uređaja.

* Apple, AirPlay, iPhone, iPad i Mac zaštitni su znakovi kompanije Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama. * Ovaj Samsung Soundbar podržava AirPlay 2 i zahtijeva iOS 11.4 ili noviji.

Zvuk koji je optimiziran za svaku scenu

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk koji je prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Prilagodljiv zvuk omogućava da čujete jasne tonove čak i kada je zvuk stišan, tako se i veoma tihi dijalozi mogu razgovijetno čuti.

A TV display changes from dialogue, sports, news, to movies and the soundbar shows different audio waves for each to show how the soundbar adapts to voices within each content. A TV display changes from dialogue, sports, news, to movies and the soundbar shows different audio waves for each to show how the soundbar adapts to voices within each content.

Poboljšan zvuk prilikom konekcije na druge uređaje

HDMI eARC

Sa HDMI eARC možete čuti kvalitet, zvuk koji neće imati gubitke čak i prilikom povezanosti na druge uređaje preko Vašeg TV uređaja poput UBD plejera ili konzola za igrice.

Sound wave graphics show sound leaving soundbar. HDMI eARC infographic between TV and soundbar indicate sound being played through soundbar via device connected to TV with HDMI. Sound wave graphics show sound leaving soundbar. HDMI eARC infographic between TV and soundbar indicate sound being played through soundbar via device connected to TV with HDMI.

Čujte svaku riječ bez smetnji

Aktivno pojačalo glasa (AVA)

Čujte razgovore na ekranu razgovijetno, čak i ako ste okruženi bukom. U Vašim omiljenim serijama i filmovima Aktivno pojačalo glasa izolira i pojašnjava dijalog a soundbar podiže i pojačava glas, tako da možete jednostavno sjediti i pratiti priču.

*Soundbar mora biti povezan na mrežu zbog ažuriranja usluge. *Ova usluga možda neće biti dostupna u vrijeme kupovine ovog proizvoda.

A man watches TV while his children play. Simulated sound wave graphics show Active Voice Amplifier technology optimizing dialogue so it can be heard more clearly in noisy environments. A man watches TV while his children play. Simulated sound wave graphics show Active Voice Amplifier technology optimizing dialogue so it can be heard more clearly in noisy environments.

*Soundbar mora biti povezan na mrežu zbog ažuriranja usluge. *Ova usluga možda neće biti dostupna u vrijeme kupovine ovog proizvoda.

Više zvuka bez ijedne žice

Kompatibilan sa Bežičnim Dolby Atmost Surround zvukom

Bežični komplet Wireless Surround Kit* omogućava Vašem suroundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Uz Vaš soundbar sa ovim kompletom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

Soundwave grafika reproducira se iz Samsung bežičnog kompleta stražnjih zvučnika i Soundbara, demonstrirajući bežični surround zvuk kompatibilne funkcije Samsung soundbara. Soundwave grafika reproducira se iz Samsung bežičnog kompleta stražnjih zvučnika i Soundbara, demonstrirajući bežični surround zvuk kompatibilne funkcije Samsung soundbara.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. (SWA-9000S). **Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Specifikacije

  • Broj kanala 7.1.2
  • Vrsta dubokotonca (aktivni / pasivni / bežični, ugrađeni) Bežični
  • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1303 x 621 x 277 mm
  • Bruto težina (jedan paket) 24.8 kg
  • Snaga 0.5W
  • Potrošnja snage prilikom rada (glavna) 47W

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.