Food & Home

3 načina za stvaranje zdravog doma

Uživajte u svom domu znajući da se održava čistim i urednim za vas.

U posljednje dvije godine postali smo svjesniji svog okruženja i mnogi od nas poduzimaju korake ka poboljšanju atmosfere u našim domovima.

Da bismo osvježavali prostorije, kupujemo biljke, pribjegavamo pametnijim, čistijim skladišnim prostorima, ili češće usisavamo. Uz Pročišćivač zraka, AirDresser i naš Samsung Jet™ usisivač možete pomoći u poboljšanju ambijenta vašeg doma, kao i u stvaranju čistijeg okruženja.

1
Fokusirajte se na nevidljivo

Prečesto se fokusiramo na jedan aspekt doma, a zaboravljamo na druge. Na kraju krajeva, moramo voditi računa o tome šta možemo da vidimo, a šta ne.

Vazduh oko nas je od vitalnog značaja za naš osjećaj udobnosti. Oni koji pate od peludne groznice i alergija to vrlo dobro znaju. Često koristimo biljke kao način čišćenja zraka u našim domovima, međutim Pročišćivač zraka je još bolji način održavanja čistoće zraka u vašem domu.

To je Wind-Free rješenje za uklanjanje alergena i prašine koja se zadržava po vašem domu.

2
Ostanite osvježeni

Kada dođete kući na kraju dana, možda nećete shvatiti kako su se nečistoće i dugotrajni mirisi nakupili na vašoj odjeći. Umjesto da ih pokušavate očistiti prije nego što uđete u svoj dom ili ih stalno perete, AirDresser nudi praktično rješenje.

Lakim odlaganjem vaše svakodnevne odjeće na otvorenom uklanja brigu o stalnom održavanju i uklanja sve neugodne mirise, tako da će vaša odjeća ostati svježa i spremna za sljedeći put kada vam zatreba.

3
Priprema, Jet, sad!

Drugi način da očuvate zdrav dom je često usisavanje. Iznenadili biste se koliko čisti tepisi mogu uticati na raspoloženje u domaćinstvu.

Zbog toga je Samsung Jet™ od velike pomoći. Ne samo da njegov elegantan dizajn olakšava pospremanje, već ima i do 200W usisnu snagu i lagano tijelo sa mlaznicom koja se može produžiti, što vam omogućava čišćenje teško dostupnih mjesta, čineći čišćenje mnogo jednostavnijim.*

Zdravi domovi na Instagramu

Pogledajte kako ovi ljudi to uspijevaju u svojim domovima:

4

Spremni ste za početak?

Promijenite svoje okruženje kako biste njegovali zdrav i sretan dom.

* Snaga usisavanja može varirati u zavisnosti od modela.

Pročitajte zatim ove priče