Savjeti

Bliska saradnja Heize + Marc Allante

Pogled na muzičko nadahnuće i saradnju.

Kada su se K-pop princeza Heize i priznati umjetnik Marc Allante udružili kako bi zajedno producirali muzički videospot Jenga koji je poharao vrhove muzičkih ljestvica, nitko nije znao šta očekivati. Boreći se s daljinom i različitim kreativnim stilovima, dvojac se udružio uz pomoć Samsung Notebook 9 uređaja i S Pen olovke.

Heize: K-pop superzvijezda

Pjevačica/autorica Heize stekla je međunarodnu slavu pletenjem priča izvrsnim i emotivnim vokalom i R&B melodijama. Južnokorejska pjevačica često putuje svijetom po turnejama, tako da upotrebljava Notebook 9 Pen kao svoj vrhunski kreativni alat.

„Ideja o muzici ne dolazi samo zato što sam sjela da pišem. Ona dolazi nenadano kada radim nešto drugo, sviram ili čak kada spavam.”

–Heize

Marc Allante: Renomirani ilustrator

Umjetnik Marc Allante poznat je po svojem jedinstvenom stilu i globalnom kontekstu. Stapajući zapadne tehnike slikanja s tradicionalnom istočnjačkom tintom, Marc upotrebljava svoju umjetnost kao odraz svojeg kinesko-francuskog porijekla i sve globalnijeg svijeta.

Heize – Jenga (feat. Gaeko) Heize – Jenga (feat. Gaeko)

Rođenje pjesme Jenga

Zajedno su stvorili novi singl „Jenga” koji hara vrhovima muzičkih ljestvica. Inspirisana njihovom saradnjom, pjesma uranja duboko u ideje slobode i izražavanja dok oni oboje istražuju svijet iz nove perspektive. Kako bi obilježio hit, Marc je stvorio pripadajuće ilustracije u živim bojama i finim pojedinostima.

Ključ saradnje

Pročitajte ove priče