Pravo je vrijeme za proljetno čišćenje i besprijekoran dom, zato smo za vas pripremili besprijekornu ponudu. Uštedite novac, vrijeme i energiju sa do 25% popusta za Samsung Jet usisivač, mašinu za pranje veša, mašine za sušenje veša i kombinirane mašine.

Pravo je vrijeme da upoznate Eco Bubble tehnologiju uz mašinu za pranje veša Samsung WW8500T koja ostvaruje učinkovito čišćenje, čak i pri niskim temperaturama, dok Quick Drive tehnologija štedi vrijeme i energiju.

Kada je Samsung Jet 75 complete u pitanju, odaberite snažno čišćenje i očistite različite vrste podova maksimalnom usisnom snagom.

Kombiniranjem ovih uređaja svoj dom ćete učiniti besprijekorno čistim, a čuvate novac, vrijeme i energiju. Oba proizvoda dolaze s 5 godina garancije.

Promocija traje od 4.4. do 8.5.2022. ili do isteka zaliha.

Pet godina garancije podrazumijeva 2 godine fabričke i 3 godine Samsung garancije uz uslov registracije na samsung5godinagarancije.ba najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

  • *Informacije o razredu energetske učinkovitosti pojedinih modela pogledajte na www.samsung.ba.
  • Popust se obračunava na stvarnu maloprodajnu cijenu koju Samsung prodajni partner samostalno određuje.

Za besprijekoran dom

Mašina za pranje veša WW8500T Mašina za pranje veša WW8500T

Mašina za pranje veša WW8500T

Jet 75 Complete Jet 75 Complete

Jet 75 Complete

Snažni mjehurići za bolje čišćenje

Mašina za pranje veša WW8500T

Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama, zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Deterdžent se pretvara u mjehuriće i zato brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.

Snažno čišćenje

Jet 75 Complete

Očistite različite vrste podova maksimalnom usisnom snagom. Aerodinamičan dizajn ventilacijskog sistema, od četke do filtera, optimizira protok vazduha, dok multiciklonski sistem filtracije zadržava sitne čestice prašine.