Isteklo

Vrijedi od 01/07/2020 ~ 31/07/2020

Kupovinom Samsung RS8000 frižidera na poklon dobivate Tefal Wizzo saveznika za pripremu hrane u kuhinji. Kombinacija ovih uređaja će vam pojednostaviti i olakšati život u kuhinji. 


Samsung RS8000 izdvaja se svojim inovativnim karakteristikama. Uz pomoć SpaceMax™ tehnologije nudi više prostora za unutarnje skladištenje hrane bez povećanja spoljnih dimenzija, odnosno 100 litara više od konvencionalnih modela. Elegantan i moderan dizajn vrlo lako se uklapa u svaki kuhinjski enterijer. Ravna vrata frižidera i ugradne ručke, koji nisu istureni i ne izgledaju kao višak, pružaju uglađen i besprijekoran izgled koji odražava trenutni trend za jednostavnim stilom. Mali dozator i skriveni displej upotpunjuju minimalistički dizajn prednjeg dijela frižidera. Dozator vam omogućuje da brzo i lako pristupite rashlađenoj vodi ili ledu. 


Najvažnije je da hrana u frižideru ostane svježa. Twin Cooling Plus™ tehnologija omogućava baš to i čuva sve vaše namirnice dvostruko efikasnije od konvencionalnih frižidera. Optimizacija temperature i vlažnosti u frižideru i zamrzivaču postiže se uz pomoć nezavisnog hlađenja. Više svježine i precizno hlađenje čuva ukus i teksturu hrane, uz sprečavanje miješanja mirisa namirnica. 


Kada na red dođe priprema hrane, Wizzo kuhinjski robot će vam biti prvi pomoćnik i pravi saveznik u pripremi savršenih obroka. Recepti koji su vam uvijek bili misterija sada će postati stvarnost. Uz pomoć svih dodataka koje koristi ovaj robot za pripremu hrane, svaki specijalitet će vam biti jednostavan za pripremanje, a uspjeh je zagarantovan. Wizzo se lako uklapa u svaku kuhinju. Sa zadnjim dijelom aparata, bez problema se prilagođava svim mjestima u kuhinji bez obzira na ograničenost prostora.


Promocija traje od 1.7. do 31.7.2020. ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da se registrujete najkasnije 30 dana od datuma izdavanja računa slanjem sljedećih podataka na e-adresu ce.promo@samsung.com: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja. 


 Detalje i uslove promocije možete pronaći ovdje i ovdje.

Elegantan frižider

RS8000 - čuva svježinu hrane

Samsung RS8000 unosi svježinu u vašu kuhinju. Čuvanje hrane na jednom mjestu nikad nije bilo lakše. Elegantan i moderan dizajn frižidera uklapa se u svaki kuhinjski enterijer. Savremeni način života zahtijeva najkvalitetniju tehnologiju. Uz SpaceMax i Twin Cooling Plus tehnologije dobivate frižider najnovije generacije koji štedi vaš životni prostor i najbolje čuva vaše namirnice.