Galaxy A12

Odaberite boju

Boja :

Odaberite broj SIM kartica

Odaberite pohranu

 • Momak koji se penje u pokretu snimljen je na ekranu Galaxy A12, koristeći 6,5-inčni Infinity-V ekran.
  Ekran
 • Pogled odozgo na uređaj prikazan sa 4 sočiva za 2MP makro kameru, 5MP ultra široku kameru, glavnu i dubinsku kameru
  Multi Kamera Sistem
 • Galaxy A12 stoji, okružen kružnim tačkama, s tekstom baterije od 5.000 mAh i prilagodljivim brzim punjenjem od 15 W.
  Baterija

Više ekrana znači više prostora za igru

Proširite Vaš pogled na 6,5-inčni Infinity-V ekran Galaxy A12 i pogledajte šta ste sve propustili. Zahvaljujući HD+ tehnologiji Vaš svakodnevni sadržaj izgleda oštro, precizno i jasno.

*Slike služe kao ilustracija. **Veličina ekrana je 6,5 inča mjerena dijagonalno i 6,4 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Pruža savršen osjećaj i jednako dobro izgleda

Galaxy A12 kombinuje jednostavnu estetiku dizajna sa klasičnim bojama. Prefinjene zaobljene linije čine ga ugodnim za držanje i pružaju jednostavnu navigaciju po ekranu. Odaberite između crne, bijele, crvene i plave boje.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Unaprijedite svoje mobilne fotografije uz Quad kameru

Zabilježite nezaboravne trenutke s jasnim detaljima uz glavnu kameru od 48MP. Proširite ugao gledanja uz Ultraširoku kameru. Prilagodite fokus uz Dubinsku kameru ili priđite bliže detaljima pomoću Makro kamere.

Ultraširoka kamera, ultraširoki trenuci

Slično vidnom polju ljudskog oka, i ultra široka kamera od 5MP vidi svijet pod uglom gledanja od 123 stepena, što dodaje više perspektive svemu što snimate.

Hot air balloon floating in the sky, indicating that Galaxy A12 can capture a wide picture. Hot air balloon floating in the sky, indicating that Galaxy A12 can capture a wide picture.
*Slika služi kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.
Balon s vrućim zrakom lebdi nebom, sa širom pozadinom koja ukazuje na to da Galaxy A12 može snimiti izuzetno široku sliku Balon s vrućim zrakom lebdi nebom, sa širom pozadinom koja ukazuje na to da Galaxy A12 može snimiti izuzetno široku sliku
*Slika služi kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.

Makro kamera obraća pažnju na sitne detalje

Približite se predmetu fotografisanja sa Makro kamerom od 2MP i otkrijte detalje koje ste ranije propuštali. Ona primjenjuje prirodni Bokeh efekt na Vaše fotografije, omogućavajući subjektu da se ističe u odnosu na pozadinu.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

Postavite fokus naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 2MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete lako i fino podesiti zamućenje pozadine iza objekta za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

High quality portrait shot of a young man looking into camera lenses, while Reflective windows blurred out in the background High quality portrait shot of a young man looking into camera lenses, while Reflective windows blurred out in the background
*Slika služi kao ilustracija.
High quality portrait shot of a young man looking into camera lenses, while Reflective windows are shown very clearly. High quality portrait shot of a young man looking into camera lenses, while Reflective windows are shown very clearly.
*Slika služi kao ilustracija.

Prednja kamera, selfi fotografije koje privlače pažnju

Uz prednju kameru Galaxy A12 od 8MP i Live Focus lako možete snimiti zapanjujuće selfije koji sadrže više Vas a manje pozadine.

*Slika služi kao ilustracija.

*Slika služi kao ilustracija.

Snaga koja Vas pokreće

Budite u prednosti s baterijom koja Vas neće usporiti. Baterija sa 5000mAh (tipično)* omogućava da radite ono čime se bavite satima. A sa do 15W prilagodljivog brzog punjenja, Galaxy A12 Vas brzo vraća u punu snagu.

*Tipične vrijednosti testirane su u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima. **Adapter za prilagodljivo brzo punjenje dolazi u pakovanju.

Pružite sebi više prostora za igru

Galaxy A12 kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 3GB/4GB/6GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 32GB/64GB/128GB interne memorije.

*Dostupnost kapaciteta RAM i interne memorije može varirati ovisno o državi. Stvarna dostupna memorija skladištenja može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru.

Stvorena za fokus sa One UI Core

One UI Core pomaže da se fokusirate na ono što Vam je bitno. Hardver i softver rade u skladu sa sadržajem i funkcijama na dohvat ruke kako biste im brže pristupili. Koristite Tamni režim rada za ugodno iskustvo u mraku, a jasna i intuitivna vizuelna upotreba Vašeg telefona je kao druga priroda.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

Sigurnost na nivou odbrane. Zaštitite ono što Vam je bitno.

Samsung Knox, ugrađen u hardver i softver uređaja od samog početka štiti Vaš uređaj od prvog minuta kada ga upalite. Pruža slojevitu odbrambenu zaštitu, čuva Vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

*Arhitektura mjerenja integriteta bazirana na Trustzoneu.

Nevjerovatno Android™ iskustvo, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A12.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Budite spokojni kada odlučite kupiti pametni telefon Galaxy pametni telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija u Samsung Members aplikaciji Vam olakšavaju podešavanje performansi Vaših uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam pomoć zatreba.

*Dostupne funkcije i karakteristike za Samsung Members aplikaciju mogu varirati ovisno o državi i uređaju. **Uređaj i slike služe samo kao ilustracija.

Provjerite novu Galaxy A seriju i pronađite pravi uređaj za sebe

Predstavljamo seriju telefona koja današnjim generacijama omogućava da urade ono što drugi ne mogu. Upoznajte novu Galaxy A seriju. Nevjerovatno jeste za svakoga.

Specifikacije

 • Procesor 2.3 GHz, 1.8 GHz
 • Težina (g) 205
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 109

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike (Android 11)
  ENGLESKI
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Kazak, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, Mongolski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, RUSKA, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, Ukrajinski, Uzbečki
 • Priručnik za korisnike (Android 10)
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

* Mreža: propusni opseg koji podržava uređaj može se razlikovati ovisno o regiji ili pružatelju usluga.

* Baterija: Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, funkcija i aplikacija koje se koriste, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogih drugih faktora.

* Korisnički dostupna memorija: Stvarna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od operatera i može se promeniti nakon nadogradnje softvera.

*Veličina ekrana je 6,5 inča mjerena dijagonalno i 6,4 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

*Tipične vrijednosti testirane su u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

*Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operacijskog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od mobilnog operatera i novih nadogradnji operacijskog sistema