Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

KAMERA

Krupni plan pozadinske kamere na Galaxy Note20 Ultra u Mistično bronzanoj boji.

Videozapisi kinematografske kvalitete pretvaraju svaku scenu u remek-djelo

Dva Galaxy Note20 telefona u Mistično bronzanoj boji, jedan gledan sprijeda, a drugi straga. Onaj koji se vidi sa prednje strane ima grafičku pozadinu na ekranu i oblačić za Selfie kameru od 10MP. Telefon koji se vidi sa stražnje strane ima oblačiće za ultraširoku kameru od 12MP, širokougaonu kameru od 12MP i 64MP telefoto kameru.
Dva Galaxy Note20 Ultra telefona u Mistično bronzanoj boji, jedan gledan sprijeda, a drugi straga. Onaj koji se vidi sa prednje strane ima grafičku pozadinu na ekranu i oblačić za Selfie kameru od 10MP. Telefon koji se vidi sa stražnje strane ima oblačiće za ultraširoku kameru od 12MP, širokougaonu kameru od 108MP i 12MP telefoto kameru i Laserski AF senzor.

*Slike služe kao ilustracija.

8K

Profesionalna kvaliteta. Profesionalni kinematografski efekti. Profesionalni videozapis

SNIMANJE VIDEOZAPISA U REZOLUCIJI 8K

Snimite svoj svijet u najvećoj rezoluciji na pametnom telefonu

Četiri puta veća rezolucija od 4K UHD znači daleko detaljnije i jasnije snimanje - i sada možete dobiti videozapis u rezoluciji 8K profesionalne kvalitete sa kontrolom na nivou režisera. Preuzmite potpunu kontrolu snimanja uz ISO, brzinu zatvarača, ručno fokusiranje i više opcija u režimu Pro Video. Možete i snimati u 24 sličice u sekundi i birati između omjera 16:9 ili 21:9 kako biste poboljšali filmski osjećaj.

Pustite video

Prašnjava parcela sa drvećem u pozadini. Sjena se vidi, ali nema predmeta snimanja, sve dok se kamera ne umiri i čovjek koji vozi klasični plavi automobil ne uđe u kadar. Muškarac nosi sunčane naočale i vozi dijagonalno, pri čemu kraj prikazuje samo njega na vozačevom sjedištu.

KONTROLA PRECIZNOSTI

Igrajte se režisera dodirom prsta

Profesionalni režim Vam omogućava nevjerovatnu kontrolu nad Vašim snimanjem u 8k rezoluciji. Kontrolišite brzinu zumiranja - polako zumirajte za dramatičan prikaz izbliza ili brzo odzumajte kako biste otkrili cijeli prizor.

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Interfejs aplikacije Camera za kontrolu zuma vidi se na vrhu videozapisa. Kamera 3x povećava muškarca na ronilačkoj dasci koji se sprema za skok. Dok skače, kamera brzo smanjuje prikaz na 1x da bi snimila njegov pljusak o vodu.

KONTROLA MIKROFONA

Uključite zvuk da biste povećali kvalitetu produkcije

Povežite Vaš telefon sa Bluetooth mikrofonom - kao i bilo koje Galaxy slušalice - da biste imali potpunu kontrolu nad jačinom zvuka i izolirali glas Vašeg subjekta snimanja.1 Ili odaberite mikrofon koji želite koristiti na Galaxy Note20 i Note20 Ultra uređaju, prelazeći s prednje na stražnju stranu ili koristeći oboje. Tako ćete dobiti više željenih zvukova, a manje onih koje ne želite.

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

*Klikom na dugme za reprodukciju, zvuk će se automatski početi reprodukovati.

Pustite video

Interfejs aplikacije Camera za kontrolu zuma vidi se na vrhu videozapisa. Muškarac koji vježba u teretani, okružen opremom. On radi vježbu iskoraka i govori „Jedan, dva” dok ih izvodi. Uz Omni opciju, teško je čuti njegov glas preko muzike u pozadini. Kad se video prebaci na upotrebu Galaxy Buds Live slušalica koje on nosi kao mikrofon, njegov glas je mnogo jasniji u odnosu na muziku u pozadini.

Omni

Bluetooth

FHD SNIMANJE OD 120 KADROVA U SEKUNDI

Radnja stvarna kao i kada ste je snimili

Postavite kameru na 120 kadrova u sekundi za snimanje super glatkog i detaljnog videozapisa. Zadržite je u stvarnom vremenu ili usporite za usporene videozapise s manje iskrivljenosti, manje treskanja i daleko više akcije. Kada se videozapis reprodukuje, ekran se automatski prebacuje na 120Hz za puni efekat.2

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Pustite video

Interfejs aplikacije Camera za snimanje 120FPS FHD vidi se na vrhu videozapisa. Muškarac u teretani radi vježbu sa konopcem. Kada je videozapis na brzini 1x, vrlo je gladak i realan. Kada se uspori na brzinu od 1/4x, jasno možete vidjeti kako kapljice vode silaze s konopca u usporenom kretanju i to je još uvijek glatko djelovanje.

VIDEOZAPIS SA LIVE FOKUSOM

Dodajte dubinu i osjećaj svojim videozapisima

Podesite pozadinsku dubinu za fokus sličan DSLR-u u Vašim vlogovima. Zatim pojačajte magiju scene birajući između raznih efekata i mijenjajući njihov intenzitet: Zamućeno, veliki krug, color point, glitch.

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Žena koja njeguje svoje biljke, snimljena je korištenjem filtera Blur (zamućeno) u videozapisu sa fokusom uživo. Pozadina je znatno omekšana pa žena i njena biljka više dolaze do izražaja.

Žena koja njeguje svoje biljke, snimljena je korištenjem filtera Blur (zamućeno) u videozapisu sa fokusom uživo. Pozadina je još više zamućena, a svjetlost se pretvorila u bokeh efekat.

Žena koja njeguje svoje biljke, snimljena je korištenjem filtera Color Point u videozapisu sa fokusom uživo. Samo su žena i njena biljka u tehnikolor tehnici, a pozadina je postala crno-bijela.

Žena koja njeguje svoje biljke, snimljena je korištenjem filtera Glitch. Ulazi jasno sa biljkom, a pozadina je u različitim bojama, izgleda kao da se presijava.

Od snimanja do uređivanja pomoću dodira

SNIMANJE VIDEOZAPISA U REZOLUCIJI 8K

Pretvorite svaki kadar od 8K u snimak od 33MP

8K znači videozapis ozbiljno visoke rezolucije - tako da je i svaki kadar u visokoj rezoluciji. Povucite vremensku traku kako biste pronašli savršen trenutak koji ste možda propustili ranije.

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Pustite video

8K videozapis žene koja sjedi na stijeni na plaži, dok druga žena trči i skače u vodu. Vremenska linija se pomiče dok ne vidimo kadar žene kako skače i ona izgleda kao da je stala nogom na glavu druge žene hvatajući smiješan trenutak koji bi inače bio propušten.

Revolucionarna AI (Artificial Intelligence) kamera za snimke vrijedne dijeljenja

SAMO JEDNO OKIDANJE

Napredna AI pretvara jedan snimak u više formata

Dotaknite okidač i snimajte nekoliko sekundi (Vi odaberite vrijeme), a zatim pustite telefon da uradi post-produkciju. On daje nekoliko različitih formata, pa čak i sugeriše najbolji. A za portrete Vam daje studijske fotografije s nijansama boje u pozadini.3

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Pustite video

Interfejs aplikacije Camera za samo jedno okidanje vidi se na vrhu videozapisa. Prikazan je videozapis roštilja sa prijateljima. Čovjek skida hranu sa roštilja i nanosi njezin miris do nosa. Drugi čovjek sjedi za stolom žonglirajući limunom, a onda se zaustavi i stavi limun na oči i napravi smiješne grimase. Pored njega je žena koja drži čašu i ona veselo gleda prema kameri. Snimanje jednim okidanjem se završava, a rezultati se pojavljuju na ekranu.

IZUZETNO STABILAN

Ostavite drhtave videozapise u prašini

Epske avanture zaslužuju da ih se dijeli, a uz opciju Super stabilno na Galaxy Note20 i Note20 Ultra, akcijski videozapisi koje snimate izlaze stabilni i jasni. Napredna AI stabilizacija izglađuje snimak, a veći pikseli održavaju pokret oštrim.

Reproduciraj

Poređenje videozapisa koji vozi biciklo na makadamu. Mijenja pravac i okreće se vješto i brzo. Na jednoj polovini je videozapis na kojem nije uključena opcija izuzetne stabilnosti. Snimak je grub i zamućen te je teško primijetiti detalje akcije. Na drugoj polovini je videozapis snimljen pomoću opcije izuzetne stabilnosti, koji je detaljan i miran, bez smetnji.

108MP

Više piksela, više zumiranja, više svjetla

ULTRA VISOKA REZOLUCIJA

Najčistije i najjasnije fotografije u bilo kojoj galaksiji

Milioni piksela više znače eksponencijalno detaljnije fotografije. Sa 108MP na Galaxy Note20 Ultra i 64MP na Galaxy Note20, možete upotrijebiti pinch in režim na pozadini i vidjeti je jednako jasno kao i cijelu sliku.

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Snimanje na 108MP sa Galaxy Note20 Ultra žene koja stoji ispred zida biljaka. Možete zumirati i jasno vidjeti detalje fotografije.

Uključite pinch in režim da biste doživjeli 108MP

SPACE ZOOM OPCIJA

Ubližite. Još. Još. 50x više

Približite se trenutku sa 3x hibridnim optičkim zumom na Galaxy Note20 ili 5x optičkim zumom na Galaxy Note20 Ultra.4 Zatim dodajte Super Resolution Zoom poboljšan sa AI opcijom da biste povećali 30x ili 50x više, bez gubljenja ijednog detalja.5

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Dvije žene koje sjede na plaži. Kada zumirate, vidite muškarca kako nešto radi u pozadini. Kako dalje zumirate, vidite da on pravi masivni dvorac od pijeska.

Noć poprima oblik

Muškarac koji se isteže u pripremi za trčanje. Jedan snimak s Galaxy Note20 Ultra bez noćnog režima, a drugi snimak s noćnim režimom. Fotografija snimljena u noćnom režimu je jasna, detaljna i sadrži više boja nego druga fotografija.

NOĆNI REŽIM

Najveći skok u fotografiji pri slabom svjetlu u Galaxy seriji

Povećana veličina piksela i inteligentna binning tehnologija snimanja daju Galaxy Note20 i Note20 Ultra snagu za snimanje nevjerovatnih boja i oštrih detaljnih fotografija kada su svjetla oslabljena.6 Prebacivanje na noćni režim trenutno pretvara više kadrova u jedan dobro osvijetljen, jasan snimak.

Žena koja sjedi nasred stubišta. Jedan snimak s Galaxy Note20 Ultra bez noćnog režima, a drugi snimak s noćnim režimom. Fotografija snimljena u noćnom režimu je jasna, detaljna i sadrži više boja nego druga fotografija.

VIŠESTRUKA KAMERA PROFESIONALNIH PERFORMANSI

Tri moćne kamere koje omogućuju da izbrusite Vaše vještine

Snimajte široko uz ultraširoku kameru od 12MP. Osvijetlite snimke pri slabom osvjetljenju širokougaonom kamerom od 108MP ili se još više približite sa 5x optičkim zumom na telefoto kameri od 12MP.

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

MICROSOFT ONEDRIVE

Pohranite Vaše uspomene u oblaku

Sinhronizujte svoj Microsoft nalog da biste odmah prenijeli svoju galeriju u OneDrive oblak.

Galerija različitih fotografija snimljenih na Galaxy Note20 i Note20 Ultra, sa logotipom Microsoft OneDrive.

Galaxy favoriti koji samo poboljšavaju iskustvo rada sa kamerom profesionalnih performansi

 • HDR na prednjim i zadnjim kamerama

  Snimite fotografije i video zapise sjajnih, stvarnih nijansi.

 • Super Slow-mo usporeno snimanje do 960fps

  Super brza kamera snima do 960 kadrova u sekundi i usporava daleko više da dobijete usporene videozapise.7

 • Prednja i stražnja konverzija 4K UHD snimanja jednostavno prebacivanje

  I prednje i zadnje kamere snimaju vrhunski 4K UHD.

 • HDR10+ snimanje za nevjerovatne tonove

  Boja i kontrast ostaju precizni u svakoj sceni sa HDR10+ i dinamičkim preslikavanjem tonova.8

Galaxy Z Fold2 5G

Preklopljen, on je telefon. Rasklopljen, on je tablet.

SAZNAJTE VIŠE

Dva telefona Galaxy Z Fold2 rasklopljena u Mystic Bronze, jedan položen licem prema gore, a drugi licem prema dolje. Ona koja se vidi sprijeda nalazi se na vrhu one koja je postavljena licem prema dolje i na ekranu je tapeta leptira.