Kako dobiti najbolje postavke za UHD igranje na TV-u

Video igre postaju sve realističnije. Nude visokokvalitetne scene igre zbog kojih se osjećate kao da ste stvarno usred igre. Za najbolje iskustvo igranja morate prilagoditi neke postavke. Naučite kako sve to postaviti u nastavku.

Uključite ulazni signal plus

Vaš Samsung TV već ima dobru kvalitetu slike, ali ulazni signal plus ga čini još boljim. Proširuje raspon ulaznog signala za HDMI veze. Moći ćete vidjeti grafiku puno jasnije, tako da se osjećate kao da ste stvarno u igri.

Korak 1. Idite na Postavke na vašem TV-u.

Uključivanje ulaznog signala plus 1.

Korak 2. Odaberite Općenito, a zatim odaberite Upravitelj vanjskih uređaja.

Uključivanje ulaznog signala plus 2.

Korak 3. Odaberite ulazni signal plus.

Uključivanje ulaznog signala plus 3.

Korak 4. Odaberite HDMI priključak na koji će se spojiti vaš Xbox.

Uključivanje ulaznog signala plus 4.

Napomena: Ova se postavka naziva HDMI UHD Color kod modela iz 2018. i starijih.

Uključivanje načina igre

Način igre smanjuje ulazno kašnjenje, što značajno poboljšava odziv pri igranju igrica. Na početnom zaslonu vašeg Samsung TV-a možete jednostavno uključiti i isključiti način igre.

Brzi način igre.

Do opcija načina igre možete doći i tako što ćete otići na Postavke -> Općenito -> Upravitelj vanjskih uređaja -> Postavke načina igre.

Opcija načina igre.

U postavkama Game Motion Plus pronaći ćete još više postavki za dodatno personaliziranje vašeg iskustva igranja. (Smanjenje zamućenja/Smanjenje podrhtavanja/LED jasni pokreti)

Postavljanje postavki za sliku

Ljudi imaju različit vid, osjetljivost na boje i osjetljivost na svjetlo. Vaše će vam oči reći što izgleda najbolje. Obavezno prilagodite dostupne postavke slike.

U izborniku Slika u postavkama također možete promijeniti način slike, postavke veličine slike i stručne postavke, koje uključuju postavke kao što su svjetlina, kontrast, oštrina i pozadinsko osvjetljenje.

Napomena: Snimke zaslona i izbornik uređaja samo su primjer na engleskom. Dostupni su i na jeziku vaše zemlje.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window