Galaxy Tab A7 LTE (SM-T505)

Galaxy Tab A7 LTE (SM-T505)

SM-T505NZAAEUF

 • Vaš novi prozor u svijet
 • Tanak. Moderan. Sofisticiran
 • Sva moć koju trebate za epsku igru

Odaberite boju

Boja :

Odaberite mrežu

 • Ne trebaju Vam karte za kino
  Displej
 • Sva moć koju trebate za epsku igru
  Baterija
 • Pohranite više sadržaja koji volite
  Eksterna memorija
 • Sigurnost na svakom nivou štiti Vašu sigurnost
  Samsung Knox Aplikacija

Vaš novi prozor u svijet

Tankog dizajna, živahnog sistema za zabavu i izvanrednih performansi, novi A7 moderan je novi saputnik u Vašem životu. Zaronite u stvari koje volite i lako podijelite svoje omiljene trenutke. Učite, istražujte, povezujte se i budite nadahnuti.

Tanak. Moderan. Sofisticiran.

Galaxy Tab A7 je izrađen da impresionira - pravi model za kojim će se svi okrenuti nudi nevjerovatno uronjivo iskustvo. S prekrasnom simetrijom i debljinom svega 7 mm, odlikuje se sofisticiranim metalnim dizajnom u tri boje, tamno sivoj, srebrnoj i zlatnoj boji, te simetričnim okvirom cijelom površinom.

Za ljubitelje zabave

Ne trebaju Vam karte za kino

Sa svijetom sadržaja nadohvat ruke, sve što trebate je tablet s izvrsnim ekranom i prekrasnim bogatim zvukom. A sada ga možete dobiti sa širokim i dinamičnim 10,4-inčnim ekranom i Dolby Atmos surround zvukom koji dopire iz četverostrukih zvučnika. Oživljavanje Vašeg sadržaja baš kao u pozorištu.

**Mjeren dijagonalno kao puni pravougaonik bez uzimanja zaobljenih uglova u obzir. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Sva moć koju trebate za epsku igru

Manje čekanja, više igre. Zahvaljujući brzom procesoru i moćnom RAM-u, Vaša se igrica brzo učitava i radi glatko. Ogromna baterija od 7040mAh (tipično) koja će napajati Vaš uređaj tokom dana, a kad počne da slabi, Brzo punjenje od 15W brzo će Vas vratiti na 100%.

*Kombinacije memorije i kapaciteta pohrane mogu se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji. **Tipična vrijednost zasnovana na testiranju u laboratorijskim uslovima treće strane. Nazivni kapacitet je 6.820mAh. ***Punjač od 15W za AFC (Adaptivno brzo punjenje) prodaje se odvojeno.

Pohranite više sadržaja koji volite

Galaxy Tab A7 dolazi sa ugrađenom memorijom od 32GB/64GB za sve Vaše videosnimke visoke rezolucije, slike i fajlove. Memoriju zatim možete proširiti microSD karticom za još više prostora za pohranu - do 1TB. Pohranite više onog što volite i manje brišite sadržaj.

*Stvarni kapacitet memorije za skladištenje može varirati ovisno o državi ili regiji. **MikroSD kartica se prodajje odvojeno.

Pokažite Vašim očima ljubav

Ako Vas vrijeme na ekranu umara, isprobajte tamni režim (Dark Mode) da biste smanjili naprezanje očiju. Bilo da ga ostavite uključenim ili ga samo koristite prije spavanja, Vaše oči će Vam zahvaliti. Tamni režim rada čak pomaže u uštedi baterije. Jednostavno dodirnite tipku za uključivanje/isključivanje na Quick Panelu.

Uživajte u trenutku. Podijelite trenutak

Kamera za snimanje Vaših trenutaka uživo

Kamera Galaxy Tab A7 spremna je za snimanje i dijeljenje Vašeg trenutka. Bilo da želite snimiti zadivljujuće portrete ili krajolike koji oduzimaju dah, ovaj uređaj Vam to omogućava. Uz glavnu kameru od 8MP Vaše uspomene ostaju žive, svijetle i jasne.

Vaši trenuci, podijeljeni u trenutku

Dijeljenje sadržaja trebalo bi biti brzo i jednostavno. Galaxy Tab A7 omogućava Vam lako povezivanje i dijeljenje fotografija svakog člana porodice, podsjetnika, bilješki i događaja iz kalendara. Sada ste na korak do okupljanja svih.

*Za dijeljenje je potrebna podatkovna veza. **Uvijek mora biti povezan sa Samsung računom. ***Aplikacija Podsjetnik nije unaprijed instalirana i mora se preuzeti iz Galaxy Store-a.

Ne dopustite da Vam lokacija pokvari trenutak

Galaxy Tab A7 sinhronizira Vaš Galaxy pametni telefon, tako da nikada ne propustite poziv ili tekstualnu poruku kada stigne. Tako da ste uvijek u toku. Kada ste izvan dometa Wi-Fi mreže, Auto Hotspot Vas pokriva. Sigurno povežite svoj pametni telefon i tablet Galaxy za jednostavno dijeljenje podataka.

*Book Cover se prodaje odvojeno.

Auto Hotspot Auto Hotspot

Auto Hotspot

*Karakteristika Auto Hotspot dostupna je samo između Samsungovih pametnih telefona i Samsungovih tableta s Androidom 10 ili novijim. **Auto Hotspot zahtijeva povezivanje oba uređaja s istim Samsung računom.
Opcija Poziv i poruka na drugim uređajima Opcija Poziv i poruka na drugim uređajima

Opcija Poziv i poruka na drugim uređajim

*Opcija za pozive i poruke na drugim uređajima podržana je između Samsung uređaja s Androidom P i s 3GB RAM-a i novijim. Datum izdavanja uslužne funkcije može se razlikovati ovisno o regiji, mobilnom operateru i uređaju.

Ostanite zajedno, čak i kad smo razdvojeni

Galaxy Tab A7 s Google Duom približava Vas svim ljudima s kojima želite biti, ali ne možete. Bilo da se javljate voljenoj osobi ili dijelite trenutak s cijelom grupom prijatelja ili održavate kontakt s porodicom, Galaxy Tab A7 s Google Duom drži sve na okupu čak i kad su razdvojeni.

*Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC. **Book Cover se prodaje odvojeno.

Sigurnost na svakom nivou štiti Vašu sigurnost

Samsung Knox pruža sigurnost na nivou odbrane. Vaši privatni podaci zaštićeni su od zlonamjernog softvera i zlonamjernih napada iskorištavanjem hardverske i višeslojne sigurnosne platforme Knox.

*Slike služe kao ilustracija.

Sigurno digitalno igralište za djecu

Donesite djeci digitalnu učionicu i igralište

Samsung Kids djeci donosi siguran i zabavan prostor za učenje i igru. Porodičnim aktivnostima koje ih zabavljaju i podstiču na učenje, razvoj i procvat. Jednostavno dodirnite opciju Samsung Kids na Quick Panelu i pokrenite je.

Sigurnost prvih digitalnih koraka Vaše djece

Samsung Kids pomaže roditeljima da na siguran način započnu s digitalnim putovanjem svoje djece, uz mogućnost postavljanja ograničenja vremena igranja, aplikacija i kontakata. Nudi čak i izvještaje o upotrebi tako da tačno vidite njihove aktivnosti.

Moćno iskustvo poboljšano Galaxy favorites opcijom

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz, 1.8 GHz
 • Displej 10.4" (263.1mm)
 • Glavna kamera - rezolucija 8.0 MP
 • Težina (g) 477

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Kazak, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, Mongolski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, RUSKA, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, Ukrajinski, Uzbečki
 • Priručnik za korisnike (Android 12)
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike (Android 11)
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike (Q OS)
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

***Dostupnost mobilne pristupne tačke može se razlikovati ovisno o pravilima mobilnog operatera.

**Opcija za pozive i poruke na drugim uređajima zahtijeva da oba uređaja budu povezana s istim Samsung računom, a uređaji u početku trebaju biti upareni u postavkama kako bi se automatski povezali.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.

*Vrijeme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih mjerenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Tipična vrijednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrijednost je procijenjena srednja vrijednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6820 mAh. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.