Frame dizajn

Frame televizor – ime govori sve

Samsung Frame televizor nudi Vam više mogućnosti dizajna okvira, uključujući one u crnoj, smeđoj, bijeloj i bež boji drva.
Dizajnirali smo Frame televizor tako da izgleda baš poput okvira za slike. Taj predivan završni dodir upotpunit će Vašu sobu na način koji odražava Vašu osobnost i pretvoriti je u Vašu osobnu umjetničku galeriju.

Dizajniran da izgleda poput okvira za slike

Dizajniran da izgleda poput okvira

Vjerujemo da svako umjetničko djelo zaslužuje okvir. Frame televizor ima okvire koji izgledaju baš poput onih koje nalazimo na zidu umjetničke galerije. Oličenje ukusa, elegancije i ljepote.

Frame televizor za 2020. godinu, s okvirom dizajniranim da izgleda baš poput pravog okvira za slike i uklapa se u dnevnu sobu. Na televizoru se prikazuje djelo „Slijediti čopor“ autorice Jennifer Daily.

Prilagodite njegov okvir tako da odgovara Vašem raspoloženju

Prilagodljiv okvir

Neprimjetno ga uklopite ili ga istaknite – naši prilagodljivi okviri dostupni su u nizu privlačnih boja kako bi se uklopili u svaki dekor. Izbor je na Vama. A u svakom se trenutku slobodno možete i predomisliti. Uz praktične sitne magnete, jedan stil lako možete zamijeniti drugim.

Okvir Frame televizora promjenom stila uređenja sobe i sam mijenja boju, pokazujući time kako se prilagodljivi okvir Frame televizora usklađuje s unutarnjim uređenjem Vašeg prostora.
* Prilagodljivi okviri prodaju se zasebno. Dostupne boje mogu se razlikovati od regije do regije.

Visi poput
pravog okvira

Zidni nosač bez razmaka

Frame televizor postavljen je u ravnini sa zidom, baš poput Vaših uokvirenih fotografija i slika. Tako se neprimjetno uklapa u svaki prostor iz svakoga ugla i pomaže da unutrašnje uređenje Vašeg prostora izgleda kao skladna cjelina. Sigurni smo da ćete ga i postaviti s lakoćom.

* Mjereći od stražnje strane televizora, razmak ovisi o vrsti postavljanja i zida.
* Između zida i televizora može nastati mala praznina ako zid nije 100 % ravan ili nije sagrađen pod uglom prema podu ili ako je nepravilno postavljen.
* Stvarni ugao prilikom naginjanja ovisi o veličini proizvoda.
Frame televizor postavljen je na zid s pomoću zidnog nosača bez razmaka kako bi bio u ravnini sa zidom dnevne sobe baš poput pravog okvira za slike.

Unesite red
u svoj prostor

Jedno neprimjetno povezivanje

Nema više ružnih i neurednih žica. Jedno neprimjetno povezivanje pomaže da se Vaš Frame televizor neprimjetno uklopi u Vaše unutrašnje
uređenje, povezujući ga kablovima skrivenim unutar One Connect Box priključka.

* Uređaji moraju biti povezani s One Connect Box priključkom.
* Samo kompatibilni uređaji.
Frame televizor postavljen na praznom zidu u Umjetničkom načinu rada s One Invisible Connection priključkom kroz koji prolazi suptilno svjetlo kako bi se dodatno naglasio skladan izgled.

Učinite ga elegantnim elementom dizajna

Mogućnosti stalka

Razmišljajte drugačije. Smjestite Frame televizor gdje god želite uz razne mogućnosti postavljanja stalka za televizor koje odgovaraju Vama i stilu Vašeg interijera.

* Studio stalak može se prodavati zasebno.
* Dostupnost Studio stalka može se razlikovati ovisno o regiji i veličini televizora.
* Frame televizor dostupan je samo uz model stalka VG-SEST11K.
Frame televizor postavljen je na Samsung Studio stalku, koji Vam omogućuje da Frame televizor postavite bilo gdje, te zbog njega Vaš prostor izgleda poput umjetničke galerije.

Šta dolazi u kutiji

Čak je i otpakivanje Frame televizora pravi užitak, prepun mogućnosti: dolazi sa zidnim nosačem bez razmaka i standardnim stalkom,
tako da svoj prostor odmah možete urediti na željeni način.

Frame televizor i njegovi dodaci raspoređeni su na ravnoj bež površini i uključuju: monitor, standardni stalak, zidni nosač bez razmaka, Invisible Connection priključak, kabel napajanja, One Connect Box priključak i One daljinski upravljač.

Prekrasne detalje
gledajte iz različitih uglova

Dizajn okvira Frame televizora poprima različit izgled ovisno o svojem položaju i boji zida, što Vas podsjeća na galeriju. Prva slika prikazuje djelo „Umjetnička skica s pogledom“, autora Harryja Moodyja.

Umjetnički način

Po čemu je Frame televizor toliko drugačijii?

Istražite različite načine kako svoj prostor možete ispuniti umjetnošću.

Umjetnički način rada učinit će da Vaš Frame televizor izgleda poput umjetničkog djela. Na televizoru se prikazuje djelo Edgara Degasa, Sat baleta.

Kako umjetnošću možete promijeniti izgled svog prostora

Dva Samsung Frame televizora postavljena na zid stapaju se s okolnim umjetničkim djelima baš poput pravih okvira za slike, pokazujući tako primjere kako možete podesiti Frame televizor u svojem domu. Jedan od Frame televizora postavljen je na zid iznad komode, i prikazuje djelo Leptir IV (2015.) autora Heika Hellwiga.