AU9000 Crystal UHD 4K Smart TV (2021)

AU9000 Crystal UHD 4K Smart TV (2021)

UE65AU9072UXXH

 • Potpuno uživajte u onome što volite u svom domu
 • Vidite i tamne i svijetle nijanse u svakoj sceni
 • Poboljšajte svoje iskustvo igranja igrica
 • TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

Odaberite boju

Boja :

Odaberite veličinu

 • The forest image on the right demonstrates a more intricately colored image due to Dynamic Crystal Color technology compare to the conventional on the left.
  Dinamična kristalno čista boja
 • Profile view of Crystal UHD TV shows ultra slim design of Crystal UHD TV AirSlim.
  AirSlim
 • A group of people use UHD TV Multi view feature to enjoy a football match and view play-by-play information at the same time on the same screen.
  Multi View funkcija

Potpuno uživajte u onome što volite u svom domu

Osjetite vjerodostojne nijanse boja kao što je i zamišljeno u moćnoj 4K rezoluciji

Kristalni procesor 4K

Snažna 4K upscaling tehnologija omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite. Također ćete doživjeti više vjerodostojnih izražavanja boja zbog sofisticirane tehnologije mapiranja boja.

Vidite i tamne i svijetle nijanse u svakoj sceni

HDR

Visoki dinamički opseg povećava opseg nivoa svjetlosti na Vašem TV uređaju pa tako možete uživati u nevjerovatnom spektru boja i svim vizuelnim detaljima čak i u najtamnijim scenama.

*Iskustvo gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata.

*Iskustvo gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata.

Poboljšajte svoje iskustvo igranja igrica

Pogledajmo najnovije tehnologije igranja igrica dizajnirane da Vam pomognu da pobijedite u još više igara.

Povećajte jasnoću svojih pokreta za sadržaj igrica koje volite

Motion Xcelerator Turbo

Sada povećajte jasnoću svojih pokreta za sadržaj igrica koje volite. Sa Samsung jedinstvenom tehnologijom dinamičkog osvježavanja, Motion Xcelerator Turbo omogućava različite performanse pokreta sa modelima od 60Hz kako bi podržao VRR igranje i sadržaj od 120Hz.

Scene koje u potpunosti mijenjaju igranje igrica

Super ultraširoki GameView i Game Bar

Odnosi ekrana od 21:9 i 32:9 pružaju Vam dodatni prostor gledanja koji Vam je potreban da poboljšate iskustvo igranja igrica - i pobijedite. Optimizirajte svoje igranje igrica uz Game Bar - meni na ekranu koji Vam omogućava da vršite podešavanja u realnom vremenu za odnos ekrana, provjeru ulaznog zaostatka, FPS, HDR, bežičnih slušalica i još mnogo više.

*Super ultraširoki GameView je dostupan samo za igrice koje podržavaju ultraširoki režim i igrice na računaru. *Neke funkcionalnosti igrice možda neće biti podržane ili će ograničavati upotrebu ove funkcije. *Možda će biti potrebna promjena rezolucije ekrana sa eksternog uređaja.

Odmah reaguje na Vaše komande

Automatski režim niske latencije

Uskočite u igru brže sa Automatskim režimom niske latencije (ALLM) koji optimizira Vaš ekran pa tako imate više kontrole sa gotovo neprimjetnom ulaznom latencijom. Iskusite glatko igranje u svom najimpresivnijem obliku bez zamućenja i treperenja pokreta.

*Smanjeno kašnjenje unosa se bazira na internim testnim standardima i podložno je promjeni na osnovu postavki igrice ili specifičnih uslova.

Virtuelni zvuk koji prati akciju

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

3D surround zvuk s našim virtuelnim zvukom na gornjem kanalu omogućava potpuno uživanje u zvučnom iskustvu.

TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

Q-Simfonija

Okružite se zvukom sa TV uređaja i soundbara koji su orkestrirani u skladu. Q-simfonija jednako omogućava TV uređaju i soundbar zvučnicima da rade istovremeno kako bi pružili bolji surround efekat bez potrebe za isključivanjem zvučnika TV uređaja.

Uglađen i tanak, više nego ikada

AirSlim

Crystal UHD ima ultratanak profil koji omogućava Vašem TV uređaju da se besprijekorno stopi s Vašim interijerom za postizanje minimalističkog izgleda koji se uvijek ističe elegancijom.

Podesite sve na jednom ekranu

Multi View funkcija

Gledajte ono što je na Vašem TV uređaju i mobilnom telefonu na istom ekranu u isto vrijeme. Bilo da se radi o sportskim statistikama uživo ili cheat videozapisma za igrice, jednostavno povežite svoj telefon i multi-ekran kao nikada prije.

*Podržava pametne telefone sa Android OS i iOS. Molimo Vas da pogledate stranicu za podršku za više detalja i kompatibilne mobilne uređaje.

Radite i učite od kuće

PC na TV

Uživajte u svakoj mogućnosti onoga što možete uraditi. S lakoćom pristupite svom PC, laptopu, i mobilnom telefonu bez prepreke na svom TV uređaju.

Jednostavno dodirnite za povezivanje

Tap View funkcija

Preslikavanje filmova ili muzike sa svog mobilnog telefona na TV uređaj je jednostavan poput dodira. Kada dodirnete svoj TV uređaj mobilnim uređajem, TV uređaj osjeti dodir i preslikava se automatski. Tako je jednostavno i brzo prebaciti se na TV uređaj i nastaviti uživati u svom omiljenom sadržaju.

Kontrolišite uređaje stare i nove

SmartThings funkcija

Neka vaš televizor automatski prepozna, trenutno se poveže i intuitivno predstavi sve vaše uređaje oko televizora. SmartThings ne podržava samo mobilne / cam / IoT / Smart uređaje, već uključuje i stare uređaje. Jednom kada se uređaji povežu, upravljanje njima je jednostavno kao i korištenje vašeg daljinskog upravljača.

 • *Konekcija na daljinu sa računarom podržana je samo za Windows 10 Professional ili noviju verziju i Mac OS 10.5 ili noviju verziju. *Za povezivanje pametnog telefona sa Samsung Dex potreban je kompatibilan mobilni uređaj. *Dostupnost usluga može se promijeniti bez prethodne najave. *Potrebna je internetska veza na TV uređaju i računaru. *Tap View je dostupan na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1 i novijim verzijama.

Slobodan TV sadržaj, bez obaveza

Samsung TV Plus

Uživajte u besplatnoj reprodukciji TV sadržaja s našim virtuelnim kanalima, Samsung TV Plus. Izaberite iz mnoštva kanala koji nude sadržaj za sva interesovanja koja su trenutno u trendu. Nema potrebe da pitate prijatelja kakav je sadržaj sada aktuelan. Samo se priključite na Samsung TV Plus i saznajte.

Utrošite vrijeme na gledanje, ne na pretraživanje

Univerzalni vodič

Upoznajte iskustvo traženja sadržaja unaprijed koje ubrzava pronalazak onoga što ćete gledati uživo na TV uređaju i OTT. Sada je lako pronaći svoje omiljene filmove i serije sve na jednom mjestu.

 • *Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regijama i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

Obavljajte video pozive na velikom ekranu

Google Duo

Besprijekorno povežite svoje aplikacije za video pozive sa televizorom i provedite vrijeme sa svojim voljenima na većem ekranu.

* Potrebna je kompatibilna Logitech web kamera i prodaje se zasebno. * Molimo provjerite tabelu sa specifikacijama svakog modela kako biste vidjeli dostupnost funkcija. * Broj rasporeda ekrana može se razlikovati u zavisnosti od modela.

* Potrebna je kompatibilna Logitech web kamera i prodaje se zasebno. * Molimo provjerite tabelu sa specifikacijama svakog modela kako biste vidjeli dostupnost funkcija. * Broj rasporeda ekrana može se razlikovati u zavisnosti od modela.

Specifikacije

 • Rezolucija 3,840 x 2,160
 • Zakrivljenost ekrana N/P
 • undefined 9
 • HDMI 3
 • USB 2

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.