Hvordan kan jeg tilføje eller slette apps i Samsung Kids?

Nogle gange skal du muligvis rydde nogle ting fra din enhed for at gøre plads til mere Samsung Kids-indhold eller softwareopdateringer. Det er nemt at slette apps når som helst, når du vil frigøre noget plads. Hvis du allerede har masser af plads, er det også en leg at tilføje apps på Samsung Kids.

Samsung Kids hovedskærm med apps.

Sådan tilføjes eller slettes apps i Samsung Kids

Trin 1. Tryk på menuen Mere i øverste højre hjørne af startskærmen, og gå til ”Rediger startskærm”. Trin 1. Tryk på menuen Mere i øverste højre hjørne af startskærmen, og gå til ”Rediger startskærm”.

Trin 1. Tryk på menuen Mere i øverste højre hjørne af startskærmen, og gå til ”Rediger startskærm”.

Trin 2. Indtast din pinkode. Trin 2. Indtast din pinkode.

Trin 2. Indtast din pinkode.

Trin 3. For at tilføje apps skal du trykke på knappen Tilføj [+] i øverste højre hjørne af skærmen. Trin 3. For at tilføje apps skal du trykke på knappen Tilføj [+] i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 3. For at tilføje apps skal du trykke på knappen Tilføj [+] i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 4. Tilføj apps efter eget valg. Trin 4. Tilføj apps efter eget valg.

Trin 4. Tilføj apps efter eget valg.

Trin 5. For at slette apps skal du trykke længe på appikonet og trykke på ”Slet”. Trin 5. For at slette apps skal du trykke længe på appikonet og trykke på ”Slet”.

Trin 5. For at slette apps skal du trykke længe på appikonet og trykke på ”Slet”.

Trin 6. Klik på knappen ”Gem” for at anvende ændringerne. Trin 6. Klik på knappen ”Gem” for at anvende ændringerne.

Trin 6. Klik på knappen ”Gem” for at anvende ændringerne.

Sådan downloades nye apps

1 Tryk på menuen Mere i øverste højre hjørne af startskærmen, og gå til ”Forældrekontrol”.
2 Indtast din pinkode.
3 Vælg ”Få flere apps til Samsung Kids” fra menuen ”Forældrekontrol”.
4 Vælg de apps, du vil downloade fra Galaxy Store, og installer dem.

Efter installation af apps kan du tilføje et ikon til ”Startskærmen” ved at bruge de samme trin som ovenfor.