Hvordan administrerer jeg Samsung Pay, hvis jeg mister min smartphone eller smartwatch?

Samsung Pay er en tjeneste, der giver dig mulighed for at betale nemt og sikkert fra dine Galaxy-enheder. Som en betalt tjeneste tilvejebringer Samsung den højeste sikkerhed for sine kunder, så hvis du mister din Samsung-enhed, kan du have ro i sindet, og du har alle værktøjer til at låse din enhed.

Eksempelvisning af Samsungs betalingslåseskærm og Samsung Knox-logoet.

Den digitale pung i Samsung Pay på din Galaxy-enhed har meget mere sikkerhed end din almindelige pung. Men hvad hvis din enhed bliver væk eller bliver stjålet? Hvis det sker, kan du bruge Samsungs tjeneste Find min mobil og andre sikkerhedsfunktioner til at fjernlåse eller slette dine betalingskort, der er gemt i Samsung Pay.

Bemærk: Hvis du ikke kan låse Samsung Pay, skal du straks kontakte kortudstederen ved at ringe til nummeret på bagsiden af dit fysiske betalingskort. For at bruge Samsung Pay på et smartwatch med en smartphone der ikke er Samsung, skal du opdatere til Android™ 6.0 eller nyere.

Når du låser din telefon via Find min mobil, låses Samsung Pay også automatisk. Samsung Pay vil anmode kortudstederen om at suspendere alle transaktioner foretaget på din telefon, indtil du finder den og genbekræfter din identitet.

Sådan låser du din enhed i Find min mobil

1 Gå til Find min mobils officielle hjemmeside og log på din Samsung-konto.
2 Vælg din telefon fra listen af enheder, og tryk på "Lås", når du finder den.
3 Indtast de nødvendige oplysninger, og klik derefter på "Lås". Nu kan ingen få adgang til dine oplysninger eller Samsung Pay.
4 I værste fald kan du nulstille din telefon ved at klikke på "Slet data". Husk, at nulstilling af din telefon vil slette dens data fuldstændigt, herunder dine Samsung Pay-oplysninger.
5 Sørg for at klikke på muligheden "Sikkerhedskopier" i Find min mobil, eller tag andre sikkerhedskopieringsforanstaltninger, før du nulstiller din telefon.

Bemærk: Hvis smartphonen nulstilles, skal du logge ind på din Samsung-konto på smartphonen for at gendanne data fra sikkerhedskopien. Hvis der er registreret en Google-konto på telefonen, skal du logge ind på Google™-kontoen på smartphonen, før du kan bruge telefonen igen.