Sådan administrerer du Samsung Wallet, hvis du mister din telefon

Samsung Wallet er meget sikker og har komplekse og sofistikerede sikkerhedslag, der giver dig mere ro i sindet, når du betjener appen. Men hvis du mister din telefon, skal du vide, hvad du skal gøre.

Visning af Samsung Wallet-skærm med forskellige logoer.

Hvis du mister din telefon, kan du bruge Samsungs Find min mobil-tjeneste og andre sikkerhedsfunktioner til at fjernlåse eller slette dine betalingskort i Samsung Wallet.

Hvis du ikke kan låse Samsung Wallet, skal du straks kontakte kortudstederen ved at ringe til nummeret på bagsiden af dit fysiske betalingskort. Når du låser din telefon via Find min mobil, låses Samsung Wallet også automatisk. Samsung Wallet vil anmode kortudstederen om at suspendere alle transaktioner foretaget på din telefon, indtil du finder den og genbekræfter din identitet.

1 På en computer skal du køre webstedet Find min mobil og logge ind på din Samsung-konto.
2 Vælg din enhed fra listen over enheder, og tryk på "Lås".
3 Indtast alle de nødvendige oplysninger, og tryk på "Lås". Nu har ingen adgang til dine oplysninger eller Samsung Wallet.
4 I værste fald kan du nulstille din telefon ved at trykke på "Slet data".

Bemærk:

• Hvis du nulstiller dine enheder, slettes dataene fuldstændigt, herunder dine Samsung Wallet-oplysninger. Sørg for at klikke på muligheden "Sikkerhedskopier" i Find min mobil, eller tag andre sikkerhedskopieringsforanstaltninger, før du nulstiller din telefon.
  • Hvis telefonen nulstilles, skal du logge ind på din Samsung-konto på telefonen for at gendanne data fra sikkerhedskopien. Hvis der er registreret en Google-konto på telefonen, skal du logge ind på Google-kontoen på telefonen, før du kan bruge telefonen igen.