Hvordan bruges Samsung Pass OTP (engangsadgangskode)

Med Samsung Pass OTP (engangsadgangskode) får brugere af Galaxy-enheder en ekstra grad af sikkerhed, når de på en nem måde ønsker at tilgå sikre konti eller tjenester online uden at være nødt til at bruge en særskilt app eller SMS.

Visning af logo for Samsung Pass.

Hvordan tilmelder man sig til Samsung Pass OTP (engangsadgangskode) for en app eller et websted

Visning af app eller websted med indstillinger for totrinsbekræftelse. Visning af app eller websted med indstillinger for totrinsbekræftelse.

Trin 1. Gå ind på sikkerhedsindstillingerne for appen eller webstedet, og vælg "Totrinsbekræftelse".

Visning af sikkerhedsindstillingerne for en app eller et websted, hvor der kan vælges bekræftelse af app. Visning af sikkerhedsindstillingerne for en app eller et websted, hvor der kan vælges bekræftelse af app.

Trin 2. Vælg derefter "Bekræftelse app" som bekræftelsesmetode.

Visning af OTP-koden for en app eller et websted. Visning af OTP-koden for en app eller et websted.

Trin 3. Kopiér den OTP-kode, som blev genereret af totrinsbekræftelsen.

Visning af log ind-oplysninger for Samsung Pass. Visning af log ind-oplysninger for Samsung Pass.

Trin 4. Åbn Samsung Pass-appen, og vælg "Log ind-info".

Visning af indstillingerne for Samsung Pass med log ind-kode eller nøgle. Visning af indstillingerne for Samsung Pass med log ind-kode eller nøgle.

Trin 5. Indtast OTP-koden fra appen eller webstedet for at foretage OTP-indregistrering.

Visning af skærm, der bekræfter totrinsbekræftelsen. Visning af skærm, der bekræfter totrinsbekræftelsen.

Log ind er nu bekræftet og registreret.

Bemærk: En app eller et websted frameldes Samsung Pass ved at gå ind på sikkerhedsindstillingerne for appen eller webstedet og deaktivere totrinsbekræftelse. Derefter kan appen eller webstedet fjernes fra Samsung Pass.

Hvordan der automatisk angives log ind-kode/OTP (engangsadgangskode) for en app eller et websted

Visning af log ind-bekræftelsesskærmen for en app eller et websted. Visning af log ind-bekræftelsesskærmen for en app eller et websted.

Trin 1. Åbn den app eller det websted, der er registreret, og klik på bekræftelseskoden fra Samsung Pass.

Visning af log ind-side for Samsung Pass Visning af log ind-side for Samsung Pass

Trin 2. Bekræft dine oplysninger, hvorefter Samsung Pass giver dig adgang.

Visning af automatisk angivet log ind-kode for log ind-side for app eller websted. Visning af automatisk angivet log ind-kode for log ind-side for app eller websted.

Trin 3. Derefter angives din OTP-log ind-kode automatisk.

Visning af skærm, der bekræfter totrinsbekræftelsen. Visning af skærm, der bekræfter totrinsbekræftelsen.

Adgangen er bekræftet.

Bemærk: Nogle apps eller websteder tillader muligvis ikke automatisk angivelse af OTP-koder. De skal i så tilfælde i stedet angives manuelt.

Hvordan indtastes en log ind-kode/OTP manuelt i en app eller på et websted

Visning af mulighederne for at logge ind i Samsung Pass. Visning af mulighederne for at logge ind i Samsung Pass.

Trin 1. Åbn Samsung Pass-appen, og vælg "Log ind-info".

Visning af indlogningsdetaljer i Samsung Pass med mulighed for at kopiere bekræftelseskoden. Visning af indlogningsdetaljer i Samsung Pass med mulighed for at kopiere bekræftelseskoden.

Trin 2. Kopiér bekræftelseskoden.

Visning af app eller websted med mulighed for at angive log ind-kode. Visning af app eller websted med mulighed for at angive log ind-kode.

Trin 3. Indtast koden i appen eller på webstedet.

Visning af skærm, der bekræfter totrinsbekræftelsen. Visning af skærm, der bekræfter totrinsbekræftelsen.

Adgangen er bekræftet.

Hvad gør jeg, når jeg får en ny enhed

For apps eller websteder, hvor der er registreret totrinsbekræftelseskoder i Samsung Pass, understøttes synkroniseringen via Samsung Cloud. Hvis enheden skiftes ud, kan de registrerede oplysninger om totrinsbekræftelse derfor synkroniseres og bruges sammen med log ind-info via Samsung Cloud.