Installer eller opdater Samsung Internet

For at begynde at nyde fordelene ved Samsung Internet-app, er den forudindlæst på de fleste Galaxy-enheder, så download er ikke en væsentlig del. En separat installation er nødvendig for ikke-Galaxy Androids eller Galaxy-enheder efter nulstilling af fabriksdata.

Visning af Galaxy Apps-skærmen med "Samsung Internet"-logoet.

For at installere appen, samt opdatere den, er det første trin at søge efter ”Samsung Internet” i Google Play Store eller Galaxy Apps.

• Sådan installerer du appen:
1 Når du har søgt i Google Play Store eller Galaxy Apps-søgelinjen, skal du trykke på knappen ”Installer” til højre for navnet på appen.
2 Efter installationen vil du være i stand til at begynde at bruge appen.
  • Sådan opdaterer du appen:
1 Når du har søgt efter det i Google Play Store eller Galaxy Apps-søgelinjen, skal du trykke på knappen ”Opdater” til højre for navnet på appen.
2 Efter installation af opdateringen, vil du være i stand til at bruge Samsung Internet-browser igen.