Hvad er en Samsung-konto?

Din Samsung-konto er en tjeneste, der giver dig mulighed for at bruge Samsung-tjenester på smartphones, tablets, websteder, fjernsyn og andre enheder. Med en Samsung-konto kan du nyde forskellige Samsung-tjenester uden at skulle logge ind, hver gang du åbner en app eller en hjemmeside.

Visning af login-skærmen for Samsung-konti på flere enheder.

Din Samsung-konto

En Samsung-konto er en medlemstjeneste, der lader dig nyde Samsung-indhold på smartphones, tablets, hjemmesider, tv'er osv. Du kan bruge flere Samsung-tjenester med én Samsung-konto uden at skulle registrere dig for hver tjeneste separat.

Hvad kan jeg gøre med en Samsung-konto

Her er blot nogle få af de tjenester, du kan få adgang til med din Samsung-konto:

• Samsung Pay for nemme betalinger med din mobilenhed.
  • SmartThings til at forbinde alle dine Internet of Things-enheder.
  • Samsung Cloud til lagring og sikkerhedskopiering af dine data.

Sådan oprettes mere end én konto

Du kan oprette en Samsung-konto for hver unikke e-mailadresse, du bruger

Bemærk: Du kan oprette flere Samsung-konti, hvis du har flere e-mailadresser, men du vil ikke kunne flette disse konti på noget tidspunkt. Hver konto behandles separat, og oplysningerne på hver konto administreres uafhængigt.

For mere information, besøg Samsung-konto hjemmeside