Sådan bruger du Smart Switch-appen til at overføre data mellem Galaxy-enheder

Ind imellem sker der uheldige ting, hvor data, der er gemt på telefoner og tablets, går tabt. Men hvis de samme data blev sikkerhedskopieret på forhånd, kan de gendannes. Samsung Smart Switch-appen kan hjælpe dig.

To Galaxy-telefoner forbundet med et USB-kabel

Bemærk: Hvis det er første gang, du bruger Smart Switch til at uploade eller gendanne data, kan appen kræve nogle tilladelser fra dig. Følg disse instruktioner for at fuldføre tilladelseskravet:

• Trin 1. På skærmen mærket Samsung Smart Switch skal du enten rulle ned til bunden eller trykke på Mere og derefter trykke på Fortsæt.
  • Trin 2. For at anvende disse tilladelser på skærmen mærket Samsung Smart Switch skal du enten rulle ned til bunden eller trykke på Mere og derefter trykke på Tillad.

En metode til at sikkerhedskopiere og gendanne dine data på er via Smart Switch-appen og et SD-kort. Vær opmærksom på, at nogle telefoner ikke har huller til SD-kort, så du vil have brug for et kompatibelt USB-kabel og en SD-kortadapter.

Bemærkninger:

• Når du sikkerhedskopierer SD-kortet, skal du slette de tidligere sikkerhedskopierede data med Smart Switch SD-kortet og kun beholde de sikkerhedskopierede data fra den seneste dato.
  • Sørg for, at din telefon er opladet, da dataoverførsler kan tage lidt tid.
  • SD-kortet og SD-kortadapteren følger ikke med telefonen og skal købes separat.

Trin 1. Indsæt SD-kortet i SD-kortadapteren.

Trin 2. Indsæt USB-kablet med SD-kortadapteren i din Galaxy-telefon.

Samsung-apps på startskærmen Samsung-apps på startskærmen

Trin 3. Åbn Smart Switch-appen på din Galaxy-telefon.

Smart switch-app Smart switch-app

Trin 4. Tryk på ikonet for SD-kortet.

Side med valgmuligheder for sikkerhedskopiering og gendannelse Side med valgmuligheder for sikkerhedskopiering og gendannelse

Trin 5. Gå til afsnittet Sikkerhedskopier til eller til afsnittet Gendan fra > vælg USB-lager.

Vælg siden data til sikkerhedskopiering Vælg siden data til sikkerhedskopiering

Trin 6. Vælg hvilke data du ønsker at sikkerhedskopiere > tryk på Næste > OK.

Bekræftelsesside for sikkerhedskopiering Bekræftelsesside for sikkerhedskopiering

Trin 7. Hvis du sikkerhedskopierer data, skal du vente, indtil processen er fuldført, og trykke på Næste. Hvis du gendanner data, kan du enten vælge Gå til startskærmen eller vente, indtil skærmen med resultater for sikkerhedskopieringen vises, og vælge Næste.

Siden Behandling færdig Siden Behandling færdig

Trin 8. Tryk på Udført.

En anden metode til at overføre data mellem enheder er ved hjælp af Smart Switch-appen og et kompatibelt USB-kabel.

Billede der viser, hvordan man forbinder to Galaxy-telefoner med et USB-kabel Billede der viser, hvordan man forbinder to Galaxy-telefoner med et USB-kabel
Billede der viser, hvordan man forbinder to Galaxy-telefoner med et USB-kabel og en portadapter Billede der viser, hvordan man forbinder to Galaxy-telefoner med et USB-kabel og en portadapter

Trin 1. Tilslut din Galaxy-telefon (gamle enhed) til en anden Galaxy-telefon eller tablet (ny enhed) ved hjælp af din telefons USB-kabel. En USB-adapter kan være nødvendig afhængigt af din telefons modelversion og den anden Galaxy-enhed.

Galaxy-telefon med et pop op-vindue, der spørger, hvilken app du vil bruge til USB-enheden Galaxy-telefon med et pop op-vindue, der spørger, hvilken app du vil bruge til USB-enheden

Trin 2. Når et pop op-vindue vises på en af enhederne, skal du vælge Smart Switch.

Skærm for dataoverførsel med muligheder for enten at sende eller modtage data Skærm for dataoverførsel med muligheder for enten at sende eller modtage data

Trin 3. Vælg Send data på den gamle enhed og vælg Modtag data på den nye enhed.

Bemærk: Hvis du vælger Send data, vises der et pop op-vindue på den anden enhed. Vælg Smart Switch > Modtag data eller Send data.

Herefter henviser gammel enhed til enheden, der overfører data til den nye enhed.

Pop op-vindue, der spørger, om du vil have Smart Switch til at håndtere enhedsforbindelsen Pop op-vindue, der spørger, om du vil have Smart Switch til at håndtere enhedsforbindelsen

Trin 4. På din gamle enhed skal du trykke på Forbind.

Skærm, der anmoder om, hvilke data du gerne vil overføre Skærm, der anmoder om, hvilke data du gerne vil overføre

Trin 5. På din nye enhed skal du vælge de data, du ønsker at overføre > tryk på Næste.

Bemærk: Hvis din nye enhed ikke allerede er logget ind på din Google-konto, vil din gamle enhed vise en skærm, der spørger, om du vil kopiere dine konti til din nye enhed. Vælg Kopiér og følg vejledningen på skærmen. Du kan også vælge Spring over på din nye enhed for at springe kopiering af dine konti over.

Skærm, der viser resultaterne af dataoverførslen Skærm, der viser resultaterne af dataoverførslen

Trin 6. Tryk på Næste på din nye enhed, når alle dine data er overført.

Skærm for afslutning af overførsel Skærm for afslutning af overførsel

Trin 7. Tryk på Udført på begge Galaxy-enheder.

Bemærk: Nogle apps vil fremstå nedtonede og kan ikke startes, før dataoverførslen og installationen er fuldført.

Hvis du foretrækker en dataoverførselsmetode, der ikke kræver eksternt tilbehør, kan du starte en trådløs dataoverførsel ved hjælp af Smart Switch-appen.

Samsung app startskærm Samsung app startskærm

Trin 1. Åbn Smart Switch-appen på den Galaxy-telefon, du ønsker at sikkerhedskopiere (din gamle enhed) > vælg Send data.

Skærm med anmodning om tilladelse til at modtage filer Skærm med anmodning om tilladelse til at modtage filer

Trin 2. Vælg Trådløs. Din telefon vil automatisk begynde at søge efter eventuelle nærliggende enheder ved hjælp af højfrekvent lyd.

Bemærk: Begge enheder skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

Skærm med anmodning om tilladelse til at tilslutte enheder Skærm med anmodning om tilladelse til at tilslutte enheder

Trin 3. Når et pop op-vindue vises på den anden Galaxy-enhed (din nye enhed), skal du vælge Ja.

Skærm med valgmuligheder for, hvilke data der skal overføres Skærm med valgmuligheder for, hvilke data der skal overføres

Trin 4. På din gamle enhed skal du vælge Forbind, så de to Galaxy-enheder kan forbindes.

Skærm med valgmuligheder for, hvilke data der skal overføres Skærm med valgmuligheder for, hvilke data der skal overføres

Trin 5. På din nye enhed skal du vælge, hvilke data der skal overføres, og trykke på Næste.

Bemærk: Hvis din nye enhed ikke allerede er logget ind på din Google-konto, vil din gamle enhed vise en skærm, der spørger, om du vil kopiere dine konti til din nye enhed. Vælg Kopiér og følg vejledningen på skærmen. Du kan også vælge Spring over på din nye enhed for at springe kopiering af dine konti over.

Skærm, der viser resultaterne af dataoverførslen Skærm, der viser resultaterne af dataoverførslen

Trin 6. Tryk på Næste på din nye enhed.

Skærmbilleder for fuldførelse af filoverførsel Skærmbilleder for fuldførelse af filoverførsel

Trin 7. Tryk på Udført på begge Galaxy-enheder.

Bemærk: Nogle apps vil fremstå nedtonede og kan ikke startes, før dataoverførslen og installationen er fuldført.

Efter installation af Smart Switch PC-programmet på din PC kan du til enhver tid sikkerhedskopiere og gendanne data ved at tilslutte til Galaxy-enheden.

Overfør data mellem din telefon og en computer. Du skal downloade computerversionen af Smart Switch-appen fra www.samsung.com/dk/apps/smart-switch. Sikkerhedskopiér data fra din tidligere telefon til en computer og importer dataene til din telefon.

Trin 1. På computeren skal du downloade og starte Smart Switch.

Bemærk: Hvis din tidligere telefon ikke er en Samsung-telefon, skal du sikkerhedskopiere data til en computer ved hjælp af et program, der leveres af enhedens producent. Derefter fortsætter du til det fjerde trin.

Trin 2. Tilslut din tidligere telefon til computeren ved hjælp af telefonens USB-kabel.

Trin 3. Følg vejledningerne, der vises på computerens skærm, for at sikkerhedskopiere data fra telefonen. Derefter skal du afbryde forbindelsen fra computeren til din tidligere telefon.

Trin 4. Tilslut din telefon til computeren ved hjælp af USB-kablet.

Trin 5. Følg vejledningerne, der vises på computerens skærm, for at overføre data til din telefon.

Bemærk: Der henvises til denne artikel, hvis du vil lære, hvordan du bruger Samsung Cloud til at sikkerhedskopiere og gendanne data på din Galaxy-enhed.