Sådan bruger du SmartThings Find til at finde en mistet S Pen Pro

Når du bruger Bluetooth eller Air Command til at parre din S Pen Pro med din Galaxy-telefon, kan du bruge SmartThings Find-funktionen til at se placeringen af pennen, uanset hvor den måtte være. Hvis din S Pen Pro af en eller anden grund bliver væk, kan SmartThings Find scanne efter din enhed og vise en kort, der inkluderer detaljerede oplysninger som adresser og tidspunkter.

Én sort Samsung S Pen Pro tilbage.

Bemærkninger:

• Du skal logge ind på din Samsung-konto for at bruge SmartThings.
  • Den indbyggede S Pen understøtter ikke denne funktion. S Pen Pro understøtter denne funktion som et separat tilgængeligt tilbehør.

Hvis din S Pen Pro nogensinde bliver væk, kan Offline Finding-funktionen i SmartThings Find hjælpe dig med at finde din mistede enhed, selv når pennen ikke er tilsluttet. Dog skal du først aktivere funktionen, inden din S Pen Pro bliver væk, for at den kan fungere.

Trin 1. Åbn SmartThings-appen > Liv-fanen > Find-kortet. Tryk derefter på Flere indstillinger (de tre lodrette prikker)

SmartThings Liv-side med valgt Find-kort. SmartThings Liv-side med valgt Find-kort.
Kort over Samsung-enhedsplaceringer med valgt ikon for Flere indstillinger. Kort over Samsung-enhedsplaceringer med valgt ikon for Flere indstillinger.

Trin 2. Tryk på Indstillinger > Tillad enheder at blive fundet.

Kort over Samsung-enhedsplaceringer med valgmuligheden Indstillinger valgt. Kort over Samsung-enhedsplaceringer med valgmuligheden Indstillinger valgt.
Tillad, at enheder kan findes markeret i rullemenuen for Indstillinger. Tillad, at enheder kan findes markeret i rullemenuen for Indstillinger.

Trin 3. Tryk på knappen Offlinesøgning for at aktivere funktionen.

Kort over Samsung-enhedernes placering med valgmuligheden Indstillinger valgt. Kort over Samsung-enhedernes placering med valgmuligheden Indstillinger valgt.

Bemærkninger:

• S Pen Pro skal være tændt for at blive fundet.
  • Du kan også aktivere funktionen Krypter offline placering, hvis du kun ønsker, at din enhed skal kunne findes af dig.

Når en af dine Samsung-enheder, som f.eks. din S Pen Pro, bliver væk, kan du bruge SmartThings Find til hurtigt og nemt at finde den.

Trin 1. Gå til SmartThings-appen > Liv-fanen > Find-kort.

SmartThings Life-side med valgt Find-kort. SmartThings Life-side med valgt Find-kort.

Trin 2. Stryg til venstre (hvis nødvendigt), og tryk på S Pen Pro-kortet. Tryk derefter på Opdater for at opdatere din S Pen Pro's placering på kortet.

S Pen Pro-kort med det valgte Opdater-ikon. S Pen Pro-kort med det valgte Opdater-ikon.

Trin 3. Tryk på Mere, og tryk derefter på Naviger for at se, hvordan du kommer fra din placering til din S Pen Pro's placering.

Indstillingen Naviger er valgt i rullemenuen Mere. Indstillingen Naviger er valgt i rullemenuen Mere.

Advarsel: Hvis du tror, at din enhed er blevet stjålet, skal du ikke gå til placeringen på kortet. Kontakt i stedet myndighederne.