Sådan overfører man data fra en Galaxy-telefon med en ødelagt skærm

Hvis skærmen på din Galaxy-telefon er ødelagt, og du ikke kan se eller berøre skærmen for at betjene din enhed, men du har brug for at overføre dine data, skal du tilslutte din telefon til en ekstern skærm (skærm, TV osv.) for at bruge skærmspejling. Du skal også bruge en mus og et tastatur til at betjene din enhed, så du kan overføre dine data.

En Galaxy-telefon med en beskadiget skærm, der tilslutter en ekstern skærm.

Bemærk: For at fuldføre denne proces skal din Galaxy smartphone's OS være Android 12 eller højere og skal også understøtte Display-port.

Før du kan overføre dine data fra din gamle, beskadigede telefon til din nye Galaxy-telefon, skal du kontrollere, at du har alt det nødvendige udstyr, og at det er korrekt sat op.

Påkrævede genstande:

• Smartphone med en ødelagt skærm (Android 12 eller nyere, Enhed, der er kompatibel med Display-port)
  • Ny smartphone til at flytte data til
  • USB-C til HDMI hub-adapter (med USB-A port)
  • Ekstern skærm (HDMI aktiveret)
  • HDMI-kabel
  • USB-mus med ledning
  • USB-tastatur med ledning

Bemærk: Ingen af ​​følgende elementer er inkluderet i købet af en Galaxy-telefon: USB-C til HDMI-hub-adapter, ekstern skærm, HDMI-kabel, USB-mus med kabel, USB-tastatur med kabel.

Trin 1. Tilslut en skærm (TV), mus og tastatur til HDMI-hub-adapteren (ikke inkluderet) på din enhed. Hold derefter op- og ned-knappen for lydstyrke nede på din smartphone og tilslut din telefon til HDMI-hub-adapteren. Slip lydstyrkeknappen, når din telefon og adapteren er tilsluttet.

En Galaxy-telefon, tastatur, mus og skærm tilsluttet HDMI-adapteren.

Trin 2. Når din telefon og den eksterne skærm er tilsluttet, vil din telefons skærm spejles på den eksterne skærm, eller Samsung DeX-skærmen vil vises. Efter at have låst op eller forladt DeX, kan du begynde at sikkerhedskopiere dine data med Smart Switch.

En skærm, der spejler en smartphone-skærm. En skærm, der spejler en smartphone-skærm.

Skærm 1. Hvis din telefons skærm spejles, skal du låse den op med din mus eller tastatur og starte Smart Switch-appen.

Samsung DeX-menu på en skærm. Samsung DeX-menu på en skærm.

Skærm 2. Hvis Samsung DeX-skærmen vises, skal du vælge Apps i nederste venstre hjørne > Tryk på Forlad DeX for at skifte til den spejlede skærm og starte Smart Switch-appen.

Bemærk: Når DeX's første installationsvindue vises, skal du trykke på ESC på dit tastatur eller (Windows + Backspace) for at lukke det.

Når du opdager, at du har brug for at flytte dine data fra en telefon til en anden, gør Smart Switch-appen overførslen af information til en hurtigere og nemmere proces.

Overfør din dataside i Smart Switch-appen. Overfør din dataside i Smart Switch-appen.

Trin 1. (Ny enhed) Åbn Smart Switch-appen > Vælg Modtag data.

Gammel side til valg af enhed i Smart Switch-appen. Gammel side til valg af enhed i Smart Switch-appen.

Trin 2. (Ny enhed) Vælg Galaxy/Android.

Få forbindelse til siden ved hjælp af Smart Switch-appen. Få forbindelse til siden ved hjælp af Smart Switch-appen.

Trin 3. (Ny enhed) Vælg Trådløs.

Bekræftelsesside for forbindelse. Bekræftelsesside for forbindelse.

Trin 4. (Gammel enhed) Vælg Tillad for at godkende telefonforbindelsen.

Vælg data til overførselssiden ved hjælp af Smart Switch. Vælg data til overførselssiden ved hjælp af Smart Switch.

Trin 5. (Ny enhed) Vælg data til overførsel > Tryk på Næste.

Side med resultater af dataoverførsel. Side med resultater af dataoverførsel.

Trin 6. (Ny enhed) Tryk på Næste for at fuldføre dataoverførslen.

Bemærk: Hvis din telefon ikke vil tænde og ikke reagerer, eller hvis du har problemer med at få fat i de nødvendige genstande, skal du kontakte eller besøge et Samsung Servicecenter for mere hjælp. Du skal muligvis medbringe en telefon for at overføre data fra den ødelagte enhed til dit besøg.