Brug Samsung Find-appens notifikationsfunktion

Samsung Find's funktion, Giv besked om efterladt enhed er designet til at hjælpe brugerne med at undgå at miste vigtige genstande, som f.eks. øretelefoner. Funktionen sender meddelelser til brugeren, når de er så langt væk fra genstanden, at forbindelsen mellem genstanden og brugerens telefon er afbrudt.

Samsung Find med visning af mine personlige genstande

Få besked, når du bevæger dig for langt væk

Hvis slår Giv besked om efterladt enhed til på Samsung Find eller på SmartThings Find, kan du modtage notifikationer, når en Galaxy-enhed, der er forbundet til din telefon, bliver afbrudt.

Bemærkninger:

• Samsung Find er en app, der fås fra og med version One UI 6.1, og den vil blive leveret som en app-opdatering efter marts 2024. Indtil da kan kunder, der ønsker at begynde at bruge funktionen 'Giv besked om efterladt enhed', gøre det med det samme gennem SmartThings Find.

• Understøttede enheder: Galaxy Watch, Galaxy Buds, S Pen Pro, Galaxy Smart-mærket

• Understøttede enheder for funktionen Giv besked om efterladt enhed er de samme som for SmartThings Find.

• Hvis du opretter et sikkert sted, vil du ikke blive underrettet, når du bevæger dig væk fra din enhed.

• Du skal slå placeringstjenester til på din telefon eller tablet.

• Galaxy Smart-mærket understøtter kun denne funktion på Galaxy-telefoner og -tablets, der kører med Android 12 eller senere versioner.

• Hvis dit mærke er et tredjepartsprodukt, skal du sørge for, at du har en firmwareversion, der understøtter notifikationer, når du går væk. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.

SmartThings app Life-fane SmartThings app Life-fane

Trin 1. Åbn SmartThings-appen > Vælg Liv-fanen > Tryk på Find-kortet.

SmartThings Find med et Buds2 Pro-kort, der vises. SmartThings Find med et Buds2 Pro-kort, der vises.

Trin 2. Swipe til venstre til kortet for en enhed, du ønsker at aktivere notifikationsfunktionen for > Tryk på Mere.

Valgmuligheder for placering og retning for valgt enhed. Valgmuligheder for placering og retning for valgt enhed.

Trin 3. Slå knappen Giv besked om efterladt enhed til.