Hvilke funktioner er tilgængelige med Samsung Pass?

Samsung Pass tilbyder nyttige værktøjer til dit daglige liv for at gøre hverdagens opgaver nemmere og hurtigere.

Samsung Pass hovedskærm og digital nøgleskærm over en bil, der åbnes med en telefon.

Samsung Pass tilbyder forskellige funktioner. Her er de mest populære:

• Autofyld Personlige Oplysninger

Samsung Pass giver dig mulighed for at administrere og gemme dine personlige oplysninger, såsom ID og adgangskode eller adresse, til forskellige hjemmesider og applikationer. Du kan nemt autofylde oplysninger med din biometri, såsom iris eller fingeraftryksscanning.

• Digital Nøgle

Registrer dit køretøjs digitale nøgle til din smartphone, så du kan låse eller låse bilens dør op eller starte køretøjet på afstand.

Bemærk: Digital nøgle er i øjeblikket tilgængelig i USA, Republikken Korea, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Frankrig og Italien.