Hvordan bruger jeg min opvaskemaskine (Type 1) med SmartThings?

Tilslut din Samsung-opvaskemaskine til SmartThings-appen og administrer dine køkkenopgaver med et enkelt tryk. Gennem SmartThings-appen finder du den mest effektive måde at spare din tid og energi på.

Oplev forskellige funktioner med SmartThings

SmartThings-appen er en enkel, nem fjernbetjening til din enhed. For at bruge de forskellige og praktiske opvaskemaskinefunktioner via appen, skal du tilslutte din Samsung-opvaskemaskine til SmartThings-appen på din smartphone. Derefter skal du blot vælge og trykke på de funktioner på skærmen, du ønsker.

Sørg for, at din opvaskemaskine og smartphone er på Wi-Fi-netværket, før du starter. Alle funktioner er tilgængelige med en Wi-Fi-forbindelse. Når du er logget ind på SmartThings-appen med din Samsung-konto og har valgt indstillingerne, synkroniseres SmartThings-appen og opvaskemaskinen automatisk.

Bemærk venligst, at SmartThings-appforbindelsen og tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af den opvaskemaskinemodel, du har.

Samsung opvaskemaskine type1 med smartthings

Udforsk de vigtigste funktioner på SmartThings

Bemærk venligst, at kategorierne af SmartThings-startskærmen kan variere afhængigt af de lokale forhold eller den enhedsmodel, du har.

Det er enkelt og nemt at indstille en grundlæggende vaskecyklus. Følg nedenstående trin. Du kan tilføje yderligere indstillinger for cyklusserne på skærmen.

Opvaskemaskine type1 smartthings hovedskærm Opvaskemaskine type1 smartthings hovedskærm

Trin 1. Tryk på Normal for at se cyklusmulighederne.

Opvaskemaskine type1 smartthings påfyldningsvejledningen Opvaskemaskine type1 smartthings påfyldningsvejledningen

Trin 2. Vælg den ønskede Cyklus og tryk på OK. Indstillingerne er Auto, Normal, Tung, Delikat, Express 60', Skyl Kun og Selvrens.
.

Opvaskemaskine type1 smartthings tjekliste før start Opvaskemaskine type1 smartthings tjekliste før start

Trin 3. Vælg Stativ-valg for at indstille vaskedetaljerne for et specifikt stativ inde i opvaskemaskinen.

Fra er valgt i zone booster Fra er valgt i zone booster

Trin 4. Vælg Zone Booster for at intensivere vaskekraften til det nederste stativ.

Fra er valgt i hastighed booster Fra er valgt i hastighed booster

Trin 5. Vælg Hastighed Booster for at slå den til eller fra.

Fra er valgt i Hi-Temp vask Fra er valgt i Hi-Temp vask

Trin 6. Tryk for at vælge Hi-Temp-vaskefunktionen for at slå den til eller fra.

Fra er valgt i desinficer Fra er valgt i desinficer

Trin 7. Vælg Desinficer for at slå den til eller fra. Du kan vælge vandtemperaturen til den sidste skyllecyklus af højtemperatursanering.

Udskudt start menu Udskudt start menu

Trin 8. Vælg funktionen Udskudt start for at forsinke en cyklus i op til 24 timer.

Tryk på påfyldningsvejledningen på SmartThings-opvaskemaskinens hovedskærm for at få tips til at fylde maskinen mere effektivt, før du starter. Det anbefales at se disse påfyldningsvejledninger, før du starter for en mere perfekt vask, når du bruger opvaskemaskinen.

Påfyldningsvejledning valgt Påfyldningsvejledning valgt

Påfyldningsvejledning
Tryk på påfyldningsvejledningen på SmartThings og se, hvordan du fylder mere effektivt.

Påfyldningsvejledning Påfyldningsvejledning

Sådan fyldes opvask op
Se den anbefalede påfyldningsvejledning for opvasken.

Vejledning i at påfylde Vejledning i at påfylde

Inde i påfyldningsvejledningen
Tryk og tjek de detaljerede vejledninger for hvert emne, før du bruger opvaskemaskinen.

Derudover er der tjeklister over forholdsregler, som du skal følge, inden du tager opvaskemaskinen i brug. Disse vejledninger vil fortælle dig, hvordan du håndterer sarte genstande i opvaskemaskinen mere detaljeret.

Tjekliste før start valgt Tjekliste før start valgt

Tjekliste før start

Opvaskemaskine type1 smartthings opvasketype kræver forsigtighed Opvaskemaskine type1 smartthings opvasketype kræver forsigtighed

Opvasketype kræver forsigtighed

Opvaskemaskine type1 smartthings opvasketype kræver forsigtighed Opvaskemaskine type1 smartthings opvasketype kræver forsigtighed

Opvasketype kræver forsigtighed

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.