Hvordan kan jeg bruge min Jet Bot med SmartThings?

Styr dine Samsung-apparater med en innovativ smart-kompatibel platform, der forenkler din hverdag. Forbind din Jet Bot til SmartThings-appen, og administrer den med et enkelt tryk for mere fritid, mens du reducerer dine gøremål på samme tid.

Oplev forskellige Jet Bot-funktioner med SmartThings

For at bruge en række praktiske Jet Bot-funktioner skal du forbinde din Jet Bot med SmartThings-appen på din smartphone. SmartThings-appen er en enkel, nem fjernbetjening til dit apparat.

Sørg for, at din Jet Bot og din smartphone er forbundet til et Wi-Fi-netværk, før du starter. Alle funktioner er tilgængelige med en Wi-Fi-forbindelse. Synkroniser også din Samsung-konto og SmartThings-appen med din Jet Bot.

jet bot med smartthings

Når du er færdig med at forbinde Jet Bot med SmartThings, vil du se det installerede Robot (støvsuger)-kort på startskærmen i SmartThings-appen. Klik på Robotkort for at starte og vælge dit land. Bliv ved med at følge SmartThings, så Jet Bot kan indstille et sprog og begynde at lære om dit hjem.

Åbn SmartThings-appen, og tryk på Robot Åbn SmartThings-appen, og tryk på Robot

Trin 1. Klik på Robot-kortet på SmartThings startskærm.

Vælg sprog Vælg sprog

Trin 2. Vælg Sprog.

Vælg lære layout Vælg lære layout

Trin 3. Vælg metode til oprettelse af kort.

Vælg opret kort under støvsugning Vælg opret kort under støvsugning

Trin 4. Når Opret kort under støvsugning er valgt, begynder Jet Bot at bygge et kort med sin LiDAR-sensor.S

Jet Bot opretter kort Jet Bot opretter kort

Trin 5. Jet Bot opretter kort ved at måle husets struktur og størrelse gennem sin LiDAR-sensor.

Jet Bot opretter kortet og skelner automatisk mellem områder Jet Bot opretter kortet og skelner automatisk mellem områder

Trin 6. Jet Bot opretter kortet og skelner automatisk mellem områder.

(Du kan redigere områdenavnene i kategorien Omdøb for Kortredigering. Gå til tjek Administrer kort på nedenstående informationsvindue.)

Tryk på indstillinger Tryk på indstillinger

Trin 7. Tryk på de tre prikker øverst i højre side, hvis du har brug for at se de grundlæggende indstillinger.

Indstillinger menu  Indstillinger menu

Trin 8. Du kan administrere de grundlæggende indstillinger og oplysninger om Jet Bot her.

Bemærk: Around Furniture-funktionen er kun tilgængelig i Jet Bot AI+-modellen.

Når du har oprettet kort, skal du trykke på de tre prikker øverst i højre side for at få adgang til kategorien ”Indstillinger”.

• Lydtilstand: Du kan indstille enheden med 3 typer lyde. (Stemme/Effekt/Stilhed)
  • Sprog: 14 sprog er tilgængelige.
  • Lydstyrke:  Du kan indstille enhedens lydstyrke til 4 niveauer. (Stille/Niveau 1/Niveau 2/Niveau 3)
  • Forbudt tid: Når du indstiller den forbudte tid, vil Jet Bot ikke støvsuge i dette tidsrum.
  • Find robotstøvsuger: Du kan se, hvor enheden er.
  • Undgåelse af forhindrings-størrelse: Du kan indstille robotten til at undgå forhindringer med 3 følsomhedsniveauer. (Lille/Medium/Stor)
  • Forhindringsdetektion: Du kan indstille typer af forhindringer i dit værelse/lokation.
  • Indstillinger for vægstøvsugning: Du kan indstille Jet Bot til at støvsuge omkring vægge. (On/Off)

Bemærk: Indstillinger for vægstøvsugning er kun tilgængelig i Jet Bot AI +-modellen.

Naviger SmartThings-støvsuger hjem

Du kan bruge SmartThings som en fjernbetjening til din Jet Bot. Tryk på robotkortet på støvsugeren på SmartThings-appens startskærm for at begynde at administrere din Jet Bot. Du vil se de grundlæggende kategorier som nedenfor.

Du skal blot trykke på kategorierne og administrere indstillinger. SmartThings-startskærmskategorierne kan variere afhængigt af de lokale forhold eller den Jet Bot-model, du har.

smartthings støvsuger startskærm

Du kan vælge de tilstande, der er specialiserede til effektiv støvsugning. Tryk på Tilstand på Robotstøvsugerens startskærm.

Tilstand type 1 (Støvsuger hele området først og afslutter med væggene):
Jet Bot samler først skidt, der ligger i hjørner og kanter af hele området.

Tilstand type 2 (Støvsuger først væggene og kanterne, før hele området støvsuges): Jet Bot fjerner dagligt støv og snavs først, før hele området støvsuges.

Tilstand type 3 (Bevæger sig i et zigzag-mønster og støvsuger hurtigt hele området): Jet Bot vil hurtigt støvsuge hele området i et zigzag-mønster.

jet bot tilstandsfunktioner

Bemærk: Valgte muligheder kan ikke ændres under støvsugning. (Ændringer vil blive afspejlet i den næste støvsugesession.)

Du kan vælge Jet Bots sugeeffekttilstande her.

sugeeffekt valgt sugeeffekt valgt

Sugeeffekt
Tryk på Sugeeffekt på startskærmen.

Sugeeffekt maks Sugeeffekt maks

Maks
Jet Bot støvsuger kraftigt med maksimal sugeeffekt.

Sugeeffekt smart Sugeeffekt smart

Smart
Jet Bot støvsuger med normal sugeeffekt, men når der registreres et tæppe eller en stor mængde støv, vil den støvsuger med maksimal sugeeffekt.

Sugeeffekt normal Sugeeffekt normal

Normal
Jet Bot støvsuger med lav sugeeffekt, hvilket minimerer energiforbruget.

Jet Bot kan gentage støvsugeindstillingerne, indtil batteriet er helt afladet.

• For Jet Bot AI +, fortsætter funktionen gentaget støvsugning med at fungere, indtil batteriniveauet er ~8 %.
  • For Jet Bot/Jet Bot+, fortsætter funktionen gentaget støvsugning med at fungere, indtil batteriniveauet er ~14 %.

Placering i realtid/Støvsugeruteguide: Nu kan du hurtigt se Jet Bots bevægelser på et kort over dit hjem, uanset hvor du er, og se hvor den har rengjort, instruere den om at holde pause eller stoppe og se støvsugehistorikken.

• Viser placeringen og bevægelsesstien i realtid under støvsugning.
  • Viser undgåede forhindringer på kortet (viser det genkendte objektbillede, typer med valgt ikon) (Kun *Jet Bot AI +)

Vejledning til støvsugeresultater: Denne funktion viser støvsugeresultater såsom støvsugningstid, rengjort område, undgåede forhindringer, støvede områder og elektriske kabler på kortet.

Rengøringshistorik: Jet Bot kan vise op til 50 støvsugesessioner.

Genrengøring (forhindringszone) (*Kun Jet Bot AI +): Den viser rengøringstid, område, undgå forhindringer på kortet, støvede områder, rengjorte bevægelsesstier osv. som følge af støvsugning.

Jet Bot har aktive stereokamera-type sensorer, der kan registrere enhver genstand over 1 centimeters højde på op til 1 meters afstand. Baseret på deep learning AI-teknologi med 3D-sensorer har Jet Bot lært mere end 1 million billeder på forhånd for at genkende forskellige objekter. Dette gør det muligt for Jet Bot at skabe et effektivt kort med zoner og derefter støvsuge områderne i dit hjem.

Når du trykker på kategorien Administrer kort, vil du se 4 sektioner til at administrere grupper og indstille den kortudgave, der passer til dit hjem. Se, hvordan du administrerer hver sektion nedenfor.

Tryk på den blå boks på skærmen, indstil og sæt zoner for den sektion, du vil støvsuge.

smartthings støvsuger kortadministration

1. No go-zoner

no go-zoner er valgt no go-zoner er valgt

No-go zoner
Indstil områder, du ikke ønsker at støvsuge. Indstil udelukkelseszonerne gennem den forbudte boksindstilling, såsom toilet/veranda/andre (værelse, vaskerum, multifunktionsrum osv.)

Indstil badeværelse Indstil badeværelse

Badeværelse
Indstil badeværelset som en no-go-zone.

Indstil entre Indstil entre

Entre
Indstil entre som en no-go-zone.

tilføj andre ingen adgangszoner tilføj andre ingen adgangszoner

Osv
Du kan tilføje flere værelsestyper til adgangsforbudszonerne her, såsom børneværelse, vaskerum og multifunktionsrum.

Bemærk:

2. Rediger kort

Rediger kort Rediger kort

Rediger kort
Gå til Rediger kort for at administrere dine rum på kortet.

Opdel rum Opdel rum

Opdel rum
Du kan opdele og konfigurere rum efter sektion. Tryk på skærmen for at tegne en linje for at opdele rummet. Jet Bot støvsuger de udvalgte rum og steder, så du kan administrere plads mere specifikt.

Kombiner rum Kombiner rum

Kombiner rum
Du kan kombinere 2 tilstødende rum.

Omdøb Omdøb

Omdøb
Vælg det rumnavn, du vil ændre.

3. Rediger møbler og hvidevarer

Du kan vælge det møbel eller apparat, du vil ændre.

• Tilføj møbler og hvidevarer: Tryk på knappen for at begynde at redigere.
  • Vælg liste: Jet Bot støvsuger omkring de møbler og husholdningsapparater, som du tilføjer.
tilføj møbler og hvidevarer

Bemærk: Funktionen Rediger møbler og apparater er kun tilgængelig i Jet Bot AI+-modellen.

4. Nulstil kort

Du kan slette det aktuelle kort for at erstatte det med et nyt. Tryk på knappen Nulstil kort for at starte.

nulstil kort

Indstilling for støvsugningsreservation

Du kan indstille og planlægge en støvsugesessions dag, klokkeslæt, tilstand, sugeeffekt, støvsugetype (indstilling af rum/møbler/område).

HomeCare Wizard viser dig procentdelen af forbrugsstoffer såsom motorfiltre, højtydende filtre og støvsugerposer, der er blevet brugt, og giver dig også besked om tidspunktet for udskiftning.

Enhedspleje

• Tilgængelig for at se oplysninger om brug af Jet Bot-filteret.
  • Du kan kontrollere brugsmønsteret med Ugentligt forbrug/Ofte brugte tidsfunktioner.
  • Tilgængelig til at styre AI-diagnosefunktionen.

Tilbehør

Du kan se apparatets tilbehørsindstillinger, brugervejledning osv.

Bemærk:

• Du skal downloade Home Care Manager Service-appen i SmartThings-appen.
  • Den er muligvis ikke kompatibel med nogle tablets og enheder.

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.