Jet Bot installation

Samsung Jet Bot kommer med alt hvad du behøver. Der er dog et par ting at tjekke, når du bruger din Jet Bot for første gang. Nødkontakten på siden af enheden skal være tændt, og Jet Bot skal være fuldt opladet før start. Følg installationstrinnene nedenfor for at begynde at bruge din Jet Bot.

Tjek først dit apparat

Efter at have pakket Jet Bot ud, skal du tjekke enheden, før den tages i brug første gang. Følg enhedens tjektrin nedenfor. Bemærk desuden, at din Jet Bot skal være fuldt opladet, før du bruger den første gang.

fjern den hvide pakning fjern den hvide pakning

Trin 1. Åbn det øverste låg på Jet Bot og fjern den hvide pakning.
(Kun Jet Bot, Jet Bot +)

Hvis du har en Jet Bot AI+-model, skal du fjerne mærkaten, der er fastgjort til afbryderen på siden af produktet.

Tjek indersiden af enheden Tjek indersiden af enheden

Trin 2. Kontroller, at motorfilteret og finstøvfilteret er indsat i enheden. Hvis der ikke er en støvbeholder indeni, skal du indsætte støvbeholderen inden brug.

Der er 2 forskellige typer filtre i Jet Bot.
(Jet Bot-modellen inkluderer motorfilteret i støvbeholderen, mens Jet Bot AI +-modellen inkluderer et fint støvfilter inde i støvbeholderen.)

tjek tænd/sluk-knappen tjek tænd/sluk-knappen

Trin 3. Fjern den gule pakning, der er fastgjort til strømafbryderen på siden af Jet Bot, og tryk på afbryderen for at tænde Jet Bot.

Kom godt i gang med din Jet Bot

Når du er færdig med at tjekke enheden, skal du installere rensestationen for at oplade Jet Bot. Rensestationen er opladningspunktet såvel som dockingstationen for Jet Bot.

forbind koder forbind koder

Trin 1. Tilslut den medfølgende strømledning til dockingstationen. Placer netledningen i fastgørelsesrillen på bagsiden af dockingstationen.

korrekt placering af rensestation korrekt placering af rensestation

Trin 2. Placer rensestationen på en flad overflade uden forhindringer i nærheden af stikkontakten. Anbring ikke genstande inden for 0,5 m på hver side eller inden for 1 m foran rensestationen.

tilslut strømkablet tilslut strømkablet

Trin 3. Tilslut kablet til stikkontakten. Når strømmen er tændt, lyser statuslampen i den øverste del af stationen kortvarigt hvidt.

Bemærk:

• Bemærk venligst, at strømmen til rensestationen skal være tændt.
  • Hvis rensestationen ikke er forsynet med strøm, vil Jet Bot ikke være i stand til at finde dockingstationen og vil ikke kunne oplades automatisk.
Placer Jet Bot til dockingstationen Placer Jet Bot til dockingstationen

Trin 1. Placer Jet Bot på dockingstationen manuelt for at starte opladningen.

tjek det grønne lys på indikatoren tjek det grønne lys på indikatoren

Trin 2. Statusindikatoren skifter til grøn, når opladningen er fuldført.

Tjek det grønne lys på indikatoren Tjek det grønne lys på indikatoren

Trin 1. Kontroller, at statusindikatoren er grøn.

Kontroller, at nødafbryderen er tændt Kontroller, at nødafbryderen er tændt

Trin 2. Kontroller, at nødafbryderen på siden er tændt, eller tryk på afbryderknappen for at tænde Jet Bot.

Tryk på startknappen Tryk på startknappen

Trin 3. Tryk på knappen ▷∥ øverst på Jet Bot for at begynde støvsugningen.

Bemærk:

• Nødafbryderen skal være tændt, før enheden tages i brug.
  • Jet Bot har ingen fjernbetjening. Enheden har kun start-, stop- og genopladningsfunktioner.
  • For at bruge en række praktiske funktioner skal du tilslutte Jet Bot til SmartThings-appen på din smartphone.

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.