Hvordan kan jeg forbinde min Jet Bot til SmartThings?

Nyd et mere komfortabelt liv med Samsung SmartThings-appen. Tilslut dine hjemmeenheder på SmartThings-appen, og administrer dem med et enkelt tryk. Du kan tjekke apparaternes batteriniveau gennem SmartThings-appen uden fjernbetjeningen. Du kan også indstille den automatiske rengøringsfunktion, når du går ud, og Jet Bot vil give dig besked om eventuelle problemer, når du vender tilbage til opladeren. Du kan endda tjekke, hvordan dit kæledyr har det.

Krav til forbindelse

samsung smartthings life

Tjek din enheds operativsystem

SmartThings-appen er tilgængelig på Android/iOS. Før du tilslutter din smartphone til din Jet Bot, skal du sikre dig, at følgende krav først er opfyldt.

Android

iOS (iPhone)

OS

Android 6,0 eller højere

iOS 10,0 eller højere

Enhedstype

Smartphone, Tablet

iPhone 6 eller højere, iPad

Hukommelse-størrelse

2 GB eller mere

2 GB eller mere

Supportopløsning

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

App-forudindlæsningskriterier

Hukommelse 2 GB eller mere

Bluetooth-profil 4.0 eller højere

Terminal der er i stand til Wi-Fi-spejling

Hukommelse 2 GB eller mere

Bluetooth-profil 4.0 eller højere

Terminal der er i stand til Wi-Fi-spejling

Tilslut din smartphone til Wi-Fi-netværket

• På din smartphone: Tryk på Indstillinger > Tilslutning > Wi-Fi > Vælg en router, du vil oprette forbindelse til (indtast adgangskode, når du indstiller sikkerhed).
  • Når den er tilsluttet korrekt, vises den valgte router i det aktuelle netværk som Tilsluttet.

Installation af SmartThings-appen

• Download og installer SmartThings-appen fra appstore (Google Play Store, Apple app store eller Samsung Galaxy apps).
  • For at finde appen, brug nøgleordet SmartThings.

Konfigurer din Samsung-konto

• Du skal logge ind på en Samsung-konto, før du bruger SmartThings-appen.
  • For at opsætte en Samsung-konto kan du følge instruktionerne i SmartThings-appen.
  • Eller hvis du har en Samsung-smartphone, kan du tilføje din Samsung-konto i indstillingsappen på din smartphone. Derefter logger den automatisk ind på din Samsung-konto.

Bemærk:

• Alle funktioner er tilgængelige med en Wi-Fi-forbindelse. For at bruge SmartThings-appen og funktionerne skal du derfor tilslutte mobilen til en Wi-Fi-router, før du ændrer indstillinger.
  • Sørg for, at både apparatet og smartphonen er tilsluttet den samme router.
  • Routernavn (SSID) er angivet på engelsk, symboler og tal (specialtegn understøttes ikke).
  • En 2,4 GHz-forbindelse er nødvendig, når du tilslutter en Jet Bot til Wi-Fi-netværket.
  • Mindst 3 antenner, der Wi-Fi-netværk, skal modtage.

Sørg for, at din Jet Bot og Wi-Fi-router er tændt, før du starter. Tilslut derefter din smartphone til Wi-Fi-netværket, og åbn SmartThings-appen.

Start forbindelse

Åbn smartthings-appen Åbn smartthings-appen

Trin 1. Start SmartThings-appen og åbn.

Tryk på tilføj enhed Tryk på tilføj enhed

Trin 2. Gå til Enhedskategori, og tryk på Tilføj enhed.

vælg robotstøvsuger vælg robotstøvsuger

Trin 3. Vælg Robotstøvsuger.

tryk på samsung tryk på samsung

Trin 4. Vælg Samsung.

Vælg Samsung Jet Bot Vælg Samsung Jet Bot

Trin 5. Vælg Samsung Jet Bot.

Tryk på startknappen Tryk på startknappen

Trin 6. Tryk på Start.

Tryk på og hold genopladningsknappen nede Tryk på og hold genopladningsknappen nede

Trin 7. Tryk og hold genopladningsknappen på Jet Bot-hovedenhedens display nede i mere end 3 sekunder, indtil du hører en biplyd.

smartphone forbinder til Jet Bot smartphone forbinder til Jet Bot

Trin 8. Derefter vil din smartphone oprette forbindelse til Jet Bot.

Bemærk: Det kan tage noget tid at forbinde enheden til Wi-Fi.

Næste trin afhænger af smartphone-operativsystemet

Her er en trin-for-trin guide til at forbinde din Jet Bot til SmartThings-appen. Vælg dit smartphone-operativsystem og følg.

vælg Wi-Fi vælg Wi-Fi

Trin 9. Når Jet Bot har afgivet en biplyd, skal du indtaste Wi-Fi-oplysningerne.

Jet Bot er registreret på en Samsung-konto Jet Bot er registreret på en Samsung-konto

Trin 10. Vent, indtil Jet Bot er registreret med din Samsung-konto.

Indstil navnet på Jet Bot Indstil navnet på Jet Bot

Trin 11. Indstil navnet på Jet Bot, og tryk på Udført.

verifikationsindstillinger for at beskytte verifikationsindstillinger for at beskytte

Trin 12. Der vil være pop op-vinduer til totrinsbekræftelsesindstillinger for at beskytte din Samsung-konto. Du kan indstille bekræftelsen nu eller senere. Registreringen er gennemført.

Bemærk: Jet Bot har en hjemmeovervågningsfunktion gennem kameraet, så to-trins sikkerhed ydes ved tilslutning til SmartThings-appen.

flyt til Indstillinger flyt til Indstillinger

Trin 9. Når Jet Bot har afgivet en biplyd, skal du tjekke skærmen og flytte til Indstillinger for at oprette forbindelse til Wi-Fi.

Indtast adgangskoden Indtast adgangskoden

Trin 10. Indtast adgangskoden 1111122222 (fem 1'ere og fem 2'ere), og tryk på Tilslut.

indtast dine Wi Fi-netværksoplysninger indtast dine Wi Fi-netværksoplysninger

Trin 11. Når enheden er forbundet til Wi-Fi-netværket, skal du gå tilbage til SmartThings-appen.

Indtast adgangskoden Indtast adgangskoden

Trin 12. Indtast dine Wi-Fi-oplysninger, så de to enheder kan forbindes. Tryk derefter på Næste.

Indstil navnet på Jet Bot Indstil navnet på Jet Bot

Trin 13. Indstil navnet på Jet Bot, og tryk på Udført.

jet bot registreret på en Samsung-konto jet bot registreret på en Samsung-konto

Trin 14. Vent, indtil Jet Bot er registreret med din Samsung-konto.

indstil verifikationen indstil verifikationen

Trin 15. Der vil være pop op-vinduer til totrinsbekræftelsesindstillinger for at beskytte din Samsung-konto. Du kan indstille bekræftelsen nu eller senere.

registrering er gennemført registrering er gennemført

Trin 16. Registreringen er gennemført.

Bemærk: Jet Bot har en hjemmeovervågningsfunktion gennem kameraet, så to-trins sikkerhed ydes ved tilslutning til SmartThings-appen.

Måden at bruge forskellige funktioner gennem SmartThings-appen

Få mere at vide om, hvordan du fuldt ud udnytter dine Jet Bot-funktioner med SmartThings-appen gennem”Hvordan kan jeg bruge min Jet Bot med SmartThings”

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.