Fænomener, der kan opstå ved brug af Note20-kamera

Nogle billeder taget med Note20 kamera zoom-funktion kan virke sløret og ude af fokus. Det kan være frustreret, når meget forventede 8K-videoer trækkes. Skærmen flimrer, sorte linjer dukker op eller vibrationer, der kan forekomme under visse forhold, sker som i tvivlsfejl. Disse problemer, der kan opstå med Note20-kameraet, er dog ikke funktionsfejl. Find ud af mere information om sådanne fænomener nedenfor.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Følgende problemer, der kan opstå med Note20-kameraet, er dog ikke funktionsfejl.

Sag 1. Hvis du tager et nærbillede af 8K video med Note20, kan det være sløret.

Ved optagelse af 8K-videoer med Note20 bruges et teleobjektiv, og teleobjektivet har en brændvidde på 30 cm. Når du optager 8K-video, skal du tage det mindst 30 cm væk for at opnå stabil videokvalitet.

Sag 2. Hvis du tager et objekt tæt på med Note20 Ultra ved 10x zoom, kan fokus være ude af fokus.

Note20 Ultra bruger et teleobjektiv, når der optages med 10x zoom eller højere. Teleobjektivet har en brændvidde på 80 cm. Når du optager med 10x zoom, skal du tage det mindst 80 cm væk for at opnå stabil kamerakvalitet.

10X zoom eller højere.

① Billeder taget med 1x zoom

② Billeder taget med 10x zoom ved 80 cm eller mindre

③ Billeder taget med 10x zoom fra 80 cm eller mere

Sag 3. Skærmen kan flimre, når du optager en video indendørs. Der kan forekomme sorte streger, når der tages et billede indendørs.

Lysstofrøret blinker 60 gange i sekundet i henhold til vekselstrømfrekvensen (60Hz). Når du tager et billede eller en video med kameraet under en fluorescerende lyskilde, kan et øjebliks flimren af lys, som det blotte øje ikke kan se, blive fanget, hvilket får billedet til at flimre eller et flimmerfænomen, hvor der vises sorte linjer på billedet. Dette er et fænomen i henhold til belysningens egenskaber og forekommer generelt ikke i lysrør med 3 bølgelængder, glødelamper og LED-belysning.

Sorte streger dukker op.

Sag 4. I hurtig bevægelse trækkes 8K-videoer muligvis, eller der vises efterbilleder på 8K-videoer.

8K video er en videospecifikation af den maksimale opløsning, der understøttes af smartphones, der er frigivet til dato, så du kan udtrykke detaljer i detaljer. 8K video optages med 24 fps, og videoen kan se trukket eller haltende ud i hurtig bevægelse, men dette er et naturligt fænomen afhængigt af billedhastigheden. 8K film er velegnede til optagelse af detaljerede billeder med relativt lille bevægelse, og 4K eller FHD 60fps anbefales til optagelse af film med meget bevægelse, f.eks. sportsaktiviteter.

Sag 5. Vibrationer opstår, når der trykkes på kamerafotograferingsknappen, mens kameraet er i drift.

Note20/20 Ultra-modellen har en ny "touch-vibration"-funktion, når kameraet er i drift. Når du køber produktet, er den oprindelige indstilling “ON”, og du kan ændre indstillingen i kameraets indstillingsmenu.

• Kør kameraappen > Indstillinger (øverst til venstre) > Sluk for Touch-vibration
Touch vibration.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.