Galaxy Buds+ opladningstip og forholdsregler

Uanset dine foretrukne hobbyer, karriere eller livsstil, du måtte have, er det altid dejligt at have dine øreproppers batteri til at holde hele dagen. Vi giver dig en håndfuld tip til batteriopladning og trin du kan tage, så du får mest muligt ud af dit batteri, og hvordan du forhindrer beskadigelse af dine ørepropper. Find ud af de rigtige metoder til at bruge batteriet i dine ørepropper samt dets opladningsæske.

Inden du prøver nedenstående funktionalitet, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Du kan finde mere om ”Sådan oprettes forbindelse og opdatere du Galaxy Buds+ med Galaxy Smartphone” med Samsung Support.

Er dit batteri fuldt opladet

• Det anbefales at oplade  batteriet helt, før du bruger ørepropperne første gang, eller når de har været ubrugte i længere perioder. Når du oplader batteriet første gang, eller når batteriet er helt afladet, kræves der mindst 30 minutter for at komme i gang igen.
  • For at oplade ørepropperne skal du indsætte dem i de tilsvarende slots og derefter tilslutte opladeren.
  • Opladningsæsken, der har et indbygget batteri, oplades sammen med de ørepropper, der er i opladningsæsken. Opladningsæsken lukker muligvis ikke ordentligt, hvis du fastgør vingespidserne eller ørepropperne i den forkerte retning.
Fuldt opladede Galaxy-propper

Bemærk: Afbryd opladeren, når den ikke er i brug, for at spare energi. Opladeren har ikke en afbryder, så du skal tage stikket ud af stikkontakten, når den ikke er i brug for at undgå spild af strøm. Opladeren skal forblive tæt på stikkontakten og være let tilgængelig under opladning.

Du kan kontrollere øreproppernes status og opladningsæsken ved at se på batteriindikatoren. Æsken kan oplades uden at sætte ørepropperne i. Når de er isat, oplades ørepropperne og æsken samtidigt.

Øreproppernes indikatorlampe

• Kontinuerligt rød: Oplader.
  • Kontinuerligt grøn: Fuld opladet.
  • Blinker rødt: Opladning blokeret på grund af unormale temperaturer.

Galaxy Buds blinkende lys

Opladningsæskens indikatorlampe

• Kontinuerligt rød: Oplader.
  • Kontinuerligt grøn: Fuld opladet.
  • Blinker rødt (hurtigt tempo): Opladning blokeret på grund af unormale temperaturer.
  • Blinker rødt (blinker efter lukning af opladningsæsken): Batteriet er lavt (under 10 %).
  • Rød (forbliver tændt i fem sekunder efter lukning af opladningsæsken): Batteriet er lavt (under 30 %)
  • Gul (forbliver tændt i fem sekunder efter lukning af opladningsæsken): Batteriet er moderat (mellem 30 % og 60 %).
  • Grøn (forbliver tændt i fem sekunder efter lukning af opladningsæsken): Batterieter lavt (over 60 %).

Galaxy buds æskes indikatorlampe

Bemærk: Hvis batteriindikatorlamperne ikke fungerer som beskrevet, skal du tage opladeren ud af opladningsæsken og tilslutte den igen.

Pas på dine ørepropper ved at huske disse opladningstip og -forholdsregler.

• Hvis der er sved eller væske på opladningskontakterne, kan der opstå korrosion på Galaxy Buds+. Når der er sved eller væske på opladningskontakterne eller ørepropperne, skal du rengøre dem, inden du sætter ørepropperne i opladningsæsken.
  • Brug af en anden strømkilde end opladeren, såsom en computer, kan resultere i en lavere opladningshastighed på grund af en lavere elektrisk strøm.
  • Under opladning kan ørepropperne og opladningsæsken blive varme. Dette er normalt og bør ikke påvirke øreproppernes levetid eller ydeevne. Hvis batteriet bliver varmere end normalt, kan opladeren stoppe opladningen. Hvis dette sker under trådløs opladning, skal du afbryde Galaxy Buds+ fra opladeren for at lade dem køle af og derefter oplade Galaxy Buds+ igen senere.
  • Hvis du oplader Galaxy Buds+, mens opladerporten er våd, kan Galaxy Buds+ blive beskadiget. Tør opladningsporten grundigt, inden du oplader Galaxy Buds+.
  • Undgå at bøje USB-kablet. Dette kan beskadige eller reducere USB-kablets levetid. Brug aldrig et beskadiget USB-kabel.

At vide, hvordan du sparer batteristrøm på dine ørepropper, kan være nyttigt, da det kun kræver et par justeringer.

Tip 1. Når du ikke bruger ørepropperne, skal du opbevare dem i den opladede opladningsæske med dækslet lukket.
Tip 2. Du kan ændre meddelelsesindstillingerne fra Galaxy Wearable-appen på den tilsluttede telefon. Når du bruger iOS, kan du justere meddelelsesindstillingerne i Galaxy Buds+-appen.

Bemærk:

• Brug kun Samsung-godkendte opladningsenheder og tilbehør. Samsung-tilbehør er designet til din enhed for at maksimere batteriets levetid. Brug af andet tilbehør kan annullere din garanti og kan forårsage skader.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.