GPS fungerer ikke korrekt på Samsung-smartwatch

Dit Samsung-smartwatch har en GPS-sensor, der kan overvåge din placering i realtid uden at du behøver at oprette forbindelse til en telefon. Når uret er forbundet med en telefon, får det sin GPS-position fra telefonen for at forbedre nøjagtigheden af positionen.

smartwatch
1 Kontrollér din urrem

Hvis du bruger en metallænke til et Galaxy Watch, kan det forårsage interferens med antennerne og påvirke GPS-præcisionen.

2 Søg efter softwareopdateringer

Softwareopdateringer retter fejl og forbedrer urets ydeevne. Sørg for regelmæssigt at tjekke for softwareopdateringer ved at trykke på Softwareopdatering i indstillingerne på dit ur eller ved at bruge Galaxy Wearable-appen på din telefon.

3 Gå udenfor og genstart uret

Hvis du er indendørs, så gå udenfor for at genstarte uret. Sørg for at undgå at stå mellem bygninger eller i dårligt vejr, f.eks. i en storm.

1. Hvis du vil genstarte uret, skal du trykke på og holde Hjem-tasten (Tænd/sluk-tasten) og Tilbage-tasten nede samtidigt.
  2. Tryk nu på Sluk. Når uret er slukket helt, skal du trykke på og holde Hjem-tasten (Tænd/sluk-tasten) nede igen for at genstarte det.
4 Kontrollér at din telefon er forbundet til et mobilnetværk

Navigér til og åbn Indstillinger på din telefon, og tryk derefter på Om telefonen. Tryk på Statusoplysninger og tryk derefter på Status for SIM-kort. Sørg for, at status for mobilnetværk viser "Tilsluttet".

Hvis din telefon har problemer med, at der ikke er mobildata, eller der er et svagt signal, skal du kontakte din operatør for at få netværkssupport.

Ikke tilgængelig vises under status for mobilnetværk
5 Sørg for, at uret og din telefon er forbundet via Bluetooth

Åbn Galaxy Wearable-appen på din telefon. Det kan være nødvendigt at trykke på fanen Hjem. Hvis enhederne er forbundet via Bluetooth, vises "Forbundet".

• Hvis enhederne ikke er tilsluttet, dæmpes deres navne. Du kan trykke på enhedernes navne for at genforbinde enhederne.
  • Hvis enhederne er forbundet vis Wi-Fi, vil appen vise "Fjernforbundet." I dette tilfælde skal du gå til Indstillinger, trykke på Forbindelse og derefter trykke på Bluetooth på hver enhed. Tænd derefter for Bluetooth.
6 Åbn en GPS-app og kontrollér din position

Når du er udendørs, skal du åbne en app, der bruger GPS, og som kan vise din position på både dit ur og din telefon. Du kan f.eks. bruge Under Armour's MapMyRun-app til at kontrollere din placering. Det kan være nødvendigt at starte en test aktivitet i appen og derefter swipe til kortskærmen for at få vist din placering.

Selv om GPSen kan fungere inde i en bygning eller et hus, fungerer den bedst udendørs med frit udsyn til himlen, så signalerne kan modtages og kommunikere med satellitterne. Følgende kan interferere med GPS-signalerne:

• Dit ur og din telefon har været slukket i mere end en dag.
  • Lokaliseringstjenesterne er blevet deaktiveret på uret eller telefonen, eller begge.
  • GPS-signalstyrken er reduceret, fordi positionssignalet hindres af bygninger, der blokerer for direkte udsyn til himlen. Den kan også reduceres på grund af dårlige eller skyede vejrforhold.
7 Nulstil uret

Hvis problemet fortsætter, skal du nulstille uret ved hjælp af Galaxy Wearable-appen. Når nulstillingen er færdig, skal du igen tilslutte uret til din telefon og derefter fortsætte med at søge efter softwareopdateringer.