Hvordan slukkes der for nødopkaldsfunktionen

Galaxy-enheder med OneUI 5.0 eller derover har en nødopkaldsfunktion, som brugeren kan benytte til nødopkald ved hurtigt at trykke fem gange på knappen i siden. Der kan slukkes for funktionen for at hindre opkald ved et uheld.

Visning af en, der foretager nødopkald med Galaxy-enhed

Hvordan slukkes der for automatisk nødopkald

Visning af ikonet for Indstillinger Visning af ikonet for Indstillinger

Trin 1. Gå ind på Indstillinger.

Visning af sikkerhed og nødstilfælde under indstillinger Visning af sikkerhed og nødstilfælde under indstillinger

Trin 2. Tryk på "Sikkerhed og nødstilfælde" under indstillinger.

Visning af indstillinger for nødopkald Visning af indstillinger for nødopkald

Trin 3. Tryk på "Nødopkald".

Visning af aktiverings-/deaktiveringsknappen for nødopkald Visning af aktiverings-/deaktiveringsknappen for nødopkald

Trin 4. Tryk på aktiveringsknappen" for at aktivere eller deaktivere nødopkald.