Sådan får du adgang til data, selvom din Galaxy-telefons berøringsskærm ikke er tilgængelig

Selv når telefonens skærm er beskadiget, er der en måde at få adgang til din telefons data. Hvis berøring ikke virker, men skærmen stadig er synlig, eller selvom skærmen slet ikke er synlig, kan du se nedenfor hvordan du får adgang til telefonen.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sag 1. Når berøringsskærmen ikke virker, men skærmen stadig er synlig

Hvis du ikke længere kan bruge berøringsskærmen, men skærmen er synlig, kan du få adgang til data som f.eks. fotos eller meddelelser ved hjælp af en USB-mus. En USB-adapter som f.eks. OTG (On The Go) adapter er påkrævet for at oprette forbindelse til en mus, normalt bruges en USB-C multi-port adapter. Følg nedenstående trin for at forbinde din telefon og mus.

Trin 1. Tilslut USB-adapteren til din telefon.

USB-adapter tilslut trin 1.

Trin 2. Tilslut musens USB til adapteren.

USB-adapter tilslut trin 2.

Trin 3. Efter tilslutning kan du bruge musen. Brug din mus til at sikkerhedskopiere de data, du ønsker.

Bemærk:

• Du kan også tilslutte et tastatur på samme måde, så du kan indtaste din pinkode eller adgangskode.
  • For at komme tilbage til startskærmen skal du højreklikke med musen.
  • En OTG-adapter (On The Go) giver dig mulighed for at tilslutte et USB-flashdrev i fuld størrelse eller et USB A-kabel til din telefon eller tablet via Micro USB- eller USB-C-ladeporten.

Multiport-adapter

Multiport-adapter

Sag 2. Når skærmen ikke er synlig, kan du oprette forbindelse til tv'et

Hvis din telefons skærm er beskadiget, og du ikke kan se noget mere, kan du bruge din telefon ved at slutte den til et tv eller en skærm ved hjælp af skærmspejling. Du skal bruge en multiport-adapter og et HDMI-kabel for at oprette forbindelse til dit tv eller en mus.

Derudover skal din telefon være låst op. Følg trinene herunder for at slutte din telefon til dit tv.

Trin 1. Slut adapteren til din telefon, og tilslut derefter HDMI-kablet til adapteren.

Trin 2. Tilslut den anden ende af HDMI-kablet til HDMI-porten på dit tv.

Trin 3. Når du har tændt for fjernsynet, skal du vælge den indgang, som mobiltelefonen er tilsluttet via HDMI.

Trin 4. Når du er tilsluttet, kan du se din telefonskærm på tv'et, ændre indstillinger og lave sikkerhedskopier.

USB til HDMI-adapter.

Bemærk:

• Hvis DeX-tilstand kører, skal du afslutte DeX-tilstand og prøve igen.
  • Der kan være en kort forsinkelse mellem bevægelser på din telefon og dit tv.
  • HDMI-visningsoutput understøttes muligvis ikke afhængigt af model og enhed.
  • Hvis både skærmen og berøringen ikke virker på din telefon, skal du bruge en multiportadapter til at forbinde tv'et og en mus sammen.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport.